- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
Aktív témák
-
A Tölgy
tag
Engem nem érdekel az UT2003 mert nem szeretem az fps-t.
Különben erDOKe köszönöm a választ, végre kaptam vmi olyat, amit meg is indokoltak. Na jó, HyperG is megindokolta, de akkor is, nem vagyok én olyan gazdag, hogy kísérletezzek egy teljesen új procival, olyannal amilyet még nem gyártottak pc-re. Ezt vegyék csak meg a gazdag gyerekek és azok akik fanatikus amd-sek és teszteljék le. És kb 1-2 év múlva, ha aktuális lesz a 64 bites proci (gyakorlati haszna lesz úgyértem), majd akkor veszek azt.
Addig meg majd ''elgörcsölök'' a ''szaros'' kis 2,8/3/3,2-es P4-gyel. Valahogy majdcsak elleszek vele! :) -
HiperG
addikt
Tölgy: gyere prohardver chatre...
[L]http://www.ircnet.com/cgi-bin/irc.cgi[/L]
Channelnek írd be: #prohardver -
erdoke
titán
válasz
Alvin_ti4200 #191 üzenetére
#177-ben megnézheted, ki akart tömöríteni.:U
Pont a játékok többségét nem fogják szerintem 64 bitre átírni, tehát ezzel most melléfogtál.
Egyáltalán nem tudhatjuk, mit fog nyújtani a Prescott játék alatt, ha tényleg csak az számítana. Egyébként bármelyik játékhoz jó lesz egy év múlva a 2.8C P4 is, amit venni akar, tehát ilyen szempontból aztán tényleg tök fölösleges vele bármilyen k..va drága procit vetetni. Az IC7-Max3 a bőséges felszereltség mellett tuningban is nagyon jó (pl. 3,1 V-os max. VDIMM), ráadásul a Prescottot is támogatja. Ez utóbbi nem azt jelenti, hogy jövő augusztusban kötelező lesz vennie egy 3,6 GHz-es Prescottot... -
HiperG
addikt
Deha ragaszkodsz hozzá tiszteletben tartom döntésed...
Abit IC7-MAX3 -
A Tölgy
tag
Köszönöm a segítséget! Sikerült eldöntenem, hogy mi lesz. Csak még azt az egyet nem tudom, hogy milyen alaplap lesz a p4 alá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
-
HiperG
addikt
''Eljött az idő, hogy belépjünk a jövő kapuján. A 32 bites tesztek lefuttatása után jöhetett a régóta várt igazi ujdonság, a 64 bites tesztek - ezekhez a WIndows XP 64 bit Edition első báta-verziója szolgáltatta az alapot. Az AMD tesztgépéhez mellékelt CD-n megtalálható volt a minigzip 32 és 64 bites kiadása is, amellyel jól összeghasonlíthattuk ez utóbbi lehetséges előnyeit. Első tesztünkben 100 megabájt vegyes adatot tömörítettünk. A számok egész elképesztőek: a 32 biten futó 3,2 gigahertzes P4-hez képest körülbelül 35 százalékos javulást ért el a 64 bites üzemmódban működő Athlon 64 FX, saját magához képest pedig megközelítőleg 110 százalékot! Ebből is látható, hogy a 64 bites üzzemódnak valóban vannak sebességbeli előnyei is, de ehhez programozók is kellenek, akik megírják a programokat''
PC World, 2003 november -
A Tölgy
tag
Na, még úgyis alhatok rá egyet-kettőt!
Vagy A64 3200+ vagy 3,2-es P4!!
Ha az előbbi, akkor ABITH kv8 max3, ha meg az intel, akkor nem tudom még! :)
De sztem akkor asus p4c800.
Ja és ki hol venné a gépet?? -
A Tölgy
tag
Én azt mondom már, hogy ha kell, akkor tuningolok is, csak azért, hogy +néhány megaherzet nyerjek nem fogok pl vízhűtést alkalmazni. :)
Ha P4-ez veszek, akkor 3 vagy 3,2-es C-set és akkor ha majd később kell, akkor húzok rajta. Remélem 3,5-3,6-ig megy és az már elég jó egy 1,5 évig. Főleg a videókarival.
Ha amd, akkor csakis A64 3200+, de azzal meg az a baj, hogy egyrészt nincs rendesen letesztelve (főleg 64 biten), másrészt pedig, hogy nincs hozzá megfelelő alaplap. -
-
HiperG
addikt
Különben is A64 kevesebbet fogyaszt, gyorsabb, és hoszabb távra is jó választás...
Akkor minek P4? -
A Tölgy
tag
Az előző hozzászólásom HiperG-nek ment, csak megint nem a válasz gombot nyomtam meg!
-
A Tölgy
tag
Én azt a konfigot szépen leírtam magamnak és nem fogom kihagyni a számításból, ha eljön az idő!! (kb jövő hét végén)
-
HiperG
addikt
még mindig a #73-adik hozzászólásban leírt konfigot ajánlom változatlanul
-
Docci
senior tag
Látom a 2.4es p4 nem elég jó neked :)
Szóval ha ennyire félsz hogy nem tudod húzni akkor tényleg jobb egy 2.8ghz-as vagy 3.0ghz-as. Hozzá ergy 9800pro bőven elég lesz még 2 év mulva is a játékokhoz. Én most gef3 ti 200 at használok és tökéletes a játékokban(nfs underground,cal of duty) persze ti500 ként :)
ja és a gef3 nem egy mai darab mégis ott van(ezt az nvidia nem b@@@ta el) -
faster
nagyúr
Nem a A64 technikai paraméterei miatt, hanem azért, mert túlságosan friss, valószínűleg foglalatváltás is lesz jövőre, nincs még elég nagy lapválaszték, nincsenek vele komoly tapasztalatok (egy-két PH! tagnak már van A64, de az ő tapasztalatuk még nem reprezentatív, kevesen vannak).
Második tanács: Ha már eldöntötted, hogy P4-et veszel, akkor az alaplap-memória választásra koncentrálj, ne hagyd magad eltéríteni. Ha nyitott a platformkérdés, akkor az más eset. -
A Tölgy
tag
Különben tényleg jól összezavarodtam!!! Mindjárt megyek és nézek egy kis south parkot, hogy ne kattogjon az agyam! Reggel óta a fórumot olvasom meg kémiát tanulok felváltva, de a kémiában biztosabb vagyok, mint ebben, hogy milyen gépet vegyek akkor!!! :)
-
faster
nagyúr
Ne haragudj, hogy nyaggatla, végigolvastam a topicot és hát jól összezavartak téged ezek a mindeféle fanok ! :DDD
Ja igen, csak azt akarom kérni, hogy ne az ''új hozzászólás''-ra klikkelj, ha válaszolni akarsz valakinek, hanem felül a ''Válasz'' linkre, mert nehéz követni, melyik választ kinek címzel.
Mindjárt összeszedem a gondolataimat, és írok én is bölcsnek látszó marhaságokat! :DDD -
A Tölgy
tag
Jó, csak meglepődtem, mert nem ez a tapsztalat. De amúgy milyen gépekről van szó??
-
A Tölgy
tag
Tényleg?? Akkor ezt miért nem mutatja ki egy teszt sem? Mondjuk a tesztekről megvan a véleményem! :)
-
A Tölgy
tag
Akkor lett volna egy ilyen topic. De annak a gyakorlati haszan kevesebb lett volna.
-
A Tölgy
tag
HiperG. Még annyit elárulhatnál, hogy te hol vennéd a dolgokat. Nagyker és ha igen akkor melyik? Illetve ha kisker, akkor melyik? Köszi
-
A Tölgy
tag
Köszönjük szépen Zsoltee10, hogy jelenléteddel emeled a fórum színvonalát!!!!!
:C -
A Tölgy
tag
Kérdés, hogy mi az a nemsokára??? És 64 bites alkalmazásban nem tudok róla, hogy tesztelték volna!!!
-
A Tölgy
tag
Hát itt már nem ilyen egyszerű a helyzet!!! Itt sokkal inkább az van már, hogy Athlon 64 vagy 3/3,2-es P4!!!
-
zsoltee10
addikt
Átírtam a címet, mert nem lehetett kideríteni a címből, hogy miről van szó.
-
HiperG
addikt
#73 -ban mint mondtam minden jól van leírva...
-
A Tölgy
tag
Pont,hogy nem!! A játékban jobb az amd, és alkalmazásban az intel. Pontosabban ahogy elnéztem kb 3 ghz körül jobb az intel, de az athlon 64 mindenben veri a 3 v 3,2-es p4-et, sztem még húzva is!!!
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest