Hirdetés
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
ZTE v5 Red Bull (v9180 - WCDMA)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Infinity70
üzenetére
Khm.

-
Infinity70
tag
Sziasztok ! Megtudnátok adni RVR400 fórumtárs linkjét ? Törött kijelző ügybe beszélnék vele . Keresőbe próbáltam de az istennek nem találja
-
-
bucihost
senior tag
Üdv!
Tapasztalt már valaki olyat, hogy több restore után jobb lett az akku idő?! O.o
Mivel keresgéltem a legjobb rom után, csináltam egy backupot a mokee romról, amivel az akku időm nem volt valami jó (20-22 óra). Mivel nem vált be egyik új rom se, vissza tettem a lementett mokeet. Most 3x tettem vissza, és 2 nap alatt 100-ról 37 re merült le a telefon. wft?!

-
Telda
addikt
Csomó új cm12.1 jelent meg mostanában.
Itt lehet szemezgetni, a lenti sort kell kinyitni, és ott lesznek a romok.
Спойлер (+) Неофициальные прошивки New (felülről a harmadik) -
Qwery
tag
Ha valakinek szüksége lenne egy V5 Max edzett üvegfoliára, szóljon. Rosszat rendeltem.

-
trouble
senior tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Szegény Jim74 elvitte a balhét, én sem tudtam miről van szó.De itt a válasz: igen mennek!

-
válasz
aytukabozs
üzenetére
Szerintem megy, de dobj egy linket, ami Neked nem megy és kipróbálom.
-
válasz
aytukabozs
üzenetére
Nem szívózok, csak nem ugrott, be hogy a beágyazott videókról van szó

Victoryus94: Köszi

-
válasz
aytukabozs
üzenetére
Nem szívózok, csak nem ugrott, be hogy a beágyazott videókról van szó

-
válasz
aytukabozs
üzenetére
Nem tudom, hogy mi az az embedd videó

-
válasz
aytukabozs
üzenetére
Nekem ez a megoldás nem segített, csak a build.prop átírása.
-
petri
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm szépen! Mennyit kínlódtam ezzel.... Még annyit, hogy nekem V1.15 Hun PuppyFox 4.4.2 van a telón ezzel vettem. Nagyjából meg is vagyok elégedve, csak a youtube-os videókat valamiért nem játsza le, el sem indulnak."Megszakadt a kapcsolat a szerverrel" üzenetet ad böngészőből és az alkalmazásból is. Mi lehet a hiba?
-
KTU
addikt
válasz
Lord bIron
üzenetére
com.android.phone
hibaüzenetre írtam -
Lord bIron
csendes tag
Eddig semmi probléma nem volt vele. 5.10, 5.17, előtte meg 12.24-es 4.4.4 volt fent. Magába a Calling accounts menübe sem tudok bemenni a Phone > Settingsből (összeomlik a com.android.phone process), szóval hiába lenne alaból engedélyezve a szám mutatása a simen, ez elég brutális bug a romon. Kipróbáltam a régebbi 4.15-öt, hátha kevésbé merül, mint itt írták, de akkor megy vissza egy újabb és majd greenify-jal szerelek valamit.

szerk
vodás vagyok a sim tán 2013-aspontosítok
tudok telefonálni, csak így ismeretlen számot ír ki átállítás nélkül -
Upo
addikt
válasz
Lord bIron
üzenetére
telekom app a play-ről, és ott a hívószám küldés tiltását át kell rakni tiltottra, akkor jó lesz.
-
KTU
addikt
válasz
Lord bIron
üzenetére
Cserélj SIM kártyát!!
Ez nem a rom hibája!!!
amúgy mikori?
-
-
petri
tag
Sziasztok! Én is csatlakoztam a V5-ös táborba, és egy dolgot szeretnék kérdezni. Ha 3x egymás után gyorsan ütök le egy karaktert, akkor kinagyít, és ez nekem nem szükséges. Ki lehet ezt valahogyan kapcsolni? Előre is köszönöm!
-
KTU
addikt
Most raktam egy telefonra 1.19 foxpuppy miui v2-t,
meg launchert, holo lolipop aztán még valamit másikat kipróbáltam,
A hibajeleség, a kijelző felső széle kb. 1 - 1,5cm-es csíkban idönként érzéketlen!
ilyenkor bekapcs gomb megnyom, kijelző ki,
aztán bekapcs, kijelző felébreszt és müxik.Eddig volt rajta sokféle rom: CM, H1.15, mokee stb. sokféle verzió,
és nem volt ilyen probléma.Lehet a launcherek miatt van, de az meg kellene a usernek.
-
tobias40
veterán
válasz
aytukabozs
üzenetére
Köszi ez megvan,eddig tudtam a power tooglesben (widgets-ben)kapcsolni a mobilnetet bt-t wifi-t stb. most nem megy!
Mi lehet a gond?
-
poffsoft
veterán
válasz
aytukabozs
üzenetére
megvan: Menü (Hálózatok)>> Továbbiak
Eddigi telókon a wifi előtt külön volt SIM menüm, most meg nincsen...
Át is raktam autoról gsm/wcdma-ra. Szép angol a teljes sim menü

-
Joe Swanson
senior tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Így: File system has allocation errors due to cross-linked files.
Run OS built-in tools for checking and correcting this kind of errors. (source: Hard Disk Manager).A factory reset sem segít CWM-ből. Aztán lehet, hogy csak én vagyok béna

-
poffsoft
veterán
válasz
KurtCobain
üzenetére
mokee-hoz képest "hibátlan"...
H119: nyafogok az angol miatt.
Nem mintha feldolgozhatatlan lenne, de nekem lehetőleg magyarul makogjon...Minden bekapcsolásnál figyelmeztet, hogy válasszak mobilszolgáltatót.
Automatarol atallitod GSM/WCDMA-ra
Furán fogalmaz.
Még egy user error: hol találom meg a Sim beállításokat? A szokott helyén valahogy nincsen.Meg a kedvenc csengőhangjaimat csak a szokásos system-be másolással lehet internal-lá tenni?
Igen mert az az internal...Droidnál simán megszoktam, hogy az sd ringtones/alarms mappába másolva "internal"-nak fűzte be a médiatároló...
-
tobias40
veterán
válasz
aytukabozs
üzenetére
1.15 foxpoppy

-
tobias40
veterán
Hi!
Hogyan tudom átállítani hogy a 2-es slot-ban legyen 3G?
1-esben sima sim van,2-esben voda internettel,és most az 1-est mutatja 3G-nek.
Már működöt eddig de vmi elállítódott a zsebemben...
Vodára van vmi speckó beállítás?Tényleg:arra mi a megoldás hogy a zsebemben ne ébredjen fel a kijelző?
Természetesen a képernyőzár beállítva de sajnos állandóan bekapcsol a zsebemben..
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
KurtCobain
üzenetére
Arra mondtam hogy mi miért van és mi mivel nincs.

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
KurtCobain
üzenetére
Viszont reboot után rendszeresen bootloop, ami egy újabb reboottal megjavul.
Gyári H119-cel nincs ilyen.Minden bekapcsolásnál figyelmeztet, hogy válasszak mobilszolgáltatót.
Automatarol atallitod GSM/WCDMA-raÉs ha molyol az sd kártyán (pl. filekezelő, elég sokáig dolgozza fel a 64 GB-t), és alvásba megy a képernyő, nem tudom felébreszteni, csak ha hagyok neki időt, hogy végezzen...
H119 indulasnal 1magot hasznal csak, no meg azert 64GB az 64GB...Apropo, képernyő alvás időt nem lehet ebben állítani valahogyan?
Kijelzo bellitasokba a szokasos helyen.Meg a kedvenc csengőhangjaimat csak a szokásos system-be másolással lehet internal-lá tenni?
Igen mert az az internal...KurtCobain, egyéb problem?
-
poffsoft
veterán
válasz
poffsoft
üzenetére
Egész kellemes ez a foxpuppy nubia 1.19
Mokee 4.44-hez képest fürge, gördülékeny, stb.Viszont reboot után rendszeresen bootloop, ami egy újabb reboottal megjavul.
Minden bekapcsolásnál figyelmeztet, hogy válasszak mobilszolgáltatót.
És ha molyol az sd kártyán (pl. filekezelő, elég sokáig dolgozza fel a 64 GB-t), és alvásba megy a képernyő, nem tudom felébreszteni, csak ha hagyok neki időt, hogy végezzen...
Apropo, képernyő alvás időt nem lehet ebben állítani valahogyan?
Meg a kedvenc csengőhangjaimat csak a szokásos system-be másolással lehet internal-lá tenni?
A "külső forrás"-ból nehéz kiválogatni a 2000 szám közül, mert a felülete elég buta...
-
Djsaba
senior tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Oké szerintem megtaláltam amit mondtál, Appks -ba beleléptem valahogy és 1,3gb/ 1.1gb volt, 170mega hely maradt, szóval töröltem pár dolgot onnan és már telepít

Pedig csak 10mb-os volt az update

Rohadt Hearthstone 1gigát foglal

-
Victoryus94
őstag
válasz
bucihost
üzenetére
Én a 05.10-est használom, azzal semmi baj nincs (bár igaz, keveset telefonálok, de a 4-5 hívás alatt, amit intéztem nem fordult elő hasonló)
Viszont ma észrevettem, -talán a nagy meleg miatt- hogy nagyon melegszik a teló. Nem tudom, nyáron mennyire kell ettől tartani...
Egyébként amikor meleg, akkor pl. a programok is jobban akadnak. -
bucihost
senior tag
válasz
roti86
üzenetére
Nah, leszedtem a cm12.1 0517-est, feltettem. Szép, gyors, stabil. Nem fagynak az appok. Viszont!!: Bejövő hívásnál csörög a telefon de nem mutatja, hogy bejövő hívás lenne (pedig van). Se felvenni se lerakni se semmit nem tudok vele, meg kell várnom, hogy hívó fél lerakja. ez wtf?
(és a hívás listában se jelzi hogy volt nem fogadott hívás). Ez kb 10 ből 4 szer így van. 
-
KurtCobain
őstag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Na már nem tudtam beleszerkeszteni.
Szóval a gyárinál a piros a szabad hely. Ez ha kb. 400MB alá esik, már a play pampoghat.
A kék + piros összeadva a /data partíció, 1.82GB.CM-nél meg teljesen egyértelmű. (Ez már az átpartíciónált méret.)
Törölj felesleges appokat, gyorsítótárazott adatokat (pl CCleaner-rel), helyezz át alkalmazásokat SD kártyára.
Vagy növeld meg a /data méretét, batonyo leírása alapján. -
Djsaba
senior tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Hogy tudom azt megnézni?
Mert én csak a My file-ba néztem alul, és tutira van rajta hely.
-
kidnou
őstag
válasz
Dave Crank
üzenetére
Blisspopban több az állítási lehetőség de lassabb mint a többi.
-
KurtCobain
őstag
válasz
Dave Crank
üzenetére
05.02-ben nálam nem működött (több napig), felraktam utána a Chronus-t.
Tegnap a 05.17-esben sem akart működni, de utána megjavult. Nem tudom mi okozhatta. -
Dave Crank
senior tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Én is cm12.1-t használok, és mindegyik verzióban teljesen jól működött a cLock. Szerintem is, idáig a legjobb a 4.15-s verzió.
Az új verziókról valami vélemény, tapasztalat, hogy milyenek? (Blisspop 3.3, resurrection, temasek's)
-
Djsaba
senior tag
Meh, volna egy problémám.
Play store-ból szeretnék updatelni alkalmazásokat, de csak errort kapok cserébe: error downloadin "" there is insufficient space on the device.
2.6gb szabad hely van a telefonon, (lenne több is ha letörölném a romokat)
Valakinek ötlete?
-
easy...rider
őstag
Ezt a "muszáj hogy Magyar legyen" dolgot én nem értem annyira, mert egyszer beállítottam a dolgokat, azóta nem voltam a menüben

-
Köszönöm Mindkettőtöknek

-
kisbago
aktív tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Engem nem zavar ha full angol! Csak barátnőm nyávog hogy neki magyar kell!
(nők) 
-
roti86
őstag
válasz
kisbago
üzenetére
Elég régóta fent van, először mindig frissítgettem, de az újaknak rosszabb az akkuideje és nagyon újítást nem hoztak. 2/8-al használom, ahogy az aláírásomban látszik. Egy-két kisebb hiba előfordul néha (pl. play szolgáltatások leáll), de jóval kevesebb, mint ami itt feljön a fórumba.
Csengőhangból az alapértelmezettet használom, nagyrészt rezgőn van úgyis, így nem tudom, hogy visszaáll e az alapra...
-
KurtCobain
őstag
válasz
roti86
üzenetére

Eddig a 05.02-es volt fent, abban nem működött. Ma felraktam a 05.17-est, kezdetben abban sem működött, de az előbb megjavult magától.

Tudom, már régóta használom.

Más: megcsináltam az átparticionálást, 3.5GB datát csináltam. Az sikerült is, de utána előjött az a kijelző háttérvilágítás vibrálós dolog, ami már több embernél előfordult. Szerencsére már elmúlt. Valóban CWM-hez köthető a dolog.
-
roti86
őstag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Bár nem használom a beépített időjárásjelzőt, de most a te kedvedért kipróbáltam (cm12.1 04.15):

Ahhoz, hogy itt lásd az időjárást be kell kapcsolni: beállítások->értesítősáv->időjárás mutatása

-
poffsoft
veterán
felmegy a foxpuppy 1.19 rom.
Facebook alatt fagy, szülinapp alatt fagy, máskor csak úgy fagy.
Gondol egyet, és nem a beállítot csengőhanggal jelez, vagy egyáltalán nem zenél (legalább a rezgést észreveszem).
aztán gondol egyet, és megint megvan a beállított csengőhang...mokee 4.44
Kár, hogy a cm12-vel nem tudok megbarátkozni...
-
Senais
aktív tag
másnál nem jelentkeztek sd kártya problémák 5.x felett?
értem ezalatt azt, hogy pölö csinálok egy képet, és nem menti el az sd kártyára, ha gépről másolok rá vmit, akkor azt nem nyitja meg, mert hibás a fájl... -
jackbacsi87
senior tag
dögöljek meg, ha ezt értem. az összes 5.x romnál elszállnak az értesítőhangok pár nap alatt, csak a csengőhang marad meg. újraindítás után megint működnek 1-2 napig, majd megint néma lesz. h117-re raktam fel a romokat, full wipe, sd törlés után.
-
-
gjoe
addikt
1/4-esre melyik romot érdemes feltenni?
Most 1.08 van a készüléken. -
bucihost
senior tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Feltettem Mokee-nak (5.1.1) mai kiadását és örültem mint majom a farkának, brutális gyors a(z) (ALAP) rendszer. Viszont ahogy felraktam az általam használt programokat, be is lassult rendesen. 1-2 perces!! fázis késések és társai

-
-
ReFleXx
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen. Az 1-es sim piros, a 2-es magenta és csak a magentéhoz van sim tool kit.
A telo v0.03-es rommal jott, abban meg 2 toolkit volt, mindket simhez meg volt. -
-
ReFleXx
addikt
Gyari 1.19es rom-om van+ nova launcher 2 SIM kártyával, viszont csak a 2-es slotban levő sim kartyahoz van meg a sim toolkit, az 1-es simhez nincs. mi lehet a problema?
-
trouble
senior tag
válasz
easy...rider
üzenetére
Ma kipróbáltam a Cpu adjustal lekorlátozva a gps- t de ugyanúgy felforósodott és egy félóra használat után elkezdte eldobálni a gps kapcsolatot, majd megfagyott.Befotóztam korábban cpu adjust beállítását, azt rontottam volna el, vagy mi lehet a megoldás? Mert a gps- t kéne használnom !
-
bucihost
senior tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Csak a poén kedvéért (nagy munkahelyi unalmamban
) feltettem a mai kiadását az Mokee nak (5.1.1).
Hmmm.... elsőre nagyon bejövős, kérdés mennyire életképes. Na meg itt-ott még karatéznak a betűk
viszont sebesség szempontjából (legalábbis nekem) eddig gyorsabbnak tűnik a 4.4.4-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Cyberpunk 2077
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ennyi hibával már rég kidobtam volna.