Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dug

csendes tag

válasz pink75 #13 üzenetére

Yeeeeeeessssssssss!

A GetDataBack vissza hozta mindent! Semmit nem vesztettem, nem hiszem el!
    Köszönöm szépen a tippet. Most már mindent le van mentve egy külön winchesterre, még egyszer nem fordul elő.

De, most felmerült egy másik probléma (lehet, hogy külön témát kellene nyítni?).

Leformáztam a lemezt és újra installáltam az XP-t. Utána kézdtem visszarakni a szoftvert. A Nero7 illetve a Logitech vezetéknélküli billentyüzetnek a szoftvere most már nem működik. A nero-t sikerül installálni, utána feljön az a Windows hiba üzenet, hogy hibát eszlélt és le kell zárni a programot. Akarom-e tajékoztani a MS erről stb. stb. A Logitechnél pedig annyit mond, hogy nem alkalmas erre az OS-re, és nem installálja. Pedig előtte probléma mentesen működött. Leformáztam a lemezt, tehát semmi nem maradhatott, amely gátolná ezeket. A Nero egyébként működött, aztán valamilyen okból kifolyólag lefagyott a gépem, és a bootolás után már nem. Probáltam a software registryből kitörőlni a nero mappát, az se segített.
    Az egyetlen programm, amely rajta van most és előtte nem volt az az Alcohol 120%. Probáltam ezt is uninstall-ni, de nem vezetett eredményre.

Mi mást probálhatnék?

Új hozzászólás Aktív témák