- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
A T3100 nagyon hamar elkezd torzítani és magas hangja igazából nincs. Szerintem rosszabb mint az x-230.
T3200-at még nem hallottam. (Nekem már azért sem szimpatikus mert kifizettetik velem az ipod dokkoló árát is, amire nekem igazából semmi szükségem, de ez egyéni szoc probléma)
A Philips SPA5300 jó, talán van olyan jó mint az x-230 (ízlés kérdése, lehet, hogy valakinek még jobban is tetszik), de még barátok közt is jóval drágább nála. Ha egy árban lenne...
Viszont a logitech mellett szól a híres gari még mindig, több éve a piacon van és hibás példányokról nem nagyon hallottam. Több ismerősömnek is ajánlottam, és mindenki megelégedéssel használja, valamint amint láthatod itt a fórumon is mindenki meg van vele elégedve.Alaplapoknál ugyan ilyen sikertermék volt pl a Gigabyte P35-ds3; minőségi alkatrészek, pont elegendő tudás... csak ott kisebb egy-egy lap életciklusa ezért nem olyan feltűnőek a sikertermékek eladási mutatói, meg ott nem is lehet olyan eltéréseket produkálni mint hangszórók terén.
-
dudika10
veterán
Elég sokat hallottam, és igazából nem tudok olyat mondani ami ugyan 10(+/-1)k és ugyan olyan jó hangja van. Hogy őszinte legyek nekem egyáltalán nem tetszik a hangja, ahogy a PC-s kategóriában egyik hangszóró hangja se.
20k-ig bezárólag viszont minden bizonnyal akad még ami hozza a színvonalat, a két nagyobb testvére például.
Nem vagyok logitech fan, csak egyszerűen jobbak a többi gyártónál ebben. Mellettük szól még a garancia is, ami híresen jó, valamint a körülbelül 0 negatív visszajelzés.Egyébként szívesen olvasnám a Te véleményed, hogy szerinted melyek azok, amik vannak olyan jók mint a logitech-ek. Teljesen szubjektív a dolog tehát nem tudok vitatkozni a véleményeddel akármit is írj, csak érdekel.
-
dudika10
veterán
Persze, csak ha valaki ezek a tesztek alapján akar hangfalat választani akkor csak annyit tud meg, hogy a 10-25 ezer forintos kategóriában van 20 ajánlott hangfal. De nem tudja meg azt, hogy melyik a legjobb, és melyik a legjobb ár/érték arányú.
Így én nem igazán tudom értékelni ezeket a cikkeket.Olyan mintha a Ph!-n a procitesztnél csak annyit mondanának hogy gyors a 2 magos is és gyors a 4 magos is és mind a kettő ajánlott, csak tudni kell a határait.
-
dudika10
veterán
Pont ez miatt a szubjektivitás miatt mondom, hogy hülyeség a méricskélés (egy bizonyos határon túl). Két közel azonos paraméterekkel rendelkező hangkártya közt is akkora különbség lehet, hogy még a legbotfülűbb ember is meghallja.
Én semmiképp nem ítélnék csupán mérésekre hagyatkozva az biztos, de még messzemenő következtetéseket se vonnék le belőle.
-
törölt tag
Ezek a mérési eredmények önmagukban nem sokat érnek. Már ezerszer leírtam, de például az X-Fi-től a mostani CD-játékosom (ami egy kb. 20 éves. ősrégi darab) biztosan elmaradna eszerint a mérés szerint nézve ("csak" 16 bites, és csak kétszeres túlmintavételezés van benne), mégis a CD-m hajlamosabb audiofil (kifinomultabb, élettel telibb, izgalmasabb) megszólalásra, míg az X-Fi olyan kis sótlan mellette, például a lábdobok pattogását sem hallani ki úgy x-fi esetén, jobban összemaszatolja egyszerűen a dolgokat, nesze neked, kiváló mérési eredmények.
Azzal kitörölheti az ember önmagában a fenekét.
(Ezzel persze nem a mérést mint módszert akarom általában lenézni, egész egyszerűen itt nem jó a módszer...) -
dudika10
veterán
Akkor z-3(e) és z-4 kb. 20E forintig. Ezekről az előző 20-25 hsz-ben elég sokat olvashatsz.
A z-2300 már 40E körül van, kis szobába nem hiszem hogy megérné a felárat. Nem hallottam közvetlen egymás után a kettőt, de emlékezetem alapján összehasonlítva csak annyiban különböznek, hogy több az erő a nagyobbik rendszerben, ami egy panelbe szvsz. fölösleges.
A Creative T20 is jó választás lehet, nem hallottam még, de nagyon jókat mondanak róla, viszont ablakremegtető basszust ne várj tőle.Alex91: A T20-nak elvileg kevesebb a basszusa, de tisztábban szól. Ezt valami tesztben olvastam ahol kimondottan ezt a kettőt hasonlították össze.
-
Alex91
félisten
Ha a teszteknek hinni lehet, akkor a T20 nagyjabol a Klipsch-em hangzasat nyujtja. Akkor relative van minden, termeszetesen brutal mely nelkul. (Van basszus a Klipsch-nek, a meretehez kepest meglepoen sok!) Szerintem folosleges lenne barmivel is rontani a hangjat. (Mondjuk a Klipsch is magasabb, mint 24 cm.
)
-
Alex91
félisten
De ez is magasabb ugy 1,5 cm-rel...
-
Alex91
félisten
Ez meg kicsit nagyobb: JBL Duet II
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest