- Fotók, videók mobillal
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Innovatív hűtési megoldással állt elő a Red Magic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Van abban valami amit ír és tényleg lehet a dolog oda-vissza megtévesztő.
Egyébként az iPhone nálam RAW-ra van állítva. Aztán próbáltam utómunkálni képeket, akár úgy is, hogy automatán, de valahogyan mindig a nyers kép tetszett jobban és visszaállítottam. Ha nem mondod, hogy sótlan a leves, megeszem úgy én finom akkor is úgy ahogy van, ha egyébként ízlik
Rá kellett jönnöm, hogy nem elég a szoftvert tudni állítgatni a fotó retusálásához, az is kell hozzá, hogy tudjam milyennek kell lennie egy jó képnek. Legalább is azt hiszem vagy csak ennyire nem vagyok képben
Meg az sem mindegy, hogy milyen eszközön nézi az ember a produktumot.Szóval, lehet, hogy a Sony is jó képet gyártana nekem úgy ahogy van
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G, Dual SIM, Onyx Black, 8GB/256GB Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest