- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
DJGABI #22564 üzenetére
"Be kell ismerni, ennyit tud a Blade, már tavaly is eljárt felette az idő, tessék 2.X-el használni vagy beletörődni a lassúcska ICS (neadjisten JB)-be."
Ez tök jó poén, fel is írom vhová. Főleg hogy az ICS-vel gyorsabb a Penge mint az előző Romokkal.
Jah, és kellene szólni annak a pár millió embernek akik még "butafónt" nyomatnak hogy már a 2 éves, de az ő kütyüjüknél jóval többet tudó "okostelefonok" felett is eljárt az idő, akkor ők mi a fenét akarnak/csinálnak a telefonjaikkal manapság?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
DJGABI #22564 üzenetére
Nem is azon van a hangsúly.
Ez a 3 érték sokat segít:
ro.telephony.call_ring.delay=0
ro.lge.proximity.delay=25
mot.proximity.delay=25@kiralytom:
Most lementetted, meg visszaállítottad az üres rendszert.
>> mounts & storage >> mount SD.
Felmásolod a romot az SD-re. Innen már menni fog. Kivéve persze ha...
-
TommyY2
tag
válasz
DJGABI #22492 üzenetére
Mivel 200MB system kell neki, elvi képtelenség feltenni, de nem is lenne értelme, hiszen alapból sokkal több helyet foglal a data partíción, mint a nem ICS rom-ok.
Egyébként meg pont az a lényege a főzött rom-oknak, hogy több helyünk lehessen a data partíción.
Így hiába szebb, meg gyorsabb, én nem fogom feltenni.
TommyY
-
DJGABI
addikt
válasz
DJGABI #21757 üzenetére
Áucs, fail, user error volt: mindenképpen az appból (Keresés) akartam indítani, aztán visszaraktam a home screen-es fix felső keresősávot, egyből felajánlotta a magyar nyelvű hangfelismerést.
Ja amúgy pont a lényeget hagytam ki a 8.8-as KonstaKANG fikázásból: 2 nap alatt 2-szer csontrafagyott (a ki-bekapcsoló gombra se reagált), mindig más appnál. Illetve ismét visszatértek a force close-ok (olyan alkalmazásoknál amik eddig jól működtek: mint Facebook, Plume, _Beállítások_..)
-
-
vargalex
félisten
válasz
DJGABI #20425 üzenetére
Tárcsázónak tedd fel pl. a Dialer One-t, tud magyar T9-et.
-
xSide
őstag
válasz
DJGABI #19710 üzenetére
Hírek vannak csak telók nincsenek
Nagyon várom már, lassan letelik a 2 évem hűségileg és vehetném elsők közt...
Bár az első széria általában problémás minden telónál, de nem bánnám...
Kinőttem a Blade-et vagy csak a kezdeti és újdonságot hozó romolgatások hiányoznak
Áttértem cm-re is, mert a mostani 7.2.0 tudja végre a wifi fájlküldés terén az átlag 1.5 megát stabilan és eddig emiatt nem tértem át a ss-ről...Jahh és azért ezt is feldobtam pár aprósággal
-
TRob1
veterán
válasz
DJGABI #19449 üzenetére
Hey Dj! Sajna semmi okosat nem írtál.
Tudod mit jelent az általánosítás????? Na pont nem azt hogy leírom, nálam hogy viselkedik. Sima alap akksim van, tavaly januári. És mióta megy a CM 100Mhz-en??? Én nem állítgatok rajta semmit se le se föl, minden mindig alapon megy, ahogy a Romokban alapból állítva van. Nemtom mióta vagy itt, de jópáran linkeltek már "soknapos" akkuidőket CM7tel, volt vkinek vmi 7-7,5 nap is (az most tök mind1 ilyen szempontból hogy ennyi idő alatt mennyit használta a telefont mikor vkinek akkor is lemerül 8-10 óra alatt ha hozzá sem nyúl)
Ez a bekapcsolt kijelző mánia meg nem igen értem hogy miért megy? Ha reggeltől esetig telefonálok akkor nem kell merülnie mert nem volt bekapcsolva a kijelző? Vagy ha zenét hallgatok akkor se kell merülnie mert szintén nem volt közben bekapcsolva a kijelző? De ha már kijelző... múltkor írtam hogy 4 óra 20 perc körül volt a 2. vagy 3. nap este, majdnem 20% szuflával még az akksiban (de előtte soha nem néztem, mert számomra értelmetlen, nekem nem úgy kell a telefon hogy a kijelző menjen, hanem, hogy minél tovább bírja úgymond készenlétben, tehát elérjenek vagy én hívhassak bárkit, mivel még mindig TELEFONNAK hívom ezt a kütyüt (meg asszem mások is), bármit is tud vagy nem tud.
Ha ezzel játszanék folyamat vmi gagyi, "fosch" játékkal vagy egérmozinak használnám, akkor természetesen nekem se menne 3-4 napig az biztos, de gondolom számodra is egyértelmű volt, nem lett volna szükséges leírnom.Asszem inkább halgass, és csendben örülj az épp használt Romodnak (én is örülök az általam használtnak) Pá
-
pinnacle
nagyúr
válasz
DJGABI #19179 üzenetére
Köszi! Igen ez is kék, de ha egy kicsit oldalra húzod, akkor már nem lesz kék, viszont a felbontás ott sem jó. Remélhetőleg csak valami frissítési előkészület, mert pl. London, Róma a napfényes képet mutatja. Egyébként régebben is feltűnt, hogy kék téglalapok vannak a térképen, szép lassan beborították az egészet.
-
^Clown
addikt
válasz
DJGABI #18741 üzenetére
Az akkuidő nálam sem az igazi, eddig el voltam kényeztetve a SS RLS7-tel. Késő délutánra már 10% alatt voltam, reggel 7:30-kor húztam le a töltőről. Mondjuk elég sokat nyomogattam, sok telefon - sms- email volt ma, az tény, de a RLS7-tel még így is kb. 20-25%-on lett volna.
Market nálam gyorsabbnak tűnt, az Opera Mini Next is pörgősebben hozta be az oldalakat. Nem tapasztaltam, hogy többet gondolkodna a telefon a programokon belül.
Az viszont tuti, hogy meg kell szokni a rendszert, a 2.3 után elég sok minden nem áll kézre.
t181: köszi, holnap este megy is fel
-
GrandS
senior tag
válasz
DJGABI #18597 üzenetére
Nekem a 160-as system-re ezt írja ki a kiritkított CM9:
assert failed: getprop("ro.product.device") == "blade" II getprop("ro.build.prop.product") == "blade" E: Error in /sdcard/Pre-CM9-AOKP-REMIX-RC 8.5.2-BLADE-full-signed.zip (Status 7)
Installation abortedValakinek tipp ???
A kártya és a file jó. -
t181
senior tag
válasz
DJGABI #18319 üzenetére
SS7-et Én is használtam, még abban a "korszakomban", amikor nagyon az akksi-ra mentem.
Ment is, jó is volt, gyors is, bírt az akksi.
Aztán valamiért visszamentem CM7-re. Akku-idő szempontjából semmi különbséget nem vettem észre.
Ismét leírom, hogy csak burstlam 6.4-es build-jéről tudok nyilatkozni, azt használtam huzamosabb ideig.
Pont érettségi előtt jött ki az a build. Nem akartam kísérletezgetni, kellett egy jó ROM, de furdalt a kíváncsiság, felraktam.
Egy átlag napom:reggel vonaton zene, és egy kicsit nyomkodtam. Suliig zene, suliban érettségi előtti utolsó percekben is nyomkodtam. Vissza az állomásig zene. Ott egy óra várakozás: zene, mobilnetezés, játék, telefonálás. Vonaton zene, nyomkodás. Hazáig zene.
Plusz minden sétával megtett utamat az Endomondo kísérte figyelemmel, tehát GPS is ment.
Úgy érzem eléggé ki volt használva. 35-40% körül volt kb, mikor hazaértem.
Szerintem elég korrekt az akkuidő is.Szerk.:
SetCPU-val beállítottam, hogy kikapcsolt képernyőnél 122-245MHz között pörgetheti a procit.Szerk2.:
Nem nevezném csilli-villinek. Csak sokkal kényelmesebbnek, mint a CM7. -
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
DJGABI #17473 üzenetére
NEM telepíti fel, csak van benne driver. Ami települ, az a Windows saját drivere, HA nincs letiltva ez a lehetőség.
A telefont nem kell bekapcsolni a folyamat előtt, sőt, akku sem kell bele... DE(!!!) ha benne van hagyva, akkor sem lesz baja.
Viszont én -ha már exe- kivenném a cefs-t a folyamat alól, ugyanis az az ami totál felesleges és veszélyes is...
-
kvojnovics
tag
válasz
DJGABI #17341 üzenetére
Hello!
Köszönöm a gyors reakciót! Válaszom a következő: bármennyire is úgy tűnt, nem vagyok egy nagy módosítgató, maximum annyira, hogy app ki, app be, új bootanimation cserélése és más audio "beépítése"! Ezek egytől egyig megoldhatók lazán egy zipes recoveryből telepíthető fájlnál! És az én tudásom csak eddig terjed! Sajnos! Ezért lenne szükségem arra, amit írtam! Ui.: már töltöm amit linkeltél! Megpróbálom! Előre is köszönöm! Szép napot!
-
t181
senior tag
válasz
DJGABI #16349 üzenetére
Hát igen, az új driverek miatt van. Egyébként ezzel én is így vagy, hogy ritkán fényképezek, de akkor normálisan akarok, csak a cserélt Blade-del olyan probléma van, hogy készíteni kell 2-3 képet, és utána tud normálisan fókuszálni.... :S
Nem mondom, hogy nincsenek hibái(nehezen jut eszembe, a kamerát kivéve), de számomra mindennapi használatra teljesen alkalmas, pedig, nem csak FB-zek...A videó régi, mármint az a verzió, amiben nincsenek az új Qualcomm driverek.
A kér ROM között, nem túlzással, körül-belül ég és föld a különbség...Szerintem tegyél egy próbát, megéri...
-
donjohnson
addikt
válasz
DJGABI #16278 üzenetére
ha ennyire zavar, akkor töröld a Camera.apk-t a rom system / app mappájából és másold oda az lgCamera-t, majd telepítsd a módosított RLS5 romodat.
arra figyelj, hogy 0-ás legyen a tömörítés mértéke, amikor készíted a zip-et.
egy kis segítség: [link]sto1911: jaja, az még jobb megoldás.
-
-
Glatius
őstag
válasz
DJGABI #15675 üzenetére
A ZTE Era után nekem is csorog a nyálam, kár hogy akkor is sokba fog kerülni, ha olcsó lesz, az bizony egy másik kategória.
A frissítés pedig éppen le is lehetett tiltva, nem tudom, nem-e a naptár szinkronizálással csinálja az óra állítást, mert akkor annak be kell lenni kapcsolva, hogy ne csak bekapcssoláskor frissítsen.
-
Z.É.T.
őstag
válasz
DJGABI #15101 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Bevallom nagyon parázom tőle, hogy valamit elba szok.
Keresnem kellene egy ismerőst, aki csinált már ilyesmit. Ha egyszer megmutatnak valamit, azt egy életre megjegyzem, de ez most nagyon új.
Akkor - ha jól értem - az első lépés a telenoros frissítés, aztán jöhet a -1-es pont linkjén található,
"HA ÚGY ÉRZED, HOGY NEM VAGY BIZTOS, INKÁBB NE IS KEZDD EL A FRISSÍTÉSI FOLYAMATOT!
A MŰVELET SORÁN A TELEFONODBÓL AKÁR TÉGLA IS LEHET, AZAZ TELJESEN MŰKÖDÉSKÉPTELENNÉ IS VÁLHAT!!!"
rész.
Egészen megnyugodtam.Nincs erre valamilyen olcsó fizetős szolgáltatás valamelyikőtöknél? (priviben persze, ha és amennyiben)
Szívesen megtanulnám, csak nincs kedvem 2 évig számlát fizetni egy penge téglára... -
xSide
őstag
válasz
DJGABI #15061 üzenetére
Még mindig a régi tele2-es kernelt raktam bele, persze a régi wifi mappával együtt
Maradt a megszokott sebesség fájlküldéskor is (letöltés pc-ről 2,5mega és fel 1,8mega)
Tegnap raktam fel, így akksi időről nincs még tapasztalat, viszont a görgethetőség, még finomabb mindenhol
Még nem laggolt be egyszer sem...
Az android billentyűzet fc-vel leállt, így lecseréltem alapból a smart pro-ra! -
-
gabe8719
senior tag
válasz
DJGABI #14956 üzenetére
És nincs véletlen fellelhető formában valami külön recoveryből telepíthető animációs pakk a sima IA2-höz, amiben ezek megvannak? (pl. kijelző elfordulás, áttűnések, stb..) Az baromi jó lenne
A belakott reborn-ról van backupom, melyik apk-t keressem a témához? (Bár ez nem létszükség, szerintem az IA2 téma is teljesen jó.)
-
tboldi
nagyúr
válasz
DJGABI #14525 üzenetére
Bocs, hogy csak most válaszolok, most kerültem gép elé.
A teljesítmény részleghez bekerült pár extra, nem kell hozzá külön app: I/O scheduler, memória-kezelő, valami KSM (még nem tudom, mi ez).
Bootanimáció egyszerűbben cserélhető és előnézet is van.
A statusbar is teljesen átvariálható. Az óra színe/helyzete most már romon belül megoldható. Maga a csík színe is változtatható, átlátszó is lehet (csak egy kicsit vagy teljesen), vagy egy másik képet is be lehet állítani. Ugyanígy be lehet állítani a legördülő részt is. Most már nem kell szórakozni az apk-kal. Itt annyi a bökkenő, hogy lehúzáskor van egy kb. 1 mp-es lag, remélem squadzone kijavítja.
A fordításra némítás funkció is alapból benne van.Így hirtelen ezek a legérdekesebbek. Bővebben ott a linken a changelog, lehet bogarászni.
szerk.: Most jött egy update hozzá.
-
dragon1993
őstag
válasz
DJGABI #14401 üzenetére
Gyári frissítőtől is lehet tégla.
Szerintem ne szórakozz ezekell a konvertálókkal hanem gen2-esísd. Ha már nekiállsz akkor használj olyan frissítő ami 136_2_302-es partició kiosztást csinál. Ami a téglát illet a legtöbbet életre lehet kelteni amit meg nem azokat álltalában cseréli a szervíz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Villanyszerelés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- TP-LINK routerek
- Torrent meghívó kunyeráló
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest