- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
apro_hardver
újonc
válasz
Santino #4728 üzenetére
Tyűha, ezen én is kicsit leblokkoltam. Nem akarok újcsávóként nagyon okoskodni, de a véletlenül idetaláló laikusok kedvéért rögzítsük, hogy ez marhára nem így van, ahogy azt Álommanó megálmodta, mert jobb helyen eleve nem a jelszó megy át a dróton, hanem annak egy hash-e (most nem mennék bele, de ez egy technika, ami arra is jó, hogy ne legyen olyan egyszerű jelszót lopni), a facebook és társai titkosított csatornán kommunikálnak, ergo onnan aztán nem fogja senki egyszerűen "lehallgatni" a jelszókat, ráadásul aki picit is óvatos, az kétlépcsős azonosítást állít be, a fontosabb helyeken vagy kötelező (pld bank), vagy eléggé alap funkció (pld. facebook, google/gmail, és társai...)
Persze, idővel mindent fel lehet törni, és biztos vagyok benne, hogy az NSA meg is teszi, de szerintem Álommanónak nincsen annyi pénze, hogy összedobja a hardverparkot - vagy akár a villanyszámlát -, amire szükség lenne ahhoz, hogy kikémlelje, mikor milyen cicás mémeket nézegetek. Ha meg igen, akkor csak annyit fogok kérdezni tőle röhögve: na, megérte a befektetést? :-D
<rémhírterjesztéscáfolat off> -
apro_hardver
újonc
Sziasztok!
Új vagyok errefele, most vettem egy ilyen NAS-t, és első méteren azt szeretném elérni, hogy a LAN-omon be tudjak kapcsolni MAC vagy IP alapú szűrést (ergo hogy ne férjen bárki hozzá mondjuk a médiaszerver tartalmához, akit beengedek a wifimre - a samba és társai esetén a jelszó megoldja...).
Ha jól látom, erre nincs az alap firmware-ben support, van erről valahol valami doksi, hogy a nason futó linuxnak hogy lehet konfigolni a net stackjét? Felhasználói szinten elboldogulok a linuxszal.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interactive Brokers társalgó
- Gaming notebook topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Last Epoch
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- iPhone 13 128gb független
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- Komplett számítógép // i9-10900K // 64GB RAM // GTX1650 // 240GB SSD // 1TB SSD // WiFi // BT
- 2K Szép és csendes Gamer PC - Ryzen 5/16GB DDR4/1TB NVMe/RTX 2070 Super/BeQuiet Gold/RGB/Garancia
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Apple TV eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest