Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kavboy

tag

válasz Dilikutya #64 üzenetére

a daemon tools-al még sosem voltak gondjaim, ellenben a nissel igen, már többször is adódtak lassulási problémáim és egyedül ő volt a ludas, mert az eltávolítása után helyre állt a rend, illetve esetenként csak teljes újrahúzás után.
    Egyébként meg kb. 2 hónapja jöttem rá a tűzfal a spyware problémára, mert már tele volt a hócipőm, hogy 10 perc mire betöltődik a gép a tűzfallal meg az anti-spyware szoftverekkel...:((( Úgyhogy beszereztem egy dlink di-604 routert, ez a legprimitívebb és legolcsóbb router szerintem. Napokig teszteltem, de a szoftveres tűzfalon azóta egy támadást sem regisztráltam, szemben az azelőtti napi kb. 2-300-al. Tehát le is szedtem a ZoneAlarmot, mert aki nagyon akar, az bármin át tud jönni. És amióta a router megvan, hiába bolyongok az astalavista oldalain is előszeretettel, egy árva darab spyware cuccost nem szedtem össze, max. 2-3 cookie-t, amit a heti rendszeres ad-aware-rel és spybottal elvégzett takarításkor találtam, de sehol egy coolwebsearch, se semmi.

bocs, kicsit hosszú lett...

Új hozzászólás Aktív témák