- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21283 üzenetére
Duplatap a korongra, a másodiknál rajtatart, akkor fent megjelenik egy piros korongban egy × , erre ráhúzod és bódottá... és ha ezt tudod, akkor hasznos kis cucc is lehet akár. Tud egy csomó jófejséget, de videózáskor zavaró, hogy ott figyel.
-
Dexter68
addikt
válasz
Dexter68 #21281 üzenetére
Bár azt nem tudom, hogy romfüggő-e vagy csak valami új fícsör, de sajnos a marketben nem elég egy helyen, egyszer kikapcsolni az automatikus frissítést, hanem végig kell menni az összes telepített appon és egyenként is ki kell venni a pipát az „automatikus frissítés” elől. Azt hittem, megüt a guttman.
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21269 üzenetére
Én is visszatettem a Mokee Evolutiont... csak azt nem tudom, hogy hogy kerülök Tiri szeme elé, ha Spanyolba´ járok...
-
Dexter68
addikt
Jó, hogy több mint egy éve megvan a telefonom, de csak most szembesültem azzal, hogy ha kikapcsolt állapotban töltöm, akkor nem látom, hogy hol tart az akku, mert csak egy zizi négyzet van a kijelzőn... ez normális?
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #21256 üzenetére
Még nem tettem fel... de már letöltöttem. Meg fogom nézni, de annyira stabil és gyors ez a MokeeOS Evolution | V1.0 |CM7.2, hogy szinte sajnálom letúrni... de tény, hogy a MIUI szebb
(most nézem, hogy válaszolt az örömujjongásomra és azt írja, hogy NEKEM rakta össze és reméli, hogy jól működik... ezek után nem tehetem meg, hogy nem teszem fel
)
-
Dexter68
addikt
Azt láttátok, hogy Tirimosqui beletette a magyar nyelvet a MIUI V5-be?
MIUI V5.2 CON int2ext +hungaro 2/10/2013(Motorace: milyen infóra gondolsz konkrétan?)
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #21252 üzenetére
Akkor is, ha azzal a témával használtam sok órán keresztül? És egyszercsak restartol csak úgy az asztalra letéve? És, hiába állítottam vissza a gyárira, nem jött vissza. Na, mindegy, mert ha nem tudok témát változtatni, akkor nagyon nem fogok kaparni érte, mert ezek a színes-szagos samsung izék nem tetszenek.
-
Dexter68
addikt
nekem tegnap este is, (és miután újraraktam) ma este is kitalálta, hogy a system folyamat leáll, onnantól kezdve nincs értesítési sáv, meg roló... asszem gyalu lesz a vége.
(hehe... az utolsó bejegyzésben pont emiatt sopánkodik valaki)
-
Dexter68
addikt
Na, tartósteszt alatt a MokeeOS Evolution | V1.0 |CM7.2|. Fly on moddal, INT2EXT-tel használom, naggyon gyors, egyelőre hibátlan. A rémisztő és zavaros screenshotok ellenére érdemes volt kipróbálni, van benne használható theme is.
-
Dexter68
addikt
Én most laudrup9 romjait nézegetem... alapból elég randák, de ezen lehet segíten a themechooserrel.
Sajnos nem kezelik az int2ext-et, úgyhogy link2sd-van, de valaki szereti. -
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21207 üzenetére
Nem szokott
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21201 üzenetére
Nekem mondjuk ez az ikonpack jött be leginkább. A MIUI-launchereket nem szeretem, mert csinál 72 desktopot és kipakolja rá mind a 120 appot. Ennél jobban szeretem a megszokott Holo launchert a már belőtt foldereimmel. Nem MIUI romon egyébként az Ice10 témát szeretem leginkább.
-
Dexter68
addikt
Na, a Jenkins nálam nagyon laggol, úgyhogy visszament a MIUI (reparada)
-
Dexter68
addikt
Na, én feltettem a várvavárt nexusport romot, de már szedtem is le. Annyira zavartak az MDPI ikonok és a zárképernyő. A beállításoknál, meg az app drawernél laggolt, úgyhogy most megpróbálom a 4.3 jenkinst, ha az sem jön be, akkor elnézést kérek a MIUI-tól és teszem vissza.
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21192 üzenetére
Arra gondolok, hogy megy a nyavalygás a bluetooth-szal, nekem 4-es romon eddig nem sikerült a filmleljátszás, mert akadozott, csúszott a hang MX-playerrel is, bár a BS-playert szeretem jobban, de át tudnék szokni másra, ha ezen múlik. Ja, és működnie kéne a call recordingnak is.
És persze legyen stabil és gyors, meg szép is. -
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21184 üzenetére
www.htcmania.com/showthread.php?t=689532
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21179 üzenetére
Nahát, mostmár micsoda izgalmak... ez kééééész
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21175 üzenetére
Ahogy elnéztem, és amennyit gtranslate-tel spanyolul értek, nem volt cseszegetés, mindenki várta a romot, mint a messiást. Ő meg aszonta, hogy sorry, de ezt nem csinálja, átadja a helyét a fiatalabb generációnak (konkrétan laudurp9-et emlegette) és biztosított mindenkit, hogy ahol tud, segít.
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21175 üzenetére
A HTC maniásat tetted fel?
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21161 üzenetére
Lehet, hogy ma kész lesz Tirimosqui a Port optimus nexus-zte rommal... Ezt még megvárom, oszt ha nem, akkor kipróbálom a 4.3-satöbbi-jenkinst.
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21165 üzenetére
Itt asszem találsz hozzá ezt-azt.
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21161 üzenetére
Tulajdonképpen teljesen meg vagyok elégedve a CM7-es MIUI (-reparada-) rommal, nem akarok mindenfélét rakosgatni... Ez tűnik olyannak, amit érdemesnek tartok arra, hogy kipróbáljam.
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #21150 üzenetére
Újabban olyan igénytelenül vannak összerakva... ahány ikon, annyi felbontás, az egyik éles, a másik tök homály... ráadásul ezer helyről vannak összeszedve, stílusban sem egyeznek... Várok még a Port optimus nexus-zte-re, hátha az valami normális kinézetű lesz.
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21135 üzenetére
Ahogy én értelmezem, az csak az aláírásában van két topic, amit ő indított. Az egyik a Zencefil, a másik meg valami tutor.
-
Dexter68
addikt
Skate-x8droid-10.2-final-cm7.2
Mai. Olyan jó lenne, ha leírná, hogy mi van benne... -
Dexter68
addikt
Na, a galaxy s3 mini cm7 mod ANDROID 2.3.7 reggelre megérkezett, belenéztem, nincs theme chooser (vagy legalábbis nem láttam ilyen apk-t a system/app-ban), ezért nekem máris felejtős, mert nem szeretem a samu-kinézetű dolgokat (ha tudnám, hogy hogyan cseréljem le a default theme-t mondjuk az ice10-re, talán kipróbálnám).
-
Dexter68
addikt
A másik, amire ki leszek váncsi, az a Port optimus nexus-zte ANDROID 2.3.7 CON ESTILO JB szintén Tirimosqui munkája.
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #21099 üzenetére
Ja... nézegettem, de ahogy elnézem, tele van mindenféle felesleges szirszarral és nagyon utálom, amikor a beállításoknál háttérkép van, mert a képeken is látszik, hogy teljesen bezavar az olvashatóságba.
Inkább megvárom Tirimosqui ((galaxy s3 mini)) mod 2.3.7 puro muy personalizado** romját. Már harmadik napja az van odaírva, hogy linkek lesznek majd reggel(és elgondolkodtam azon, hogy le kéne teszteljem a nagy klasszikus IA III-at a Fly on mod-dal)
-
Dexter68
addikt
válasz
Keeperv85 #21087 üzenetére
Én már eleve azt nem értem, hogy ha van egy rom, amit csinált és tudott magyarul, akkor a frissítésnél miért kellett kivegye? Mondjuk az is igaz, hogy megpróbáltam a jBART-tal a magyarítást, de valahogy nálam nem volt egy sikersztori... (persze biztos nálam vannak a hiányosságok)
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21078 üzenetére
Én az Exdialert használom sztem már egy éve és ilyet még nem tapasztaltam.
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #21076 üzenetére
Nincs benne magyar és a jBart-tal magyarítva sem tökéletes. Valamit állíthatott a felbontáson is, mert a beépített JB+ óra is hibásan, hangyabetűkkel jeleníti meg a dátumot, a Holo Launcher (szintén beépítve sajna) meg nem jeleníti meg a folder-ikonok neveit, sőt az ikonok alját is levágja. Cserébe irgalmatlan sebességet produkál, kifejezetten idegesen reagál minden érintésre... Ez már majdnem az a rom volt, amire vágytam (2.7-es, gyors, sallangmentes), de szépen visszatettem a MIUI-t.
Ez is egy fura élmény, hogy ugyanazt a cwm mentést többször visszatéve más-más működést produkál. Van, hogy mindenféle hibaüzenetet produkál, van, hogy belassul... most meg épp gyors, mint a fene és minden működik stabilan.
-
Dexter68
addikt
*sszameghogynemtudmagyarul
-
Dexter68
addikt
Húha... elrontottam a spanyolokat... magyarul írnak
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #21014 üzenetére
Nálam az 5.2 nem vált be... sajnos tényleg úgy van, ahogy talán Vizslakutya írta, hogy nem lehet (vagy nem jöttem rá, hogy hogyan) egyéni hangokat állítani. Sőt a kedvenc ébresztő appomhoz meg egyáltalán semmilyet. Szépen visszahúztam a "reparada" verziót cwm-ből, majd csinálok egy reinstallt valamikor.
-
Dexter68
addikt
Na, itt egy új rom...
SKATE-MINIROM-portada del zte blade -
Dexter68
addikt
Ebben a nagy nyelvészkedésben egész érdekes élményben volt részem. Csináltam egy CWM backupot, mert csak tesztelni akartam a MIUI 5.2 magyarított változatát, mert annyi időm most nincs, hogy belakjam, beállítgassam (meg egyébként sem haszontalan romcsere előtt).
Na nemzeti MIUI fel, eleve magyarul indul, örülök, recoverybe vissza, restore. System reboot... és jön a meglepetés: Olaszul áll fel a régi rommeg persze ezer hibajelzéssel.
Nem nagyon értettem, hogy ezt most így hogy... még jó, hogy volt egy két nappal ezelőtti mentésem -
-
Dexter68
addikt
Na, reggel elárulom, hogy van-e magyar MIUI V5.2
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20989 üzenetére
Volt egy final és utána kiadott egy final reparada verziót, amiben néhány hibajavítás van...
tolom fel dropboxba.
Na, közben láttam, hogy megtaláltad. Gapps benne van, int2extet kell hozzá feltenni, meg a crossbreedert ajánlja. Meg játszhatsz még a fly on moddal is.
Közben meg nézem a jBartot -
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20987 üzenetére
Annak már nincs fent a linkje... az 5.1 előtti utolsó. Jól működik, stabil, gyors, csak van néhány UI hiba, de az nem nagyon zavar.
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20983 üzenetére
Ób*sszameg... ezt nem vettem észre... a „reparada” még tudott magyarul
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20978 üzenetére
A 498 megoldódott a legújabb verzióval, már csak multilanguage-t kéne beleheggessze és tőlem megkapja a Hónap Dolgozója címet
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20969 üzenetére
Nyelvkérdés-ügyben írtam neki... aztán, ha nagyon nem moccan, még basztatom picit.
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20965 üzenetére
Nálam most a "reparada" verzió van fent, az nagyon jól működik, egy-két UI hibától eltekintve, amiket az 5.1-ben már kiköszöbölt Tirimosqui... ha valahogy visszagyúrná bele a magyar nyelvet, nagyon nyerő volna.
Még érdekes lehetne, ha Fagyi ráncbaszedné az experience-romot. Volt már ilyen, amikor a modaco-n nem volt igazán újdonság egy darabig, akkor talált rá valaki ezekre az őrült spanyolokra, akik kitalálták az Adrenalin-engine-t, meg a Nitroglass-t és elkezdték ontani a romokat.
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20962 üzenetére
Enged egyéni csengőhangot, csak olyan »miuisan«. Ahol felsorolja a saját hangokat, alul van egy olyan, hogy „egyéb” ha azt megnyomod, akkor kiválasztod, hogy MIUI zenelejátszó és máris keresgélheted nagy vidáman.
-
Dexter68
addikt
válasz
kristof_ #20955 üzenetére
A Nitroglass és az INT2EXT elhiteti a rommal, hogy a kártyádon lévő ext partíció a teló belső tárhelye és oda pakolja az installált appokat, a PurePerformance (ezt még nem néztem igazán) és a Fly on mod meg olyan scriptkészlet, ami némileg felgyorsítja a működést. Lehet, hogy maga a teló nem lesz gyorsabb, de kevesebb laggolás lesz, ha löksz egyet a partnerlistán a telefonkönyvben, akkor szép símán és gyorsan lecsusszan a 300 név a Z-ig, ami az átlag usert jó érzéssel tölti el. Legalábbis jobb, mint amikor már a Bélánál rángat és Cilinél már meg is áll. (ha valamit nem elég szakszerűen írtam, akkor valakí javítson ki)
-
Dexter68
addikt
válasz
Dexter68 #20953 üzenetére
Nnnna. kiszálltam. Visszatettem a V5.0 reparada-t... sajnos nekem nem felel meg, hogy a morelocale ellenére azt írja a főképernyőn, hogy SAT, 7. September, meg annak sem örülök, hogy időnként két kínai nyelvű gomb közül kell kiválasszam, hogy melyik lehet a cancel. Majd kikönyörgöm Tirinél, hogy csináljon egy multilang verziót.
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #20952 üzenetére
Gondoltam, hogy ilyesmi tapasztalatod van, csak én még tán sosem próbáltam rádiót semmilyen romban
valahogy eszembe sem jutott. Amióta a podcastet feltalálták, lejöttem a live rádiózásról.
Nade most: elindítottam és találtam működő magyar adást, meg mindenféle zenéléseket... nem tudom, ezt mond-e valamit.
Egyéb tapasztalatok: magyar nyelv nem lett (morelocale2 elég jó hatásfokkal műxik), és igen, 498-as hiba nélkül, lazán lehet installálgatni egyelőre.
-
Dexter68
addikt
Na, az is kiderült, hogy a Nitroglassal is megkapom a 498-as hibát
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20942 üzenetére
Részeredmények vannak már:
Az új MIUI CM7 V5.1 magyarul nem, csak angolul tud (a spanyol és a kínai mellett),Antutu eredmények
Crossbreederrel: 2115
Crossbreederrel + Fly on moddal: 2189
Fly on moddal: 2174 -
Dexter68
addikt
válasz
Dexter68 #20938 üzenetére
Egyre jobb... itt meg mintha arról lenne szó, hogy a Fly on mod kompatibilis a Crossbreederrel...
-
Dexter68
addikt
Hmmm.... néhányan panaszkodtak (-tunk) a telepítéseknél arra, hogy a playstore 498-as hibát dob.
Ha jól értelmezem, ezt az INT2SD csinálja és használjuk inkább a Nitroglasst?
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20937 üzenetére
Az lesz, hogy felteszem a nyávogóst az egyik, majd utána újrateszem a másik scriptkészlettel és mindegyikkel úgy, ahogy van, csupaszon csinálok egy antutu tesztet. Amelyik magasabb értéket ad, az nyert.
Esetleg valami egyéb app-tipp stabilitástesztre? -
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20935 üzenetére
Nekem titokzatos hívásokat nem csinál (vagy nem vettem észre), viszont este újraindult csak úgy töltés közben, most meg beszélgetés közben, úgyhogy ünnepélyesen halálra itélem és még a helyét is beszántom sóval. Kár érte.
Biztos az én telómban olyan alkatrészek vannak, amik némely rommal nem kompatibilisek... 4-esekkel pl. nem tudok videót nézni, mert szaggatja őket.
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20933 üzenetére
Pont ilyen beállításokat használok általában minden romon.
Még arra leszek kíváncsi, hogy mi van, ha a MIUI alá nem a CrossBreedert teszem, hanem a Fly on mod-ot... Kockázatos lehet?
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20928 üzenetére
Értesítési sáv, annak az ikonjai, beállítások, ilyesmik.
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20923 üzenetére
A műkdödése érdekelne, de nem szeretném, ha IOS-szerű kinézete lenne...
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20920 üzenetére
Az IOS7-esben van Theme chooser?
-
Dexter68
addikt
Két napja van fenn ismét a CyanMobile eXperience int2ext-tel és fly on mod-dal. Működés szempontjából elég jónak tűnik, a sebessége is rendben, viszont részint merül, mint a fene, részint éjfélkor 75%-os töltöttséggel felraktam a töltőre és reggel 6-ig 97%-ig bírta csak feltölteni (ezt csak azért próbáltam meg, mert előző nap 22%-ról 73%-ig jutott egész éjjel)
-
Dexter68
addikt
Az mitől van, hogy némely cwm backup esetében, ha átnevezem a könyvtár nevét, MD5 checksum errorral elszáll a visszaállítás még mielőtt elkezdődne?
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20896 üzenetére
Ez most melyik rom?
-
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #20890 üzenetére
Nálad az átfőzött van fenn, vagy az origi?
Mert azon gondolkodom még, hogy felteszem az origit, és alárakom én a fly on modot, meg az int2ext-et.
Nagyon sok minden tetszik benne, de pl. a tárcsázó része folyton azt csinálta a nagyon régóta használt ExDialerrel karöltve, hogy hívtam valakit, de nem történt semmi... nyomom még egyszer, megint semmi... még egyszer, na, akkor elindult, aztán letettük, ez meg előkapta a pufferből az előző kettőt és kezdeményezte a hívásokat. Ja, és a Holo Notifyer meg nem működik alatta. -
Dexter68
addikt
Ami nagyon idegesít, hogy a zárképernyőn nem lehet beállítani, hogy az ExDialer legyen a default tárcsázó, hanem kérdés nélkül a sajátját használja. A kameránál meg megkérdezte.
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20870 üzenetére
Nahát feltettem a csudaromot, érdekes egy jószág. Van benne egy csomó dolog ami idegesít, meg nem tetszik, de kiderült, hogy a többségét át lehet állítani.
A Play áruház elég hülyén működik bizonytalan, nem látja a telepített alkalmazásokat... ezzel lehet valamit kezdeni?
Illetve, amit még nem találtam meg: ezt a pie-controlt hol lehet kikapcsolni, eltüntetni, a helyét sóval beszántani? -
Dexter68
addikt
válasz
angelius #20871 üzenetére
Az jó, ha gyorsabb, mert belepakolta a fly on mod-ot, amire Fagyi azt írta, hogy működik vele, én meg szépen odakészítettem a rom mellé, hogy ha felpakolom, hadd menjen az is az int2ext-tel együtt, ami szintén belekerült. A launcher meg nem érdekel, úgyis a holo-t viszem magammal, bootanimációt meg úgyis lecserélem egy nagyon egyszerűre, mert ezektől a csicsásoktól hányok.
-
Dexter68
addikt
válasz
molnartom #20873 üzenetére
kb 17 másodperces guglizás eredménye, csak mert lassú a netem
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20868 üzenetére
Nyehhh... amikor nem volt kalibrálva a proxi szenzor, akkor tárcsáztam már a fülemmel, de akkor nem az volt az első gondolatom, hogy »fúdeokos«
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20860 üzenetére
...és kiderült, hogy mitől okos a hívás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest