- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtmod
senior tag
érdekes ez az irq téma is. anno volt például, 1-2 abit lapom. semmihez nem kellett hozzányúlni nem volt többszörös kiosztás, minden stimmelt. most egy asus lapom van, előtte egy msi volt, ugyancsak i865pe-s. ezken már a pci kártykat se mindegy hogy hova rakom, bár ez a mostani még istenes. igaz, kapásból 2 usb portot kellett letiltanom, ami a 16-ost használta, a vga mellett
az msi-vel még több gond volt ilyen téren (amúgy jó kis lap volt míg be nem halt) igaz most ebben 2 pci kártyával kevesebb van , köszönhetően, az integrált szolgáltatásoknak
-
xtmod
senior tag
na egy utolsó, aztán megyek aludni
: nem azt nem mondtam, csak azt, hogy én nem erőltetném , mert szerintem az intel inf. is elég. viszont az asus honlapján pl. van az én lapomhoz való iaa driver (szerintük) letöltöttem, telepíteni akarom. erre azt mondja : nem támogatott hardver, és a telepítés leállt. a gépem pedig rendben van, és mégis. kitették nekem letölteni az inkompatibilis alkalmazást?? nna, mindegy jó éjt mindenkinek, mentem.
-
xtmod
senior tag
az iaa-t sem erőlteném. a chipset driver is azért van hogy az alaplapi eszközök (ide eszközök is, tehát a vinyó is) minél jobban működjenek winfos alatt.
-
xtmod
senior tag
egy ismerősétől van a lap. asszem át kéne rágni, jól a bios beállításokat is. (mivel friss telepítés ről van szó, és ő a vírust meg egyebeket kizárja) chipset driver fenn van , minden, mégse megy az a dma mód ....
-
xtmod
senior tag
válasz
Dilikutya #14 üzenetére
mem akarok hülyeségeket írni, de mivel ilyen rejtélyes problémád van, megkérdezem, nem lehet, hogy a vírus eleve ott lapul valamelyik partíción, és mikor telepíted az új rendszert, aktiválja magát? nem feltétlenül kell egyből észrevenned, mert vannak olyan vírusok, amiket a norton , csak akkor vesz észre, ha bizonyos windows frissítések már fenn vannak. fura, hogy a friss rendszeren egyből vírus van. csak egy ötlet...
-
xtmod
senior tag
válasz
Dilikutya #31 üzenetére
fél giga?? minimum! először is 265 mega a telepítő, majd kitömöríti magát, ez a könyvtár megmarad( hosszú, számok, és betűk kombinációjából álló neve van,a backup, majd maga a telepítés! természetesen nem viszi be magát a rendszerbe teljesen, sok mindent csak felül ír, de akkor is ez nem kevés!!
és a winek általában úgy lassulnak ahogy fogy a hely a rendszerpartíción. nekem van 1 giga ramom+ fix swapfile, mégis lassabb lett az sp2 telepítése után.
-
xtmod
senior tag
amúgy is szar ez az egész. nekem ugyan nem jár egyfolytában a procim, de: az sp2, és az asp.net-el szinte megduplázódtak a rendszerrel induló, háttérben futó alkalmazások, nehéz összehozni, hogy minél kevesebb is legyen, meg működjön is minden. az sp1 gyorsabb volt..
-
xtmod
senior tag
van még egy olyan progi, hogy security task manager. ez is részletesebben mutatja a futó alkalmazásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest