- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
Aktív témák
-
ShadowX
őstag
Legalább érthető. Volt egy cikk a Tomshardware-en annakidején, ami erre problémára megoldást kínált. Annyi volt az egész, hogy 2 lábat össze kellett kötni és a lap deaktiválta a fordítótáblát, ami felelős a dologért, ugyanis van egy olyan funkció a biosban (szorzónál), hogy 7,5/13. Na ezt az alaplap 7,5-nek kezeli és nem 13-nak. Ha a megadott két lábat összekötötted, akkor nem 7,5-nek, hanem 13-nak látta. Én megcsináltam, de nem változott semmi sem. Lehet hogy rossz lábakat kötöttem össze, de nem volt kedvem megint próbálkozni. Útálom az ilyen icipici dolgokkal való sz*rakodást. Remélem valamelyik új biosban kiütik ezt a hibát. :D
-
Christoph
aktív tag
A legutobbi bios egyetlen látványos változást a Sata-boot-t hozta, más látható változtatás nem történt. De a leírásában azt írták (mint ahogy eddig az összes verzióban) hogy növeli a kompatibilitást bizonyos memóriamodulokkal, és biztos van olyan változtatás is amelyet nem publikálnak.
Szerintem már a nagyobb kompatibilitás miatt is érdemes felrakni.
Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest