Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Savage5
senior tag
válasz
LorD_ARmES
üzenetére
54 fok szerintem már nem egészséges, vagy épphogy elmegy, 50 foknál van az a bizonyos ''határ''. Nem csak a ventilátor számít, hanem főleg a borda: a réznek jobb a hőleadása (szóval a Silent Breeze egynek jó választás). Esetleg lapozz át pár hasznost írást a hűtőkről: [link].
Viszont mondok jobbat tesztelésre: Prime95, SuperPI, Memtest86, ezek alapprogramok tuningnál, ha Prime-ot kibírja 12-24 órán keresztül hiba nélkül, akkor nyugodtabban fekhet le az ember fia.
A lockos dolgot pedig a szériaszámából lehet eldönteni: ha 2003. 43. hete után lett gyártva a proci, akkor lockos, ha előtte, akkor nagy valószínűséggel nem, de bemész a BIOS-ba, és átállítod mondjuk 10-re, azzal véletlen sem okozhatsz kárt benne, ha kisebbre veszed. Az, hogy zöld, vagy barna: én több zölddel találkoztam életemben, ami nem bírta annyira a tuningot, mint barna, de akkor nem figyelgettem szériaszámokat, gyártási időket, alapvetően szerintem nincs sok jelentősége.
Még annyi, hogy nem árt átnézni a topikot és előzményeit: [link], [link], [link], [link].
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen routert?
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest