- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dug
csendes tag
Yeeeeeeessssssssss!
A GetDataBack vissza hozta mindent! Semmit nem vesztettem, nem hiszem el!
Köszönöm szépen a tippet. Most már mindent le van mentve egy külön winchesterre, még egyszer nem fordul elő.
De, most felmerült egy másik probléma (lehet, hogy külön témát kellene nyítni?).
Leformáztam a lemezt és újra installáltam az XP-t. Utána kézdtem visszarakni a szoftvert. A Nero7 illetve a Logitech vezetéknélküli billentyüzetnek a szoftvere most már nem működik. A nero-t sikerül installálni, utána feljön az a Windows hiba üzenet, hogy hibát eszlélt és le kell zárni a programot. Akarom-e tajékoztani a MS erről stb. stb. A Logitechnél pedig annyit mond, hogy nem alkalmas erre az OS-re, és nem installálja. Pedig előtte probléma mentesen működött. Leformáztam a lemezt, tehát semmi nem maradhatott, amely gátolná ezeket. A Nero egyébként működött, aztán valamilyen okból kifolyólag lefagyott a gépem, és a bootolás után már nem. Probáltam a software registryből kitörőlni a nero mappát, az se segített.
Az egyetlen programm, amely rajta van most és előtte nem volt az az Alcohol 120%. Probáltam ezt is uninstall-ni, de nem vezetett eredményre.
Mi mást probálhatnék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Acer Wave 7 Mesh: Hetediziglen
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kedvenc zene a mai napra
- Ilyen lesz a Lies of P: Overture
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest