- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtmod
senior tag
na egy utolsó, aztán megyek aludni
: nem azt nem mondtam, csak azt, hogy én nem erőltetném , mert szerintem az intel inf. is elég. viszont az asus honlapján pl. van az én lapomhoz való iaa driver (szerintük) letöltöttem, telepíteni akarom. erre azt mondja : nem támogatott hardver, és a telepítés leállt. a gépem pedig rendben van, és mégis. kitették nekem letölteni az inkompatibilis alkalmazást?? nna, mindegy jó éjt mindenkinek, mentem.
-
Dilikutya
félisten
msinfo32... minden OK, jókora nagy betűkkel. Chipset driver volt próbálva a legutóbbi, meg az is, ami az alaplap CD-jén van (egyébként ezt használom, és nem volt vele gond soha).
Amugy az alaplap telepitője defaulton be sem ikszeli az IAA-t, és először sikerült is nem felraknom. De mintha akkor is jelentkezett volna a probléma. Most használható a gép, néha-néha jön csak elő.
Melegedés kizárva természetesen -
-FreaK-
veterán
Igen ponty arra gondoltam.De azza fog menni valamrie ugyanis fennt a grafikonban visszamenőleg is logolja h mi történt.Rámész az egyik csúcsra és kiírja hogy mi okozta.Ennyi.Emellett meg lehet próbálkozni a TDI monitorral is pl,eza gép által végrehajott folyamatokat,utasításokat monitorozza egészen mély szinten.
-
Dilikutya
félisten
Most nincs rajta a NIS. Sajnos, hogy mi is terhel le, azt nem tudom, mert amikor ugrik, akkor lehal minden, a feladatkezelőben hiába figyelem, megfagy az is abban a pillanatban, csak a tálcán az ikonja zöldül ki teljesen. Majd amikor visszaáll a normális állapot és magához tér minden, már nincs ott, hogy mi terhelte a procit. Pedig már nagyon kíváncsi lennék rá. Sajnos nem tudom a módját, hogy lehetne logolni.
Az összeakadást kizárnám, mivel jó ideje megy ebben a felállásban a konfigom.
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Application Acc fent van mindig. Én úgy emlékszem, a DMA beállitások ott voltak mindig, de nem ez a lényeg most. Ledúrás alatt természetesen formatot értettem. SP2-es XP-re eszembe sem jutna rátelepiteni egy régebbi. Az alap XP-m SP1-es integrált.
Jobb híján tápgond is eszembe jutott, de a kijelzők szerint minden normális, ingadozás sincs.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Dacia topic
- Revolut
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest