- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
A topic záródik, ha a nyitónak további kérdései vannak, akkor azt felteheti az ''Azonnali kérdések órája'' topicban: [link]
-
vedini
őstag
válasz
greatchaos #16 üzenetére
nem az a gond, hogy újonc nyitott topikot, hanem az, hogy ez a téma nem ide való
-
EQMontoya
veterán
Ha ennyire bölcs vagy, akkor tudhatnád, hogy egy játék terhelése elég sok dolog függvény, pl felbontás, részletesség, élsimitás, stb. Képzeld, szinte minden embernél 100% körül megy a proci, amikor 3d alkalmazást futtat... vagy Nálad a 3dmark is 50% kéne, hogy fusson? úgy biztos tud cpu teljesitményt vizsgálni... persze. Moosá lábat, mer erős gumicsizmaszag terjeng. Jah, és: guglizzá, me hülye vagy.
Mod: jah, képzeld el, múltkor elkezdtem jáccani, aztán csodák csodájára lett mégegy cpu magom, mer a játék úgy volt megirva, hogy ha elinditottad, negativ procihasználatot csinált. Tök jó, nem?
[Szerkesztve] -
Dare2Live
félisten
válasz
greatchaos #16 üzenetére
ezt anno már kezdeményeztük, de vmi kamu
indokkal mindig lesöpörték a javaslatunkat...
szerk: hülye 5let de nézesd át a géped egy ilyennel: http://www.pandasoftware.com/activescan/
[Szerkesztve] -
FMate
csendes tag
Emberek,azt nem értitek,hogy nem az ujjamból szopom az egészet,nem az idén hozta a jézuska a gépet ide az asztal alá,a cod is épp azért tűnt fel,mert szoktam szervert futtatni a gépen,képzeljétek az alttabot is ismerem,és biztosan tudom hogy ez a játék szerverestől,betöltött pályástól se szokott használni 100%-ot korábban most meg igen.Hihetetlen,de más gépén se,és kösz,életembe nem gondoltam volna hogy a gpu a cpu-tól kap adatot.
-
greatchaos
addikt
- korlátozni kellene, hogy újoncok ne kezdeményezhessenek új topicot... erre az azonnali kérdések és válaszok topicban is kaptál volna választ
-
N1
tag
öö.. ez most komoly?
-
polip
addikt
hát ez kemény
kedves fórumtárs! kétségbe ne ess, minden okés a prociddal és a gépeddel is... -
tlac
nagyúr
szerintem sem teljesen normális dolog, hogy a procit maxon pörgeti...
(most néztem meg doom3-al linux alatt, és az egyik mag kb 20-30%-on volt, a másik meg kb. 5-10%-on) -
PPeter
addikt
A nap topikja, ez kétségtelen...
-
ftc
nagyúr
szted mikor indul be a 3D? menüben vagy miután betöltődött a grafikus alkalmazás?
szted mi igényel nagyobb számitási kapacitást ? 1 menü vagy az ,hogy futkosol mint az őrült folyamatosan váltova ezzel a környezet?
GPU szted honnét kapja az adatokat ha a nem a CPU-tól?
Most akkor én mit szoljak,hogy 20 napja már 100%-n jár a 2 magos procim? -
FMate
csendes tag
Srácok,ez aztán kihuzott a szarból köszi...A processzorom nem szokott nonstop 100%-on tekerni,főleg nem mindennél...Ide azért írtam,mert 2 és fél órás guglizás nem hozott eredményt,és azt hittem,ti talán tudtok mondani vmit.A gond csak annyi hogy sokórás 100-on tekeréstől azért kicsit meleg lesz a CPU.szvsz ez nem normális,de majd kitalálok vmit-Ha esetleg valakinek van még javaslata a guglizzá meg hülye vagy-on kívül,azt szívesen veszem.
Az se érdekel ki szerint mennyire felesleges a topik,nem muszáj megnézni,posztolni. -
valentinho
senior tag
Ezért megint topikot nyitni...Nem hiszem el...Mi a f***nak van a kereső
-
FMate
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,hátha van nektek ötletetek...
A gondom az,hogy bármilyen 3D alkalmazás 100%-ban viszi cpu-t.Ugyanez az alkalmázás máskor megelégszik kevesebbel.
PL:
Cod2 kb 38-45 öt kéne vigyen.Amíg a menüben vagyok meg is elégszik ennyivel,aztán ha már a játék fut,akkor alt+tab,és azt találom hogy 100% cpu-t használ.Megnéztem minden game-et a gépen,mindennel ez a helyzet.Aztán megnéztem az ATI traytool-t,ha bekapcsolom a 3D nézetét,ugyanez a helyzet.
Fogalmam nincs mi lehet a gond,7,5-ös catalystot használok.
Köszi a segítséget.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest