Hirdetés
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Meglepően sok haszna van egy okostalpbetétnek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android szakmai topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MUŁĐER
addikt
mennyire fontos hogy egy gép tud tömörítetlen formátumban csinálni képeket?Mit veszítek ha olyan gépet veszek ami nem tud?
-
MUŁĐER
addikt
helló
A Minolta Z2-esben lehet a fókuszpontot manuálisan kiválasztani? -
MUŁĐER
addikt
helló
nézegettem a használt gépeket,és rájöttem (nem volt nehéz
) hogy jobban megéri használtat venni.Diamge 5,Sony Mavica FD95,és Sony DSC-D77 Pro ezek a gépek amik igen komoly tudásúak,és olcsók.
De.
Ezek a gépek nem mai legények.
Mennyire lehet számítani elromlásra egy fényképezőnél?Mit figyeljek,mit nézzek meg ha használtat akarok venni? -
MUŁĐER
addikt
esetleg az Olympus C-760 Ultra Zoom (vagy c-740,nem látom igazán mi a különbség köztük) géppel van valakinek tapasztalata?
Fuji S5000 látom nem olyan jó gép mint amilyennek a külseje alapján látszik.Nekem a gép tudása sokkal fontosabb mint az hogy hogy néz ki,én nem azért akarok venni komolyabb gépet hogy menőzzek hogy micsoda fotós vagyok,hanem tényleg szeretnék jobban belemélyedni a ''szakmába'',és ehez elengedhetetlen egy olyan gép,amin szinte mindent lehet manuálisan állítani elég széles skálán,jó az optikája,és valósághű képeket csinál (jó minőségben
).Tehát elsődleges szempont a tudás,a külcsín tizedrangú,nekem tényleg mindegy.
Eddigi befutó a Minolta Z1...néztem a Z2-est is,az ha jól látom csak abban tér el hogy 4 MP-es.(meg drágább persze...
).Gondolom egy MP nem ér meg ennyi + pénzt,legalábbis nekem nem,inkább veszek egy nagyobb memóriakártyát. -
MUŁĐER
addikt
hol vannak jó fórumok/lapok,ahol vannak a gépekről értékelések,tulajdonosoktól is?
+ egy kérdés.Nézem itt a Fujifilm FinePix S5000-et,nagyon tetszik,meg elég jó áron is van,de egy dolog nem hagy nyugodni: hogy a max záridő 2 sec...ritkán használnám ki a hosszú záridőt,de szerintem néha jól jönne...min. 5 sec azért kéne nem?(így elrontani egy ilyen jó kis gépet...) -
MUŁĐER
addikt
van itt valakinek Minolta Z1-ese?Szívesen hallanék egy-két tapasztalatot vele,mivel erősen gondolkodom hogy vegyek egy ilyet.
-
MUŁĐER
addikt
Bővebben: link esetleg ez 52e pénz
-
MUŁĐER
addikt
hoop,most nézem az Olympus XD kareszt használ,akkor már nem is éri meg,mert nekem már van egy 128MB-os SD-m,marad a Minolta Z1....melyik gyártók használnak még SD kártyát?
-
-
MUŁĐER
addikt
van itthon valami jó kis online fényképezőáruház?Vagy legalább a kínálatot megnézni (árakat magyarul
),kéne egy jobb gép...Minolta Z1 mennyi újonnan kb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hardcore café
- Arc Raiders
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)