- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Aktív témák
-
ShadowX
őstag
Legalább érthető. Volt egy cikk a Tomshardware-en annakidején, ami erre problémára megoldást kínált. Annyi volt az egész, hogy 2 lábat össze kellett kötni és a lap deaktiválta a fordítótáblát, ami felelős a dologért, ugyanis van egy olyan funkció a biosban (szorzónál), hogy 7,5/13. Na ezt az alaplap 7,5-nek kezeli és nem 13-nak. Ha a megadott két lábat összekötötted, akkor nem 7,5-nek, hanem 13-nak látta. Én megcsináltam, de nem változott semmi sem. Lehet hogy rossz lábakat kötöttem össze, de nem volt kedvem megint próbálkozni. Útálom az ilyen icipici dolgokkal való sz*rakodást. Remélem valamelyik új biosban kiütik ezt a hibát. :D
-
ShadowX
őstag
Ez engem is érdekelne? Azt mondja meg még valaki, hogy miért van a köv. eset. Van egy 2500+ -os bartonom, ami NEM lockos. A szorzót mégsem tudom 12,5 fölé vinni, mert egyszerűen nincs felette semmi. Régen, az eredeti biosában (asszem 1002-es) volt tovább is, de az 1007-esben nincs. A régit nem akarom visszarakni, mert a ramjaim nem szeretik. Remélem ebben a biosban nincs ilyen. Valaki írja le milyen ez a bios!!!!!
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Goddess of Victory:Nikke
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest