- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
Dilikutya #57 üzenetére
A Symantech cuccoktól eleve írtózom, azoktól előfordulhatnak ien problémák.
Amúgy érdekes a dolog mert nálam is úgy volt hogy egyre ritkábban csinálta aztán abbahagyta... Gyanítom ehez már Mulder is kevés.. Fogadok Gates bácsi miatt lehet a problem akkor meg nincs azaz isten ami megoldja.. -
kavboy
tag
válasz
Dilikutya #64 üzenetére
a daemon tools-al még sosem voltak gondjaim, ellenben a nissel igen, már többször is adódtak lassulási problémáim és egyedül ő volt a ludas, mert az eltávolítása után helyre állt a rend, illetve esetenként csak teljes újrahúzás után.
Egyébként meg kb. 2 hónapja jöttem rá a tűzfal a spyware problémára, mert már tele volt a hócipőm, hogy 10 perc mire betöltődik a gép a tűzfallal meg az anti-spyware szoftverekkel...Úgyhogy beszereztem egy dlink di-604 routert, ez a legprimitívebb és legolcsóbb router szerintem. Napokig teszteltem, de a szoftveres tűzfalon azóta egy támadást sem regisztráltam, szemben az azelőtti napi kb. 2-300-al. Tehát le is szedtem a ZoneAlarmot, mert aki nagyon akar, az bármin át tud jönni. És amióta a router megvan, hiába bolyongok az astalavista oldalain is előszeretettel, egy árva darab spyware cuccost nem szedtem össze, max. 2-3 cookie-t, amit a heti rendszeres ad-aware-rel és spybottal elvégzett takarításkor találtam, de sehol egy coolwebsearch, se semmi.
bocs, kicsit hosszú lett... -
xtmod
senior tag
válasz
Dilikutya #14 üzenetére
mem akarok hülyeségeket írni, de mivel ilyen rejtélyes problémád van, megkérdezem, nem lehet, hogy a vírus eleve ott lapul valamelyik partíción, és mikor telepíted az új rendszert, aktiválja magát? nem feltétlenül kell egyből észrevenned, mert vannak olyan vírusok, amiket a norton , csak akkor vesz észre, ha bizonyos windows frissítések már fenn vannak. fura, hogy a friss rendszeren egyből vírus van. csak egy ötlet...
-
puffneki
tag
válasz
Dilikutya #35 üzenetére
hát, 2 ötletem van még, de valszeg ha ezekkel lenne a próbléma, annak lenne nyoma az eseménynaplóban.
1:
töröld a pagefile-t. pontosabban tiltsd le, reboot, állítsd be újra.
2:
run->chkdsk /r
ha ez sem segít, akkor szerintem linkeld be ezt a topikot X-COM-éknak a win xp kérdések és válaszokba, nekik gondolom még lesznek ötleteik.
nem mondom, élmény fórumozni ezzel a sebességgel, amit ma produkál a ph! server. -
xtmod
senior tag
válasz
Dilikutya #31 üzenetére
fél giga?? minimum! először is 265 mega a telepítő, majd kitömöríti magát, ez a könyvtár megmarad( hosszú, számok, és betűk kombinációjából álló neve van,a backup, majd maga a telepítés! természetesen nem viszi be magát a rendszerbe teljesen, sok mindent csak felül ír, de akkor is ez nem kevés!!
és a winek általában úgy lassulnak ahogy fogy a hely a rendszerpartíción. nekem van 1 giga ramom+ fix swapfile, mégis lassabb lett az sp2 telepítése után.
-
puffneki
tag
válasz
Dilikutya #28 üzenetére
tényleg, chipset drivert is frissítettél, ugye?
(az eszközkezelőben gondolom nincs bibi, akkor valszeg azzal indítanál. vagy?)
msinfo32-őt nézted? hardver körül mindent ok-nak talál? nincs forced hardware, ilyesmi?
Lehet, hogy az lenne a gikszer, hogy most előbb raktam fel az SP2-őt, és csak utána a drivereket?
biztos, hogy nem.
mellesleg én is vagy 2 évig használtam iaa-t gond nélkül, de a 875-ös chipsethez már nem kell. egyébként szerintem nem megfelelő chipsetre fel se megy.
[Szerkesztve] -
puffneki
tag
válasz
Dilikutya #24 üzenetére
és tudod mit csináltál éppen, amikor kiakadt? tudod reprodukálni?
én még megnézném a file-és registrymonitorral is, hátha. (azok is sysinternals cuccok)
a NOT FOUND bejegyzések hosszú sorai elég árulkodóak tudnak lenni.
de ha csak egy-egy van, az rendszerint nem gond, valszeg a következő bejegyzés azt mutatja, hogy máshol már megtalálta, amit keresett. -
-FreaK-
veterán
válasz
Dilikutya #17 üzenetére
Akkor mégiscsak az volt
Azt nem tudom pontosan mi okozza,de azt se hogy hogy sikerült megszabadulnom tőle.. Csináltam minden félét,pl updateltem is,de télleg meg nem mondom már mitől javult meg a rencer.Újra is raktam a wint de utána is előjött néha,aztán ma már nem csinálja ennyit tudok -
puffneki
tag
felraktad az intel application accelerator-t? mert az átveszi a dma kezelést, ki is veszi a rendszerbeállításokból.
a ''ledúrtam az egészet'' alatt azt érted, hogy format/friss install vagy rátelepítettél a régi win-re. mert ha egy sp2-es win-re rátelepítesz egy service pack nélkülit, az tud meglepetéseket okozni.
ez egy up volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest