- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joces
senior tag
Ha nem az, akkor nem tudom....
-
Joces
senior tag
Én is azt használom....
-
Dug
csendes tag
Yeeeeeeessssssssss!
A GetDataBack vissza hozta mindent! Semmit nem vesztettem, nem hiszem el!
Köszönöm szépen a tippet. Most már mindent le van mentve egy külön winchesterre, még egyszer nem fordul elő.
De, most felmerült egy másik probléma (lehet, hogy külön témát kellene nyítni?).
Leformáztam a lemezt és újra installáltam az XP-t. Utána kézdtem visszarakni a szoftvert. A Nero7 illetve a Logitech vezetéknélküli billentyüzetnek a szoftvere most már nem működik. A nero-t sikerül installálni, utána feljön az a Windows hiba üzenet, hogy hibát eszlélt és le kell zárni a programot. Akarom-e tajékoztani a MS erről stb. stb. A Logitechnél pedig annyit mond, hogy nem alkalmas erre az OS-re, és nem installálja. Pedig előtte probléma mentesen működött. Leformáztam a lemezt, tehát semmi nem maradhatott, amely gátolná ezeket. A Nero egyébként működött, aztán valamilyen okból kifolyólag lefagyott a gépem, és a bootolás után már nem. Probáltam a software registryből kitörőlni a nero mappát, az se segített.
Az egyetlen programm, amely rajta van most és előtte nem volt az az Alcohol 120%. Probáltam ezt is uninstall-ni, de nem vezetett eredményre.
Mi mást probálhatnék? -
pink75
aktív tag
nekem szintén 160GB-tal volt ilyen
csak ez segített:
PCI Inspector File Recovery -
nkpolip
tag
A GetDataBack for NTFS visszahozza akkor is ha törölve lett a partició. A legjobb program amit eddig ilyenre használtam. Én 200Gb-s vinyót álítottam vissza vele és arra is azt írta ki, mert azon meg eltünt a partició, igaz ráment vagy 6-8óra a teljes műveletre, beleértve a másolást is.
-
Dug
csendes tag
Tehát egyelőre az Acronis-t nem tudom használni, mert a winchester nem is szerepel. Nem tudja keresni rajta a törölt partíciót. Mit kéne csinálni? Újra formázni nem akarom, ebből csak rosszabb lenne a helyzet. Hozzam létre egy új partíciót rajta, hogy lássa legalább az Acronis? Tudom, hogy emiatt biztos eltűnnek adatok, de egyelőre semmit nem sikerült visszahozni....
-
Dug
csendes tag
Megprobálom a GetDataBack-ot, ezt már egyszer használtam régen legalábbis. Amikor indul, 8 Harddrive-ot mutat, HD128 tól HD 135-ig. Honnan tudjam, hogy melyik a rossz. Két Winchesterem van, ahogy mondtam, egy 20GB (még műkődik) és a 160Gb-os ami nem. Nem akarom, hogy mindent átnéz, mert hiába. Csak ami a nagy wincsin van.
-
TOMKTOM
tag
Én egy hosonló szituban a GetDataBack for NTFS (vagy valami hasonlót...) progit használtam. Sok-sok óra, míg végignyálaz mindent a vinyón, de mindent vissza is állít (sőőőt, utána nem győztem szelektálni, mert az egy évvel ezelőtt letörölt, de men fölülírt dolgokat is megtalálta...). Csak egy másik vinyóra tudja a megtalált adatokat átmásolni!!!!!
-
Dug
csendes tag
Tegnap újra akartam installálni a WinXp-t. Két winchesterem van 20GB (C meg D) illetve 160 GB (E). WINXP a C-n volt installálva, de át akartam méretezni a partíciókat az első wincsin, ezért mindent átmentettem az E-re, a másik winchesterre. A win setupban viszont összekeverte a D az E-vel, én nem vettem észre és csak a betű alapján töröltem a partíciót, nem a méret, ez ezért sikeresen kitöröltem az egész 160Gb-ot! Csak akkor vettem észre, amikor atírtam a méretet és láttam, hogy nagyon sok hely marad rajta, ami nem kellett volna, hogy ott legyen.
A Partition Recovery progit használtam, meg is találta mindent, de nem sikerült visszaírnia a HDD-re. Kiderült, hogy a Boot Sector eltünt. Ezért indítottam a Win RecoveryConsole-t és a fixboot-ot, hogy rekonsztruálja a boot sectort, de azt írja, hogy nem tudja a partíciót kinyitni.
Mivel a PR találta a mappákat, szerintem még ott vannak valahol rajta. Hogyan szerezhetem vissza? Egyébként kikapcsoltam a másik wincsit végig, hogy azzal ne legyen gond. Nem tudom, hogy ez befolyásolja-e.... Egyébként ami rajta van nem túl fontos, csak többek között a septemberben született lányomról készült fotók....
Segítsetek!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Formula-1
- ASUS routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest