Hirdetés
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Aktív témák
-
FMate
csendes tag
Emberek,azt nem értitek,hogy nem az ujjamból szopom az egészet,nem az idén hozta a jézuska a gépet ide az asztal alá,a cod is épp azért tűnt fel,mert szoktam szervert futtatni a gépen,képzeljétek az alttabot is ismerem,és biztosan tudom hogy ez a játék szerverestől,betöltött pályástól se szokott használni 100%-ot korábban most meg igen.Hihetetlen,de más gépén se,és kösz,életembe nem gondoltam volna hogy a gpu a cpu-tól kap adatot.
-
FMate
csendes tag
Srácok,ez aztán kihuzott a szarból köszi...A processzorom nem szokott nonstop 100%-on tekerni,főleg nem mindennél...Ide azért írtam,mert 2 és fél órás guglizás nem hozott eredményt,és azt hittem,ti talán tudtok mondani vmit.A gond csak annyi hogy sokórás 100-on tekeréstől azért kicsit meleg lesz a CPU.szvsz ez nem normális,de majd kitalálok vmit-Ha esetleg valakinek van még javaslata a guglizzá meg hülye vagy-on kívül,azt szívesen veszem.
Az se érdekel ki szerint mennyire felesleges a topik,nem muszáj megnézni,posztolni. -
FMate
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,hátha van nektek ötletetek...
A gondom az,hogy bármilyen 3D alkalmazás 100%-ban viszi cpu-t.Ugyanez az alkalmázás máskor megelégszik kevesebbel.
PL:
Cod2 kb 38-45 öt kéne vigyen.Amíg a menüben vagyok meg is elégszik ennyivel,aztán ha már a játék fut,akkor alt+tab,és azt találom hogy 100% cpu-t használ.Megnéztem minden game-et a gépen,mindennel ez a helyzet.Aztán megnéztem az ATI traytool-t,ha bekapcsolom a 3D nézetét,ugyanez a helyzet.
Fogalmam nincs mi lehet a gond,7,5-ös catalystot használok.
Köszi a segítséget.
Aktív témák
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- Intel Core I5 14500 - 14mag/20szál - Új, bontatlan - Gari 2027.03.11. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest