Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Van abban valami amit ír és tényleg lehet a dolog oda-vissza megtévesztő.
Egyébként az iPhone nálam RAW-ra van állítva. Aztán próbáltam utómunkálni képeket, akár úgy is, hogy automatán, de valahogyan mindig a nyers kép tetszett jobban és visszaállítottam. Ha nem mondod, hogy sótlan a leves, megeszem úgy én finom akkor is úgy ahogy van, ha egyébként ízlik
Rá kellett jönnöm, hogy nem elég a szoftvert tudni állítgatni a fotó retusálásához, az is kell hozzá, hogy tudjam milyennek kell lennie egy jó képnek. Legalább is azt hiszem vagy csak ennyire nem vagyok képben
Meg az sem mindegy, hogy milyen eszközön nézi az ember a produktumot.Szóval, lehet, hogy a Sony is jó képet gyártana nekem úgy ahogy van
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Asrock B75M-ITX + i5-3570k + Kingston 2x4GB ram
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Rá kellett jönnöm, hogy nem elég a szoftvert tudni állítgatni a fotó retusálásához, az is kell hozzá, hogy tudjam milyennek kell lennie egy jó képnek. Legalább is azt hiszem vagy csak ennyire nem vagyok képben