- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lalikiraly
addikt
válasz
spanyoll #7731 üzenetére
Sziasztok!
Köszi a tippet, hogy a 1255A t mondjátok. Ma meghallgattam összesen három helyen a 1255At és az 1800At is
.
Namost megmondom őszintén, hogy az 1800A ban volt egy picivel több erő valahogy. Pont az amitől azt mondom ő kell nekem. És tudom, hogy ide panelba még sok is lesz. De valahogy megtetszett. Megmondom őszintén az 1255A nak volt egy pici dobozhangzása. De most megne kövezzetek ám. Eddig a 1255A mellett álltam és továbbra is lehet az lesz, főleg ha az 1800A nak nem megy lejjebb az ára... Nekem ez a szolid véleményem. Aztán vagy fucs vagy öröm lesz -
netseft
aktív tag
válasz
spanyoll #7729 üzenetére
Attól, hogy sokaknak tetszik a hangzása, nem feltétlenül fog neked is. Ráadásul mindenkinél más a szempontrendszer / igények, "különböző" az emberek hallása, eltérő a környezet is ahol hallgatod. Amiket itt olvasol vagy máshol az mindig ajánlás, nem kötelező, azt vedd ami neked bejön.
@gyiku: akkor ráérek vele, úgysincs sok szabadidőm.
-
djculture
félisten
válasz
spanyoll #7684 üzenetére
Most kéne ha azt a sokak által legagyizott sal-t is valahogy megtudnád hallgatni.Kíváncsi lennék rá,én még akinek megmutattam mindenki azt mondta a pénzét simán megéri.Hangerő hiánya pl tuti nincs,nagyobb szobát simán belehet vele zenélni.Van amúgy egy kisebb 10 ezres változata ahhoz még nem volt szerencsém.[link]
-
djculture
félisten
válasz
spanyoll #7651 üzenetére
Hát 17-20 ezerért biztos hogy nem ilyen geniusokat vennék,ezekkel el lehet dübörögni meg sziszegni de normális hifi hangot nem adnak le az tuti.Eleve az erősítő ic mindbe egy átlagon aluli típus,az ezer éves hifiszabványt se ütik meg ezek az ic-k a harmonikus torzitásuk óriási már három-negyed kivezérlésen is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest