- VoLTE/VoWiFi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike99.hu
csendes tag
A 30-as egy Dell U3014 ami 2560x1600-as felbontást tud.
A 24-es egy Samsung 245B ami 1920x1200-as felbontást tud.Ezzel akkor sehogy se jön össze? Se állított Samsunggal, se fektetettel?
Gondoltam Veszek még egy ugyanilyen használt Samsung-ot (25 környékén árulják) és megvan a 3 monitoros szimulátor kijelző. De úgy látszik nem úgy van ahogy én azt elképzeltem.
Az Assetto-t egy Fanatech Porsche GT3-al nyomom
-
mike99.hu
csendes tag
A képek valahogy nem sikerültek :-(
https://farm5.staticflickr.com/4038/4671310240_69fde26da1.jpg
http://koti.mbnet.fi/pro-ht/Muu/pc/19-27-19-plp-setup-softth-destrect-correction.jpg
Ők lettek volna azok...
-
mike99.hu
csendes tag
Az eddigi 24-es monitorom mellé vásároltam egy 30-ast. És mivel időnként szimulátorozok (Assetto Corsa) gondoltam hogy kipróbálnám egyenlőre 2 aztán ha tetszik akkor még egy 24-es használt monitor vásárlása után 3 monitoron. A videókártyám egy 280X
alapvetően úgy gondoltam (tudtam, bár annyira nem néztem utána) hogy az Eyefinity tudja ezt.
Sajnos viszont szembesültem vele, hogy ez az eljárás csak 3 egyforma méretű és felbontású monitoron működik. Tehát sajna nem tudom megcsinálni hogy a kisebb monitorokon ugyanolyan méretarány mellett kevesebbet lássak, vagy akár felállított képernyő mellett jelenjen meg olyan mgas kép mint a középső nagy monitoron.Valami ilyesmit szeretnék.
vagy akár ilyet.
Annyit találtam hogy a SofTH nevű program tud ilyet, de az igazából régebbi kártyákhoz és játékokhoz való DX8-DX9.
Van valami esélyem hogy 24"-30"-24"-on tudok normális, nagyjából öszefüggő képet alkotni? A szélső monitor tán még jobb is lenne állítva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VoLTE/VoWiFi
- Xbox Series X|S
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest