- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Van abban valami amit ír és tényleg lehet a dolog oda-vissza megtévesztő.
Egyébként az iPhone nálam RAW-ra van állítva. Aztán próbáltam utómunkálni képeket, akár úgy is, hogy automatán, de valahogyan mindig a nyers kép tetszett jobban és visszaállítottam. Ha nem mondod, hogy sótlan a leves, megeszem úgy én finom akkor is úgy ahogy van, ha egyébként ízlik
Rá kellett jönnöm, hogy nem elég a szoftvert tudni állítgatni a fotó retusálásához, az is kell hozzá, hogy tudjam milyennek kell lennie egy jó képnek. Legalább is azt hiszem vagy csak ennyire nem vagyok képben
Meg az sem mindegy, hogy milyen eszközön nézi az ember a produktumot.Szóval, lehet, hogy a Sony is jó képet gyártana nekem úgy ahogy van
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest