- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Istenátka81
csendes tag
válasz
huhuhuu... #12 üzenetére
Srácok!
Nem értem mi nem világos?!
Én pontosan úgy csináltam,ahogy ide leírtam,,,,annyi különbséggel,hogy
sok mindent magamnak kellett kilegózni!
A parancsok megadása résznél,,írtam is,h segítek priviben,mert azt gondoltam
az már menni fog.
De ha a parancsok megadása végképp nem megy,akkor keress rá!
A google a barátod! :-) Én is szivesen segítek mindenkinek,csak mivel 17 óráig dolgozok,utánna tudok!
Üdv! -
Istenátka81
csendes tag
Ez lemaradt!!!!!
Usb hibakeresést be kell pipálni!
Beállítások>Alkalmazások>Alkalmazásfejlesztés>Usb hibakeresés pipa be! -
Istenátka81
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Nemrég vettem egy ZTE Kis Plus készüléket,és nagy "meglepetést" okozott azzal,hogy sehol nem találtam a Root-ról és a Recovery telepítésről információt.
Hogy benneteket ettől megkíméljelek,megosztom veletek,hogy is kell!Töltsd le ezeket!
1.Driver [link]
2.Fastboot [link]
3.Recovery [link]
4.Su [link]
5 Superuser [link]1. Telepítsd a drivert
2. A letöltött ADB Fastboot mapát csomagold ki a C: meghajtó gyökerébe.
3. Letöltött recovery-clockwork-4.0.1.5s-zte-kis-plus.img másold a ADB Fastboot könyvtárba
4. su-bin-3.1.1-arm-signed.zip-et és Superuser-3.1.3-arm-signed.zip-et pedig másoljuk az SD-kártya gyökerébe.Ha mindez megvan,lássunk neki!!!
Gondolom ez a rész már mindenkinek menni fog,,de ha mégsem,,priviben tudok segíteni!
Csak a parancsokat írom sorba!
Készüléket kössük össze a Pc-vel (Nem USB-Tár mód)
1.c:\adb".
2.( adb reboot bootloader )újra fog indulni a készülék Bootloader módban.
3 ( fastboot flash recovery recovery-clockwork-4.0.1.5s-zte-kis-plus.img )ezzzel másoltuk a készülékre a recovery menüt.
4 ( fastboot reboot )Újraindul.Ha újraindult,kapcsoljuk ki a készüléket,utána a Le hangerőgomb nyomvatartása mellett,nyomjuk meg a bekapcs gombot és kb 5mp-ig el se engedjük egyiket sem.
Láss csodát ott lesz a Recovery menü,,és már telepítheted a sd-re másolt su-bin-3.1.1-arm-signed.zip-et aztán a Superuser-3.1.3-arm-signed.zip-et!
Reboot!Mielőtt bármihez kezdenél,,csinálj egy Backupot!!!
Mindenki csak saját felelőségére csinálja,az elrontott készülékekért felelőséget nem vállalok!!!
Aktív témák
Hirdetés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest