- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Magisk
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dug
csendes tag
Yeeeeeeessssssssss!
A GetDataBack vissza hozta mindent! Semmit nem vesztettem, nem hiszem el!
Köszönöm szépen a tippet. Most már mindent le van mentve egy külön winchesterre, még egyszer nem fordul elő.
De, most felmerült egy másik probléma (lehet, hogy külön témát kellene nyítni?).
Leformáztam a lemezt és újra installáltam az XP-t. Utána kézdtem visszarakni a szoftvert. A Nero7 illetve a Logitech vezetéknélküli billentyüzetnek a szoftvere most már nem működik. A nero-t sikerül installálni, utána feljön az a Windows hiba üzenet, hogy hibát eszlélt és le kell zárni a programot. Akarom-e tajékoztani a MS erről stb. stb. A Logitechnél pedig annyit mond, hogy nem alkalmas erre az OS-re, és nem installálja. Pedig előtte probléma mentesen működött. Leformáztam a lemezt, tehát semmi nem maradhatott, amely gátolná ezeket. A Nero egyébként működött, aztán valamilyen okból kifolyólag lefagyott a gépem, és a bootolás után már nem. Probáltam a software registryből kitörőlni a nero mappát, az se segített.
Az egyetlen programm, amely rajta van most és előtte nem volt az az Alcohol 120%. Probáltam ezt is uninstall-ni, de nem vezetett eredményre.
Mi mást probálhatnék? -
Dug
csendes tag
Tehát egyelőre az Acronis-t nem tudom használni, mert a winchester nem is szerepel. Nem tudja keresni rajta a törölt partíciót. Mit kéne csinálni? Újra formázni nem akarom, ebből csak rosszabb lenne a helyzet. Hozzam létre egy új partíciót rajta, hogy lássa legalább az Acronis? Tudom, hogy emiatt biztos eltűnnek adatok, de egyelőre semmit nem sikerült visszahozni....
-
Dug
csendes tag
Megprobálom a GetDataBack-ot, ezt már egyszer használtam régen legalábbis. Amikor indul, 8 Harddrive-ot mutat, HD128 tól HD 135-ig. Honnan tudjam, hogy melyik a rossz. Két Winchesterem van, ahogy mondtam, egy 20GB (még műkődik) és a 160Gb-os ami nem. Nem akarom, hogy mindent átnéz, mert hiába. Csak ami a nagy wincsin van.
-
Dug
csendes tag
Tegnap újra akartam installálni a WinXp-t. Két winchesterem van 20GB (C meg D) illetve 160 GB (E). WINXP a C-n volt installálva, de át akartam méretezni a partíciókat az első wincsin, ezért mindent átmentettem az E-re, a másik winchesterre. A win setupban viszont összekeverte a D az E-vel, én nem vettem észre és csak a betű alapján töröltem a partíciót, nem a méret, ez ezért sikeresen kitöröltem az egész 160Gb-ot! Csak akkor vettem észre, amikor atírtam a méretet és láttam, hogy nagyon sok hely marad rajta, ami nem kellett volna, hogy ott legyen.
A Partition Recovery progit használtam, meg is találta mindent, de nem sikerült visszaírnia a HDD-re. Kiderült, hogy a Boot Sector eltünt. Ezért indítottam a Win RecoveryConsole-t és a fixboot-ot, hogy rekonsztruálja a boot sectort, de azt írja, hogy nem tudja a partíciót kinyitni.
Mivel a PR találta a mappákat, szerintem még ott vannak valahol rajta. Hogyan szerezhetem vissza? Egyébként kikapcsoltam a másik wincsit végig, hogy azzal ne legyen gond. Nem tudom, hogy ez befolyásolja-e.... Egyébként ami rajta van nem túl fontos, csak többek között a septemberben született lányomról készült fotók....
Segítsetek!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steam Deck
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest