- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Na ez kezd érdekes lenni..
-
-FreaK-
veterán
válasz
Dilikutya #57 üzenetére
A Symantech cuccoktól eleve írtózom, azoktól előfordulhatnak ien problémák.
Amúgy érdekes a dolog mert nálam is úgy volt hogy egyre ritkábban csinálta aztán abbahagyta... Gyanítom ehez már Mulder is kevés.. Fogadok Gates bácsi miatt lehet a problem akkor meg nincs azaz isten ami megoldja.. -
-FreaK-
veterán
A procexp-nél amikor 5%ot jelzett valami interruptra akkor volt a kiakadás?
Mert ha igen akkor az megszakítás kérelmi hiba(IRQ).Az pedig azt jelenti hogy valami összeakad vagy nem jól viselkedik.Ebben az esetben az ezközkezelőben eliveleg látni lehetne hogy mivel van a probléma,de mivel ez rendszertelenül jelentkező hiba ezért lehet hogy nem.IDE vezérlő újratelepítése pedig jó 5let,lehet megoldja.Emelett a BIOS-ban is érdemes lehet körülnézni.Nekem pont ugyanezek a tünetek voltak,és egyre ritkábban jelentkezett és aztán el is tűnt teljesen.Viszont gyanítom ha újrarakom a winfost akkor megint előjön.. és már nagyon tervezek egy reinstallt,úgyhogy meglátom majd,de az biztos hogy utánajárok ennek amennyire csak lehetséges,ha nálam is jelentkezik megint.
Nagy öröm mikor neten jáccok és egyszer csak elkezd iszonyatosan beakadni a gép, 5-10fps + 5-600as ping... ilyenkor nyomtam egy restartot és csak úgy tudtam megszabadulni tőle.Nálam tehát ez ilyen folyamatos volt,nem 5másodperces,viszont gyengébb is mert nem állt meg tőle a rencer teljesen.Amúgy igen erős a gyanúm hogy ez valami IRQ problem lesz.. -
-FreaK-
veterán
válasz
Dilikutya #17 üzenetére
Akkor mégiscsak az volt
Azt nem tudom pontosan mi okozza,de azt se hogy hogy sikerült megszabadulnom tőle.. Csináltam minden félét,pl updateltem is,de télleg meg nem mondom már mitől javult meg a rencer.Újra is raktam a wint de utána is előjött néha,aztán ma már nem csinálja ennyit tudok -
-FreaK-
veterán
Amúgy jut eszembe nekem is volt ilyen problémám win2k alatt,de ott nem merevedett le teljesen a renccer csak iszonyatosan belassult a nagy terhelés miatt.Ha jól emléxem akkor az svchost folyamat okozta.Vagy mégsem?má nem is tudom..
valameik rencerfolyamat aza lényeg
-
-FreaK-
veterán
Igen ponty arra gondoltam.De azza fog menni valamrie ugyanis fennt a grafikonban visszamenőleg is logolja h mi történt.Rámész az egyik csúcsra és kiírja hogy mi okozta.Ennyi.Emellett meg lehet próbálkozni a TDI monitorral is pl,eza gép által végrehajott folyamatokat,utasításokat monitorozza egészen mély szinten.
-
-FreaK-
veterán
Nézd meg procexp nevű programmal,mingyá keresek linket,ha mégse akkor googli
Ez is ilyen folyamatkezelő mint a windowsé csak sokkal jobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest