- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavboy
tag
válasz
Dilikutya #64 üzenetére
a daemon tools-al még sosem voltak gondjaim, ellenben a nissel igen, már többször is adódtak lassulási problémáim és egyedül ő volt a ludas, mert az eltávolítása után helyre állt a rend, illetve esetenként csak teljes újrahúzás után.
Egyébként meg kb. 2 hónapja jöttem rá a tűzfal a spyware problémára, mert már tele volt a hócipőm, hogy 10 perc mire betöltődik a gép a tűzfallal meg az anti-spyware szoftverekkel...Úgyhogy beszereztem egy dlink di-604 routert, ez a legprimitívebb és legolcsóbb router szerintem. Napokig teszteltem, de a szoftveres tűzfalon azóta egy támadást sem regisztráltam, szemben az azelőtti napi kb. 2-300-al. Tehát le is szedtem a ZoneAlarmot, mert aki nagyon akar, az bármin át tud jönni. És amióta a router megvan, hiába bolyongok az astalavista oldalain is előszeretettel, egy árva darab spyware cuccost nem szedtem össze, max. 2-3 cookie-t, amit a heti rendszeres ad-aware-rel és spybottal elvégzett takarításkor találtam, de sehol egy coolwebsearch, se semmi.
bocs, kicsit hosszú lett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Gitáros topic
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elektromos autók - motorok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Assetto Corsa
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest