- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cannabis7
senior tag
megvettem az 1255a-t
hát gyerekek
először csalódtam egyet. Csak simán letettem az asztalra, és nem nagyon győzött meg a hangzás, aztán rendezgettem egy kicsit, hát hihetetlen hogy mennyit számít az elhelyezés, leesett az állam
. brutális a mély is, nem számítottam rá , hogy ilyen erős lesz, és ami a legjobb, hogy 2 szobával arrébb is üt a mély
, rázza a kezemben a újságot, persze nem kell veseszaggató basszusra gondolni, de a hasonló árkategóriás logitech 2.1-eseknek szépen elkeni a száját
lehet még egy árkategóriával feljebb levőknek is.
mindent összevetve meg vagyok előgedve, sőt felül is múlta a várakozásaimat, mindezt úgy hogy csupa jót olvastam itt a fórumon róla, ennyi pénzért ajándék, (én 11600-ért vettem vidéken)
-
Cannabis7
senior tag
üdv, raphez mennyire jó választás az 1255a?
-
Cannabis7
senior tag
válasz
sosperecek18 #5864 üzenetére
azt hiszem meggyőztél
vagyis meggyőztetek.
kártyából meg a creativ lesz, talán még jól jöhet az 5.1, árba meg ugyanott van kb...
köszi
-
Cannabis7
senior tag
kösz, most emgint sikerült elbizonytalanodnom
na jó vki mondana vmit a 3000a basszusáról, az tudom tény, h nem olyan erőteljes mint egy 2.1-es rendszernél, viszont tisztább.
Na de mégis mennyire erős a basszus?
vagy jobban járnék, ha a z3-hoz néznék vmi normálisabb satelitet, végülis 30-ig belefér a hangfal, először z2300-at akartam, de belegondolva elég lenne a z3 is, a satelit meg a z-2300-nál se a legjobb:/
szal akkor z3 + vmi satelit 15 körül + a X-fi hangkari jó szett lenne?
-
Cannabis7
senior tag
nah végül egy z3 lesz belőle, már csak hangkártya választásba kérnék egy kis segítséget.
Asus Xonar U1 vagy Creative SB X-Fi Surround 5.1 USB ?
mivle csak 2.1-es hangfallal használom, az nem előny a x-finél h 5.1-es, csupán hagnzásba melyik a jobb leginkább zenéhez.
-
Cannabis7
senior tag
igen, végülis az is szempont h remegjen a szoba, azért mondtam h kétségeim is vannak a 3000a-val kapcsolatban, de azért a mélynyomóktól is félek kicsit, főleg ebben az árkategóriában, mert némelyikben elég gagyi a mély.
jó lenne meghallgatni a geniust, mert én se tok dönteni. csak azt nem tom hol hallgassam meg
egyébként egy kb 18 m2-es koliszobába kéne.
-
Cannabis7
senior tag
kösz a gyors választ
igen, zenehallgatás a cél, de azért elkell egy kis basszus, nem tapasztaltam még a 3000a-t, de vannak kétségeim, mégiscsak 2.0.
akkor szted a Genius SP-HF 3000A bagy egy logitech z323 jobb zenéhez?
csak mert kb egy árban vannak. -
Cannabis7
senior tag
üdv mki.
Akarok egy Genius SP-HF 3000A hangfalat rákötni egy logitech z4-es mélynyomójára.
Mivel nem értek annyira hozzá, ezért kérdezem, h a kettő együtt jól szólna? és milyen usb-s hangkártyát ajánlotok hozzá. (azért usb-s mert laptoppal is akarom használni, meg asztalival is).
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest