Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Victoryus94

őstag

válasz chungee #197 üzenetére

Sehol. Még nem láttam ilyen routert, ahol lehet.
    Ha lenne szervered, használnál proxit, vagy valami méregdrága routered lenne, akkor tudnál ilyet.
    Jól mondom?
    Azért megerősíthettek, hátha tévedek...

• Victoryus94

őstag

Sziasztok, én is kaptam egy ilyen csoda ketyerét.
    Eddig 350mb/sec-es wi-fi routerem volt, de jött a T-HOME, hogy azzal nem működne a net.. (szolgáltató váltás, mert az előző megszűnik).

Érdeklődtem, milyen netet biztosítanak, azt mondták hétfőn, nálunk 10 mega a max, erre mondja a szerelő, hogy 2 házzal feljebb tegnap kötötte be a 30 megabitest egy régi ügyfélnek ugyanennyiért.. néhány hete bővítették a szolgáltatást.. na meg úgy volt, hogy szünetmentes lesz az átállás.. csak 3 napig nem volt netem.. jah, és a szerelő itt várt másfél órán át, mert elfelejtettek nekem, és még néhány ügyfélnek felhasználónevet generálni.. köszi T-HOME

A gond az, hogy van egy 150mb/sec-es N-es wifi vevőm másik helyiségben (2 vékony fal van közte de 5 méteres távon belül van), és nagyon lassú 2mb/sec rajta a net ( kábelen keresztül a másik gépen 8megát ír a speedtest), a wifis gépen nagy a ping, gyakran eldobja a jelet, és lassú is. 54mb/sec-esnek látja a wifit. (azt nem tudom, hogy mennyi köze van hozzá, de eddig 3 kék halált kaptam csatlakozás közbe).

Kérdés:
    1. hogy állítsam be, hogy normális sebességű, és erősségű legyen a wifi?
    2. hozzá lehet csatlakoztatni másik wlant, hogy az szórja szét a netet? Ha igen, mit-hogy kössek, és mit-hogyan állítsak át?
    3. a wi-fi vevőm is bénázik mostanában, forrósodik, meg hasonlók, milyen eszközt ajánlotok, ha újat vennék, amivel erős, és gyors a jel?

Új hozzászólás Aktív témák