- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneeeeee
aktív tag
válasz
enginerusis #381 üzenetére
Körbenéztem neked. Jelenleg én nem találtam olyan HD 6570-es videokarit itthon amin lenne Displayport.
Szerintem ha mindenképpen kell az Eyefinity kicsit feljebb kéne körülnézned mondjuk a HD 6670-ek között, ott már vannak Displayport-os változatok (nagyából 5k-val drágábbak mint az általad linkelt 6570).MR!!: A 32 colos TV-t ismeri fel a gép az elsődleges monitornak?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
enginerusis #379 üzenetére
leginkább sajnos sehogy. egy displayport vagy minidisplayport/miniDP mindenképpen kell.
eléggé félrevezető a megnevezés, bár 2kijelzős eyefiniynek végülis mennie kéne vele.
-
enginerusis
csendes tag
válasz
enginerusis #374 üzenetére
ilyen, mint ez:
http://www.aqua.hu/sapphire-radeon-hd6570-1gb-ddr3-pciexpress-ati-eyefinity-11191-00-20g-144375.htmlezen is HDMI van a displayport helyett.
Ezeken, akkor hogyan lehet életre kelteni a 3monitoros eyefinity-t?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
enginerusis #374 üzenetére
gyártó, cikkszám, link a gyártói oldalra?
alsókategóriában eléggé eltérőek a kiépítések. ahogy az előttem szóló írta, minimum egy hdmi mindenképp kell, ha nincs, akkor nem fog menni három kijelző egyszerre (kivéve egy gyártó spec editionja).
-
daneeeeee
aktív tag
válasz
enginerusis #372 üzenetére
Az a baj, hogy Displayport nélkül nincs Eyefinity. Az mindenképpen kell legalább az egyik monitorhoz.
VGA kimeneten pedig mivel azon analog jel halad, nem jó eyefinityhez mert az csak digitális kimenetekkkel működik (DVI,Displayp.,HDMI)
Úgy tudom, hogy 8 napon belül mindenfajta indok nélkül elállhatsz az üzlettől, tehát szerintem vidd vissza gyorsan a vásárolt átalakítókat(vagy vegyél egy Displayportos videókártyát amin tudod őket használni)
más: aktív HDMI to DVI nincsen mivel itt jelazonosság van, nem kell aktív átalaktás a jel továbbításához.
DP to DVI (vagy HDMI) más mert itt a jel nem egyezik -
proci985
MODERÁTOR
válasz
enginerusis #372 üzenetére
pontosan milyen 6570ed van?
-
daneeeeee
aktív tag
válasz
enginerusis #368 üzenetére
Körültekintőbben olvassál, az lehet, hogy pozsonyiak de magyarországra is postáznak. A tied 1500HUF+ÁFA lenne ami nem sok tekintve, hogy a cucc jó 3k-val olcsóbb ott mint más helyeken.
-
daneeeeee
aktív tag
válasz
enginerusis #366 üzenetére
Itt próbáld meg, azt írják külső raktáron még van nekik és az ár is barátságosabb.
-
daneeeeee
aktív tag
válasz
enginerusis #360 üzenetére
Minden aktív átalakítóra nagy nyomtatott betükkel van ráírva, hogy aktív amelyikre nincs rá írva az passzív,általában olcsóbbak és nem jó neked.
Mivel budapesti vagy azt javaslom, hogy ha biztosra akarsz menni személyesen menj el megvenni, akkor letudod csekkolni és nem ér meglepi.Az elsőre amit linkeltél nincs oda írva hogy aktív, tehát passz: kérdezni/csekkolni kell
A másodiknál hasonlóan. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
enginerusis #360 üzenetére
használd a linkelés funkciót a hozzászólásban, úgy használható marad biztosan a link
.
külön usbs aktív megoldások annyira nem jók.
-
enginerusis
csendes tag
válasz
enginerusis #359 üzenetére
találtam ilyet is: aqua.hu/delock-dl65257-displayport-apa----dvi-245-anya-adapter-173163.html
nincs odairva,hogy aktiv,de a leirásában szerepel,hogy 8121e chip van benne. nem érdemes ilyet megprobálni?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
enginerusis #355 üzenetére
xfx, sapphire szokott lenni, 5-8k körül. single link elég. mindenképpen aktív jó csak.
-
daneeeeee
aktív tag
válasz
enginerusis #355 üzenetére
Igen az kell. itt nézzél körbe (sajnos nem lesz olcsó)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
enginerusis #352 üzenetére
aktív kell, különben egyszerre csak kettő lehet aktív a háromból.
-
daneeeeee
aktív tag
válasz
enginerusis #352 üzenetére
DVI és Display port között csak aktív átalakítóval kapsz folyamatos képet. Tehát ha a kártyádon van DP akkor mindenképpen aktív átalakító kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest