- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callvote
senior tag
válasz
bubus66
üzenetére
tudod mit? én már nem is reagálok a baromságaidra..beléptél ide nekem beszolni,mind a szerkesztés miatt,mind nemtom mi miatt
olvass már barátom...értelmezd is..uristen nem is értem te is minek támadsz rögtön az első megszolalásoddal..nincs jobb dolgod?..senki sem turázik már ezen erre te belépsz és ugy okoskodsz hogy el sem olvastad a 10ed részét sem annak amiket irtunk,nem is értelmezted...
sztem maradj is csöndben,legalábbis velem szemben,nyugi én sem fogok szájbarágosat játszani szövegértelmezéssel kapcsolatban.
senki nem mondott neki iylet? te melyik oldalt olvasod?
minek szolsz be ha nem tudod miröl is van szó?....NC
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest