- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
teljesen normális, acceleroval sem lennél előbbre szvsz. 6950el nekem üresjárat 50-55fok, teljes terhelés (mondjuk Far Cry 2-3 pár óráig) 82-85 fok. viszont alapvetően egy halkságra optimalizált HIS ICEQm van, ami nem zajong túlzottan terhelve sem. a 6950 meg simán megy leszabályozáson 200Won pár játéknál, üresben is olyan 50-80W körül mozoghat. árnyalni a képet: nagyon jól szellőző házam van, de nem szeretem a zajt, 85fok pedig sok, de szerintem a körülményekhez képest még elfogadható.
több kijelzővel a memóriák órajeleit nem veszi vissza a kártya, többek között emiatt lényegesen magasabb a fogyasztás, mint egy kijelzővel.
-
proci985
MODERÁTOR
elegek az átalakítók.
eyefinityhez mindenképp 2gigásat vegyél.
500W bőven jó, én egy 6950 2GBt használtam egy FSP500GLNnel.
picit többet eszik mint egy kijelzővel, de a 8800gtnél így se ehet többet. 7850 nem fogyaszt sokat.
"kihajtja" nem igazán érthető. ha arra gondolsz, akkor az esetek 90%ban GPU bottlenecked lesz, Dirt3 és talán metro2033 lehet cpu bottleneckes, de utóbbival talán már high épp játszható lesz eyefinityben, de az se biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest