- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
puffneki
tag
és szerinted az intel a saját chipset drivereivel inkompatibilis alkalmazást hirdet az alaplap letöltéseinél. valószínű...
mellesleg írta, hogy az aida is dma módot jelez. a rendszerezközöknél pedig azért nincs benn, mert az iaa kiveszi az opciót.
mindenesetre csodálkoznék, ha az iaa miatt lenne. -
puffneki
tag
válasz
Dilikutya #35 üzenetére
hát, 2 ötletem van még, de valszeg ha ezekkel lenne a próbléma, annak lenne nyoma az eseménynaplóban.
1:
töröld a pagefile-t. pontosabban tiltsd le, reboot, állítsd be újra.
2:
run->chkdsk /r
ha ez sem segít, akkor szerintem linkeld be ezt a topikot X-COM-éknak a win xp kérdések és válaszokba, nekik gondolom még lesznek ötleteik.
nem mondom, élmény fórumozni ezzel a sebességgel, amit ma produkál a ph! server. -
puffneki
tag
válasz
Dilikutya #28 üzenetére
tényleg, chipset drivert is frissítettél, ugye?
(az eszközkezelőben gondolom nincs bibi, akkor valszeg azzal indítanál. vagy?)
msinfo32-őt nézted? hardver körül mindent ok-nak talál? nincs forced hardware, ilyesmi?
Lehet, hogy az lenne a gikszer, hogy most előbb raktam fel az SP2-őt, és csak utána a drivereket?
biztos, hogy nem.
mellesleg én is vagy 2 évig használtam iaa-t gond nélkül, de a 875-ös chipsethez már nem kell. egyébként szerintem nem megfelelő chipsetre fel se megy.
[Szerkesztve] -
puffneki
tag
válasz
Dilikutya #24 üzenetére
és tudod mit csináltál éppen, amikor kiakadt? tudod reprodukálni?
én még megnézném a file-és registrymonitorral is, hátha. (azok is sysinternals cuccok)
a NOT FOUND bejegyzések hosszú sorai elég árulkodóak tudnak lenni.
de ha csak egy-egy van, az rendszerint nem gond, valszeg a következő bejegyzés azt mutatja, hogy máshol már megtalálta, amit keresett. -
puffneki
tag
gondolom a process explorer-re gondolsz a sysinternals-tól.
az is le fog merevedni, úgyhogy előbbre nem jut vele.
akkor már inkább a registry vagy filemonitorral kéne próbálkozni.
Bővebben: link -
puffneki
tag
felraktad az intel application accelerator-t? mert az átveszi a dma kezelést, ki is veszi a rendszerbeállításokból.
a ''ledúrtam az egészet'' alatt azt érted, hogy format/friss install vagy rátelepítettél a régi win-re. mert ha egy sp2-es win-re rátelepítesz egy service pack nélkülit, az tud meglepetéseket okozni.
ez egy up volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BMW topik
- 90-es években voltam gyerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- Trollok komolyan
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest