-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
Dexter68 #19708 üzenetére
Egyelőre úgy tűnik, hogy a proxi kalibrálás tényleg megoldotta a problémát.
Azonban egy ideje van egy újabb tapasztalatom. Néha (nem minden hívás esetében) a telefonhívásban teljesen visszahallatszik az, amit a telefon mikrofonja rögzít. De nem úgy, hogy a távoli telefon küldi vissza a hálózaton a hangot, hanem mintha elektronikus kapcsolat lenne a mikrofon és az én hangszóróm között, mert késlekedés nélkül hallom a saját hangom, illetve mindenféle zörejt, amit az én telefonom mikrofonja "hall". Nem találtam semmilyen logikát benne, hogy mikor csinálja és mikor nem. Attól sem függ, hogy használok-e headset-et, vagy nem. (Azzal és anélkül is csinálja ugyanezt. Természetesen, ha headset-et használok, akkor a headset mikrofonja által rögzített hangot hallom vissza, nem pedig a telefonba épített mikrofonét.)
Ilyennel találkozott már valaki? (Még mindig gyári rom-ot használok root-olva.)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest