- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
elektrotank
aktív tag
válasz
flanki #35190 üzenetére
Az Edigitalon 10 ezer alatt van a legutolsó ára, de már kifutott. Valószínűleg Bluechipnél elrontottak valamit, de az is lehet, hogy nem is kapható már ott sem, mert rajta kívül sehol sem láttam, hogy árulnák... de lehet csak nem néztem meg elég helyen! Mindenhol Genius SP-HF1250B van már, ami nem sokkal drágább. De ha poén, annak jó
-
elektrotank
aktív tag
-
elektrotank
aktív tag
válasz
dudika10 #35038 üzenetére
Hm, látom, nem is rossz. Igen, termetes darab, de a sorozat többi részével szemben (7c, 8c, 9c) pont megfelelő méretű. Az asztalomon jó helye lesz!
Valahol azt írták, hogy max. 60 hangerőt bír. Előfordulhat, hogy a hangkártya miatt? Amúgy láttam, hogy stúdió monitorokhoz már hangkártyát javasolnál. Igazából nézegettem azokat is, bármi is lesz a vétel, hangkártya biztos lesz véve. Eleinte nyilván integráltal lesz megoldva, jelenleg többre nem futja.
Egy ilyenre gondoltam: [link]
Ha végül erre esik a választás, remélem játékoknál is gyönyörű hangokat produkál majd.djnice: Kicsit durva a kinézete
De sajnos nincs ismerősöm Pécsett, plusz annyira nem is tetszik, nekem furcsa ez az átlátszó dolog, de, aki szereti a feltűnést, annak valóban tökéletes választás, mert őszintén megmondom még ehhez hasonlót se láttam. Mindenesetre köszönöm az ajánlatot!
-
elektrotank
aktív tag
Sziasztok!
A közel jövőben tervezek venni valamiféle hangrendszert egy kb. 15m2 szobába. Sokat nézelődtem, eleinte egy Logitech Z623 2.1 felé kanyarodott a tekintetem. Olvastam az összefoglalót, ezért gondolom, hogy a legtöbb ember szerint ez nem a legjobban járható út. Hozzáteszem, hogy 2.1-el és 5.1-el még nem igen volt dolgom, legalábbis saját háztartásban még nem, szólni már hallottam mindkettőt. A jelenlegi sztereó "hangrendszeremről" ne ejtsünk szót, arra jók, hogy fogják a port és némi magas hangot kinyomjanak magukból, összehasonlítva a Sharkoon ER1-es 6k-s fülesem komolyabb hangokat produkál. Mély hangokat nem hallottam már egy ideje
Amit tudni érdemes:
-Kb. 40-50 ezer forintot szeretnék rákölteni
-Ha van rajta BT elérés (tehát tudok rá csatlakozni mobillal is, ha pl. zenét akarok hallgatni és nem akarok gépet kapcsolni emiatt) az is előny, kivéve ha ez a teljesítmény rovására megy, akkor hanyagoljuk
-Az eszköz a számítógép asztalomon fog leginkább helyet foglalni, a monitor mellett (ha ez fontos egyáltalán)
-Tudom, húzos a keret, de lehetőleg ne valami bóvli összeillesztése legyen, vagy legalább is ne érződjön annak
-A hangzása jó legyen, ezek az aktív hangfalak jól hangzanak (a mély kiemelésére gondolok)
-És mint feljebb írtam, egy kb. 15m2 szobát kéne megtöltenie hanggal
-A szokásos dolgokra...Előre is köszönöm mindenkinek, aki némi segítséget tudna nyújtani ezügyben.
UI.: 50 ezer eléggé a plafon, de ha nem sokkal drágább annál, akkor lehet róla szó
UI2: Ha pl. egy 20 ezres hangszett ki is töltené a szobát, attól függetlenül elfogadnék komolyabb teljesítményűt magasabb árért, már csak a jövőre nézve
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Battlefield 6
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest