Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme, a Pixel Watch 4
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-zolee-
tag
@PuMbA: Éppen most mértem le, kb 130cm-re vagyok tőlük és lehet hallani. Sőt becsuktam a szobaajtót (persze ettől azért még nincs 0dB) és a szoba másik végéből (kb. 4 méter) ha halkan is de tisztán lehet hallani.
@lezso6: Igen valóban voltak gondok a belső hangkártyával de az jól hallhatón valóban elektromos zaj volt (a PC-ből jött), azt egy külső Essence One megoldotta.
Ezért is megyek el a HIT Spacebe, hogy meghallgassam ott milyenek. Kíváncsi vagyok. Hogy máshová átvinni... hát nem tudom az elég macerás volna.
Egyébként nem hallanám, hogy bármi is hatással lenne rájuk (hűtő, villanykapcsoló egyéb), nincs pattogás, véletlenszerű sercegés csak konstans alapzaj.
Volume jelenleg 0dB-n van, ha feltolom akkor az alapzaj is nagyobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest