- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Hirdetés
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
ez a topik közelebb van
-
-
amdk7
aktív tag
Nekem a V970 elment 1.5-2napot. De érdemes esténként rátenni a töltőre. A660 kb.: egy fél nappal többet bír.
Persze használat és felhasználó függő...Bagira01:
Igen ez igaz. Mármint nagyon könnyű kis telefon. Lehet nekem volt szerencsém és egy jól összeszerelt telefont kaptam, de nem recsegett és az illesztések pontosak voltak. Persze én is lecseréltem egy G3-ra, de ez sem egy kategória, árban sem. -
Bagira01
veterán
Én annyit mondok, hogy a V970 összeszerelési és anyagminőségben egy Jiayu G2-höz képest elég pocsék. Vettünk belőle 2-t is mert be volt zsogva érte az egyik ismerősöm. Az egyiket eladtam, de a másik is valószínű ugyan erre a sorsra jut. Nekem nagyon nem jött be, és neki se miután kézbe vette a két telefont. A hátlap elég gyagyi műanyag, a telefon maga elég könnyű még akkuval is(mint ha nem lenne benne anyag). Persze ez személyes vélemény. Amúgy gyorsasággal nem volt gond, akkuba viszont kb 13 óra használat után kifújt(sok net, wifi, 5-10 perc telefonálás)
-
amdk7
aktív tag
Nekem járt már mindkettő a kezemben, szerintem a v970 fényévekkel pofásabb kézbeállóbb és elegánsabb készülék. Persze izlések és pofonok, de én így látom.
Ami a A660 mellett szólhat az a hosszabb üzemidő a nagyobb akku miatt. Viszont pont feleannyi RAM van benne mint a v970-ben.Amiket írtál, (GPS, fb, youtube, net, ilyesmire kell) azok mindkettőben jól teljesítettek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Megkímélt állapot! Samsung Galaxy A14 SM-A145R/DSN - szürke
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest