Hirdetés
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- A Tesla robotaxi víziója még mindig a jövő, de egyre közelebbi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Majd ennek is az lesz az árával mint a Samsung S23 ultráéval. Az is 500 ezer felett nyitott, aztán aki nagyon akarja, már megveheti 357 ezerért, alig 4 hónappal a megjelenés után. Persze nem hivatalos helyről, de a xiaomisok nem szoktak a kardjukba dőlni, ha nem hivatalos képviselet által adott gyári garancia van a telefonhoz, de cserébe 200 ezerrel olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
ShadowX
őstag
A Xiaomi azt hiszi kinôtte a kabátját. 1500 EUR...az nem kevés pénz egy Samsungért sem, nemhogy egy Xiaomiért.
-
Emlékszem, mikor ugyanez és ehhez hasonló mondatok hangzottak el úgy 10-12 éve más gyártók esetében...
Vajon a történelem ismétli önmagát?
Számtalan "meseszép" történet volt már...A Xiaomi ellenzők táborában sosem fog elismerést kivívni a gyártó, mindegy milyen termekkel jönnek ki.
12 éve , amikor 150 ezer forint volt egy Galaxy S2 , angliai beszerzéssel pl.
De ez ilyen, hál'istennek nem fenyeget a veszély, hogy ennyit adjak ki telefonra, mert nem latom ertelmét.
[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
mjani1172
addikt
Nem tudjátok, lesz belőle valami komolyabb változat?
-
judas13
addikt
Kettő lett, maradhat?
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
tomboy0013
veterán
Amikor egy cég a gyengülő eladások ellenére drágít, akkor lehet tudni hogy elindultak a lejtőn. Innentől nagyjából borítékolható 3-4 éven belül a Xiaomi telefonok sorsa.
-
addikt
Más is ennyiért adja a csúcs telefonját vagy még többért is, miért adnák ők olcsóbban úgy, hogy sok szempontból jobbak is.
Persze attól még lehetne olcsóbb, de a többi is.Oneplus Nord 4 eladó.! Vivo X Fold3 Pro Unbeatable.
-
joey04
titán
válasz tomboy0013 #8 üzenetére
de csak minket tisztelnek meg vele, mert a kínai ára az kb teljesen megyezik a find x6 pro meg x90 pp árával. én azt nem értem, hogy a b20 pl hogy maradhat ki a hazai verzióból, ha a másik két márka (meg egy csomó) bele tudja tenni? Plusz oké, hogy náluk nem kell, de azért a mai világban a covidot időket leszámítva utazgatnak az emberek, és rengeteg kínai turista van/volt mindenhol. Ők csak szopnak vele külföldön. Egyébként meg a Xiaomi nagyon jól indult, jóval olcsóbban adott majdnem olyan jót, mint a konkurensei. Így is kell felépíteni egy márkát. Aztán a Huawei buktával kb. csak be kellett volna vonulni. Évről évre növelve az árat (ez meg is van ) de mellette hozni kellett volna a supportot, jóval jobban ráfeküdni minden országban a boltok megnyitására, elhozni a kínai premierrel egy időben a csúcskészüléket, stb, stb. És akkor most egyáltalán nem lenne vészes mondjuk 580-as nyitóár, ha a samu meg az alma 600 fölött van.
-
joey04
titán
válasz Elit3Zotya #9 üzenetére
mert nincs meg a rendes support és "körítés".
-
addikt
-
joey04
titán
válasz Elit3Zotya #13 üzenetére
kamera
-
addikt
-
joey04
titán
válasz Elit3Zotya #15 üzenetére
most a márka helyzete, árazása volt a kérdés. hogy te vagy én szubjektív okok miatt mit választunk, az nem releváns.
-
addikt
-
joey04
titán
válasz Elit3Zotya #17 üzenetére
Igen, de a fentiek miatt a xiaominak olcsóbbnak kell lennie, ha sikert akar.
-
rosta11
tag
Két hete olvastam egy cikket, miszerint a Xiaomi részesedése csökkent Indiában, mig a Samsung nem. Arra a paradoxonra jutottak, hogy volt kellő fizető kereslet a drágább Samsungra, míg az olcsóbb Xiaomi egyszerűen nem kellett az indusoknak.
Lehet, hogy tanultak ebből a kínaiak. Valami olyasmi állhat a magas xiaomi árak mögött, nem akarnak olcsó lúzerek lenni, ha van pénz a piacon... -
addikt
én azt nem értem, hogy a b20 pl hogy maradhat ki a hazai verzióból,
Ha erre gondolsz, akkor tévedsz, mert a hazaiban lesz b20 is.
Miért kéne olcsóbban adnia.
Support okk, vannak jobbak.
Hardveresen meg erősek pl.:
Kamera, kijelző, kinézet(tudom kinek mi)
Kinek mi a fontosabb, ez ilyen.
A 12-es széria gyengébb volt, de a 13-asok elég jól sikerültek szerintem.
Bár a siker így sem biztos ahogy írtad is(szerintem is gatya lesz), de majd az idő eldönti.Oneplus Nord 4 eladó.! Vivo X Fold3 Pro Unbeatable.
-
joey04
titán
válasz Elit3Zotya #20 üzenetére
A hazai alatt a kínait értettem. Oké, hogy otthon nekik nem kell b20, de utazgatnak ők is rendesen. Külföldön meg szopnak. Akinek meg oppo, vivo stb van, az meg nem.
-
Elképesztő árazás , bár a konkurencia sem jobb ezen a téren.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Lajmund
őstag
Értem én hogy szuper kamera de szerintem az emberek 95 százaléka nem mondaná meg a különbséget.. De nekem az s23 ultra kamerája is bőven elég és over kill. Meg szerintem a legtöbb embernek. Ha komolyabban akarnék fotózni videozni gépet vennék. Ennyit egy xiaomi nem ér. 4 évig volt xiaomim. Gyenge a szoftver ritkák a frissitések buta az egész egy samsunghoz képest igy kell mokolni úgy az azért nem jó az amazért arra azt nem lehet telepíteni amarra meg azt.... Ez ment végig a topikjába.. Most hogy kicsit nagyobb szenzor van benne pont leszarom nem is látom a különbséget a teszteken nem is jobb szerintem. Bukta pityu lesz ez de meg is érdemlik ilyen árakkal. Másba nem nőttek fel csak árakban a nagyokhoz. Ráadásul ocsmány is ez a kád dugó. Egyetlen előnyük volt hogy olcsobban adtak erős hardvert és ennyi. Max 200at ér ez nem 600at. Kicsit olyanok mint az a bizonyos szar amit feltesznek a lekvárok közé a polcra. Attól az szar marad hiába pozicionálják oda ahol a jók vannak.
[ Szerkesztve ]
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Plug Life
senior tag
1500€ 😂
-
janeszgol
félisten
válasz Darth_Revan #24 üzenetére
Miért, az Apple nem ezt csinálta? Hónapokig jöttek a csökkenő eladásokról a hírek. Sőt évek óta, mivel már konkrét eladott példányszámokat sem közölnek immár öt éve.
Covid, háború, válság. Mégis minden idők legdrágább szériája lett a 14... és úgy néz ki, hogy ha nem is a legsikeresebb (mert az a hatos volt), de taroltak a pénztáraknál. Pláne a Pro-k.Aki a kib.szott Foxposthoz ragaszkodik, attól nem veszek semmit ezentúl.
-
janeszgol
félisten
Teljesen egyetértek veled. Csúcs teló, csúcs árazás. Ennyi.
Aki a kib.szott Foxposthoz ragaszkodik, attól nem veszek semmit ezentúl.
-
LosBlancosRM
senior tag
Mert Xiaomi. A Siti Coláért se fizetnél annyit, mint a Cocáért.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
veterán
Azért ennyi pénzért inkább Samsung vagy Apple.
duree54
-
őstag
válasz kakuk.tamas #26 üzenetére
Kuponozás nélkül hasonlítsunk, mert a Xiaomit nem tudod kuponozni megjelenéskor se. A Samsung most (már) kuponozás nélkül 357 ezer.
-
senior tag
válasz janeszgol #27 üzenetére
Dollárban, ugyanannyi a csúcsmodell kb 5-6 éve.
Szándékosan hazudsz.Praktikusan megfeledkezel róla, hogy tavaly ~305-ről 450ig ment pèldálul a usdhuf, ami 50%!
Most, hogy visszaerősödött a Forint, jórészt a 18% kamatunknak köszönhetően,
már kezdő 14 Pro max is van 500-ért APR-től, ekkora akciózásra pedig nagyon ritkán van példa Applenél.
Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
janeszgol
félisten
válasz LurkerSheik #34 üzenetére
Ja ez igaz.
Aki a kib.szott Foxposthoz ragaszkodik, attól nem veszek semmit ezentúl.
-
őstag
Se 12/512-ről, se hivatalos viszonteladóról nem volt szó. Csak ultrát említettem, értelemszerűen a legolcsóbb verzióról van szó, tehát a 8/256-ról.
Azt írtam, aki mindenképp ultrát akar venni (bótbó', nem jófogásról vagy hardverapróról), az kuponok nélkül is vehet 150 ezerrel olcsóbban mint a 4 hónappal ezelőtti induló ár. -
dajkapeter
senior tag
+1
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
őstag
Giztopon 999 USD-től inddul... Van egy kis különbség, cirka 200k HUF.
-
TODI1111
veterán
Gondoltam ha a cikkben ez szerepel:
"Drágábban kezdhet a Samsung Galaxy S23 Ultránál a Xiaomi 13 Ultra az európai piacon a 12/512 GB-os kiszerelésben. "
Akkor a 12/512-es verziót kell alapul venni. -
LosBlancosRM
senior tag
Annyiban van igaza, hogy Kínában(ha már a nettó Amerikai árat hozod fel) ez se 1500€... Magyar árat magyar árral kéne összehasonlítani, ami növekedett.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Sza_Sa
senior tag
Azt valahogy mindenki elfelejti, hogy ennek a telefonnak az értéktartása valahol a
babkonzervvel(nem, az élelmiszer jobban tartja az árát) lesz azonos.
Még mielőtt valaki leolt, semmi bajom a Xiaomival mint márkával. De nem vennék tőlük telefont, a gyatra support és az ára és az várható pénzügyi bukta miatt.Ebben jó az Apple, piszkosul tartja magát bármelyik használt telefonjuk. Itt már a Samsung sem jeleskedik, de még magasan jobb, mint bármelyik további gyártó.
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Sza_Sa
senior tag
Az komoly. A második rész érthető, de eladni kell, különben egyszer csak elfogy a hely.
Nekem is volt mindenféle telefonom, többek közt 6210i is, akkor nagyon szerettem. Aztán inkább különlegességeket kezdtem beszerezni, pl. StarTac szériák, amik ritka egy kőbalták voltak az akkori Nokiákhoz képest. Meg Ericssonok, amik azért már élhető készülékek voltak. Utána meg jött a symbian láz… jó korszak volt az, na."Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
válasz tomboy0013 #8 üzenetére
De azért erre térjünk vissza 3-4 év múlva is, úgy lesz kerek a történet.
Kíváncsian várom, beteljesül-e a negatív jóslat.
Habár engem a mobilpiac lassan teljesen hidegen hagy. A support meg sose érdekelt.
Használom 1-2 évig a telefont, és cserélem. Régen meg 3-6 havonta repültem rá az újdonságokra. Remélem meglassul az egész piac.Nekem inkább az tűnik fel, hogy ugyanazok az arcok mozognak és kárognak sokszor a Xiaomi hírek alatt mindig... Én ezt nem fogom megérteni... Évek alatt rájöttem, mennyi energiát csesztem el ezekre a dolgokra.. Feleslegesen. Nekem nem feladatom bárkit is győzködni, nekem felesleges tépnem a számat, és széllel szemben pisálni... Mintha bejárnék pattogni egyéb mobilok topicjaiba... Hülye sport...
Le kell szarni, ennyi idősen már rájövök...
@rosta11: Erre gondolsz? Ja most látom ez Kína. Akkor ez: [link]
Nagyjából hetente jön egy hír valamelyik gyártó kapcsán, hogy esnek az eladásaik. Vajon mi lehet az oka?
[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz janeszgol #27 üzenetére
“Mégis minden idők legdrágább szériája lett a 14..”
Egy dollárral se került többe soha a 14-es széria, mint a 13…
2 éve nem emelt árat az Apple.
A drága (szó szerint) kormányunk nem tud normálisan politizálni.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen