- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
Igen, a katódsugárcsöves nem működik mágnesesen nem árnyékolt mellett. Annak a dobozon kívül is van mágneses tere és az elektronok amik repülnek a TV hátából az elejébe eltérülnek a mágneses térben (még szerencse, máskülönben nem működne maga a TV
).
Azonban a modernebb nem katódsugaras TV-ket az árnyékolatlan vackok sem zavarják.Súly? Talán 6-7 kiló lehet a pár együtt, de ezt nem tudom fejből pontosan. Rögzíteni, mit akarsz rajta rögzíteni? Megáll az a lábán.
Dr V: Genius 1255A?
Vagy túl ronda? -
dudika10
veterán
Oda befér a már oly sokszor leírt 1255A is, az Edifier R1600T is.
Mint már le lett írva, csak akkor ártalmas a TV-re, ha 0 centinél közelebb rakod, mondjuk bedobod a kijelzőn. Illetve negatív hatással van a képre, ha a TV elé rakod, mert így nem látod azt a részt, de ha közvetlenül a fejed elé rakod akkor mindegy a TV-től való távolság, mindenképpen ártalmas a képre.
-
AMDFan
addikt
Ilyen kis méretben ha jól tudom akkor csak a Creative T20-at és T40-et adták ki, illetve a Klipsch Promedia 2.0-t, amit már nem lehet kapni ha jól tudom. Amit ekkora méretből ki lehet hozni, azt ez a két gyártó kb kihozta.
(#8864) J97: rátapintottál. egyutas ebben az árkategóriában teljesen életképtelen.
-
dudika10
veterán
Jó lenne többet ajánlani, de eléggé leszűkíti a kört a kis helyigény.
A kis helyigény alapból keresztbe tesz a mélyre menő, erős basszusnak, ezzel számolni kell. Egyszerű fizika.
Esetleg ott van olcsóbban a kisebb testvére a T10, de szerintem az nem éri meg annyira az árát. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest