- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
A Symantec cuccait idestova 6 éve használom, és sosem volt velük gondom. A Daemon Tools-t csak 1 éve, eddig ezzel sem. A NIS2002-es verziója legalább fél éve megy a mostani DTools-al, vagyis ment. Délelőtt nem volt vele semmi probléma, bár a jelenség néha újra előjön, már nem olyan gyakran, mint az elmúlt 2 napban... és amig reggel netet ujra meg nem csináltam, szépen egyenként felraktam a drivereket, 1,5-2 órán át ment a gép, DC hashelés, zene, klipek, nem volt semmi akadás, folyamatosan figyeltem. Kezdek a valahol megbúvó vírus teóriájára gondolni... a hardveres hibát élből kizártam eleve, a hiba megjelenésének körülményei miatt. Ellenben ha ez egy vírus, akkor azt hiszem, örökre végeztem a Symantec szoftvereivel. De a Windows-zal is.... tököm tele van már, hogy foltozgatni kell összevissza, meg tonnaszámra felpakolni legalább 3 féle védelmi szoftvert (tűzfal, antivirus, meg valami a spyware-eknek). És az EU meg egyén antitrösztellenes szarzsákok itt rinyálnak összevissza, hogy nehogy legyen már antivirus a Windows-ban... hát a faszom kivan velük, nem olcsó annyira az a Windows, ha már egyszer EREDETI XP-m van, akkor a qrva életbe is, elvárom tőle, hogy legalább alapvető szolgáltatásokat nyújtson (30k-ért legalább alapszinten biztonságos legyen), és ne kelljen baszkódnom a sok köcsög kretén szarházinak a hobbiból fabrikált kis mocskaival. A Symantec-től pedig elvárnám (ilyenem is van legális), hogy a rohadt pénzemért cserébe azt kapjam, amiért fizettem. Rohadjon meg az egész... csak vegyem már meg a DVD írót, kiírom a cuccaimat, aztán az egész hülye Windows megy a picsába az összes szarjaival együtt. Legfeljebb valami kis particiót tartok fenn neki, a Vice City meg a CoD miatt. Ennyi. Nekem elegem van belőle.
Harmadennyi pénzből hozzámvágnak egy Suse-t, 8 CD-vel, DVD-vel, több Gb programmal, és nincs se blaster, se netsky, se semmi.
Bill Gates-t meg arra kényszeriteném, hogy semmi más ne jusson neki az életben, csak az a bizonyos 640kbÉs ezen osztozzon meg a Symantec szoftvereivel! A sok tetves vírusírót egyszerűen csak falhoz állítanám, aztán jól farba rakatnám őket pár szőrös dzsungellakó majommal, hadd tudják meg mi az a vírus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest