Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz contaxg #9001 üzenetére
Lehet meggyőztél ezzel kapcsolatban.
Gondolom bünteti hangzásban a Soundsticks-et?!
Igazából nekem csak zenét hallatni kell, én erre a zeneminőség kérdésre elég haklis vagyok.
Filmet nem szoktam a gépen nézni, retusálás mellé kell zenéthallgatni. Játszani sem játszom a gépen.Mind a magas, közép és mély jobb mint egy soundsticks? Árban ugyan annyi, csak azért
Vennék: Régi deszkás polókat, pulcsikat: Hook Ups, Flip, Birdhouse, Alien Workshop, Blind, World Industries.
-
BLOODSHOT
senior tag
-
dudika10
veterán
válasz contaxg #9011 üzenetére
MDF lap a 19mm-es fajtából, jó is lenne egybe alumínium ház.
A tápja külön van egyébként? Mert az az 1,6 + 1,4 kg még mindig viccesnek hat nekem picit.
Első, hosszúkás bassreflex nyílás hátránya, hogy nehéz betömni.Csak azt tudnám, hogy miért nem dönti meg senki a hangszórót. Illetve meg van döntve pl a Creative T20 és az M-audio AV20, ami jó, mert ha az asztalon van akkor sehogy se lesz fül magasságban a magas sugárzó és ha megdöntik az egész házat akkor az irányítottság problémáját ki lehet küszöbölni...
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz contaxg #9011 üzenetére
Amikor nem szól semmi zene, akkor nem sistereg? Semmilyen hangot nem ad?
Néztem videóket és mivel hátul van a hangerőszabályzó, ezért általában a felére állítáják és a billentyűzettel állítják a hangerőt.
Tehát nem sistereg?
Vennék: Régi deszkás polókat, pulcsikat: Hook Ups, Flip, Birdhouse, Alien Workshop, Blind, World Industries.
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz contaxg #9014 üzenetére
Elég meggyőző nekem. Gondolom ehhez képest a soundsticks tudása vicc!?
iMac-en használnám, abban nemtudom milyen hangkártya van.
Egyébként a gyári kábelek amiket adnak hozzá jók vagy érdemes cserélni?Vennék: Régi deszkás polókat, pulcsikat: Hook Ups, Flip, Birdhouse, Alien Workshop, Blind, World Industries.
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz contaxg #9016 üzenetére
Köszi.
Milyen külső hangkártyát érdemes venni ehhez az iMac mellé, hogy a lehető legjobban szóljon?
Eléggé meggyőztél vele, szerintem a jövő hónapba be is ruházok egy feketére.
Néztem, hogy lehet hozzá kapni ilyen emelőt (?) [link]Ennek van értelme?
-
_tRebroN_
tag
válasz contaxg #12383 üzenetére
Akkor lakkréteg van rajta vagy mi? Tök olyan hatása van a feketének meg a fehérnek mintha műanyag borítaná a hangfalat tehát a borítása tűnik annak ettől még szólhat kurva jól. Fából van ok de ettől még lehetett volna rajta egy borítás de ha nincs akkor ok.
Amúgy a feláras bambusz színű nagyon szépcsak hát 470 dodó az A5+-ért nagyon kemény érte. Nagyon durvát ingadozott a A5 ára tavaly ősz óta -
válasz contaxg #56199 üzenetére
Ha épp van elfekvőben jobb erősítő és / vagy hangfal, akkor nyilván az lesz a befutó, hisz pont annyival kell kevesebbet költeni rá.
"Nem tudom, milyen áron tudtam volna venni ide egy aktív monitort, de ezért a hangért szerintem pár százezer elment volna a kasszából."
Az ilyen kijelentésekkel azért óvatosan. Lehet igaz, de alapvetően ugye az van, hogy összedobtál magadnak egy rendszert, ami tetszik, s hát ugye az ember ilyenkor büszke rá és elfogult. El kell menni hallgatózni, s akkor kiderül, hogy milyen kategória az, ami otthon van.
"Minden újnak gondolt technika új problémákat szokott magával hozni. Az aktív monitorok általában apró D-osztályű erősítőkkel készülnek. Ezekből a jobbak nagyon nem olcsók, olcsóbbak meg nem jók."
Nem új dolog a bi-amp, aktív keresztváltás. A D-osztály már közel sem olyan gagyi, olcsón sem. Anno elterjedt ez a dolog, hogy a D-osztály rossz, s hát anno tényleg az volt, de azóta eltelt pár évtized, 2021 van. Egyáltalán nem olyan egyértelmű a dolog, meg kell hallgatni, az a biztos.
Nekem személy szerint az a bajom a hifivel, hogy millió választék, még több erősítő-hangfal kombináció. S akkor ezek közül találjam meg azt, ami nem lehúzós ezo-bullshit és keressem a szinergiát. Én nem akarok ezzel foglalkozni. Legyen egy pakkban az egész, gyárilag garantált szinergiával, mert szerintem a mérnökök feladata az, hogy a megfelelő erősítő-hangszóró párost megtalálja és azokat optimalizálja egymáshoz.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
Toncsi
aktív tag
válasz contaxg #56292 üzenetére
Számítógépes, olcsó "tejfölösdobozról" volt szó, amiről a spórolás jegyében elhagyták a magassugárzót, nem pedig egy TL monstrumról, ahol ráadásul valószínűleg van magasnak kónusz is...
szerk.: közben megnéztem a linket, nem monstrum, de akkor is a másik véglet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Honor 200 Pro - mobilportré
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
Állásajánlatok