- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
Új hozzászólás Aktív témák
-
robit1973
aktív tag
avast! Mobile Security tud ilyet, meg még sok egyebet.
-
xlife11
senior tag
ICS-ről van már valami hír?Megcsinálják egyáltalán Blade-re?Illetve a CM9 van-e Blade-re és 2.3 alapú-e?
-
esox
senior tag
Sziasztok,
ismertek olyan progit, amivel lehet vezérelni, hogy 3g-s kapcsolat esetén mondjuk ne szinkronizáljon gmailt, exchange szervert (mondjuk moxier) csak pl skype-ot, gtalkot figyeljen a telefon, wifi kapcsolat esetén pedig minden egyéb netet használó progi kapjon kapcsolatot.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
papafater1 #8395 üzenetére
Mondjuk... [link]
-
papafater1
csendes tag
mit ajánlotok,mit tegyek rá?Milyen romot?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
papafater1 #8393 üzenetére
Lehet. Nem kell függetleníteni. Egyéb esetben sem kell. Semmi értelme.
-
papafater1
csendes tag
sziasztok!Csak érdeklődnék,hogy telenoros zte-re lehet feltenni 2.3.4 es rendszert,úgy hogy nem kell függetleniteni?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
notmiami #8390 üzenetére
"Csak az a kérdésem még, hogy a csudazip2 sem olyan megoldás volt, hogy a telefon belső memóriájából szabadított fel helyet valamilyen módszerrel, hanem szintén az SD kártyát particionálta?
Nem érted.
Ezeknek nincs köze az SD kártyához. Az egy másik történet.
Ezek kivétel nélkül a telefon belső memóriáját rendezik át újra. A gyári ~220 Mb-os rendszerpartíció pl. szokatlanul túlzóan nagy, ezért ezt visszacsökkentve az amúgy kicsire szabott data partíció, ahová a készülékben tárolt adatok kerülhetnek megnövelhető a felszabadított területből lecsípett darabbal összevonva.
-
notmiami
tag
válasz
Keeperv85 #8388 üzenetére
Köszönöm szépen!
Ebben a pillanatban kerestem rá én is a particionálásra, és találtam ezt:
Gen2 készülékek partícióinak átrendezése exe csomag nélkül!! by kelzsoca"A dolog lényege, hogy TPT megoldást fogunk erre használni, de nem úgy mint a régen megszokott "csodazip" néven elterjed megoldás, hanem egy másik megoldással, de a lényege szinte azonos."
Így már összeállt a kép!
Csak az a kérdésem még, hogy a csudazip2 sem olyan megoldás volt, hogy a telefon belső memóriájából szabadított fel helyet valamilyen módszerrel, hanem szintén az SD kártyát particionálta? -
Keeperv85
nagyúr
-
notmiami
tag
válasz
Keeperv85 #8386 üzenetére
Belső memória növelése
Ne haragudj, de már sokat kerestem ez ügyben, sok mindent elolvastam, de leginkább a Csudazip 2-re vezet minden találat.
Annak a használata, ahogy olvastam, már nem ajánlott, gen2-re pedig főleg nem. (gen2-m van)Segítenél, hogy hogyan keressek rá?
És ha sikerül, mennyire lehet növelni a belső memóriát? -
xlife11
senior tag
Megint probléma.Beállítottam CM7en a 800 Mhz-t és ott maradt a set on boot, és nem tudom visszaállitani mert osszevissza fagy :S teendő?
-
pp88
tag
Sziasztok
Kellene egy kis segítség.
Eladó sorba került a bladem, Skate lett a következő.
Hogyan tudom letörölni az összes adatot a blédről.
A gyári vissza állításnál kikapcsol a bléd és recoverybe indul újra.
Gondolom itt kellene végigmenni valamin, de nem tudom hogy min.
Megköszönném ha valaki leírná a sorrendet.
Köszönöm -
notmiami
tag
Amennyiben a Csudazip2 ki lett vonva a forgalomból, belső memóriát hogyan növelhetném meg?
-
Psychonaut
veterán
válasz
#40993792 #8376 üzenetére
Igen, nagyon valoszinu a 7.2.
This does not mean the end of CM7. There very well may be another stable release, this is just the end of nightly builds. - Chris Soyars -
xlife11
senior tag
válasz
Keeperv85 #8372 üzenetére
Köszi, remélem összejön, nagyon rég nem csináltam ilyet
Amúgy egy kis érdekesség: Voltam olyan hülye anno hogy hátsó zsebben hordtam a telefont, és véletlenül ráültem, a legdurvább az üvegnek semmi problémája nem lett, a kijelző viszont meghalt, és hál' istennek cserélték
-
xlife11
senior tag
Na, ma szeretném megcsinálni a Blédet, és az a helyzet hogy szeretnék rá recoveryt rakni de nincs aktív netkapcsoltatom (wifi sincs) szóval akkor hogy rakjam fel?
ADB-vel nem szeretnék szívni.
-
ux1
addikt
válasz
Psychonaut #8366 üzenetére
Igen csak ahhoz van driver, mert az OS-X-nek és a LiNUX-nak nem kell driver, sdk-fastboot-adb van. Akkor mi kellhet még
Az update-ek meg manapság T-Card flessek...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Psychonaut #8366 üzenetére
A Mass Storage mód sok mindenre jó, de sok mindenre viszont nem. Pl. véletlen se akarjatok ilyen módban boot usb-t készíteni... (Tegnap este óta sz.pok vele hátha megy, de... áááá...
)
-
ux1
addikt
válasz
apeelme #8362 üzenetére
Esetleg LiNUX+kártyaolvasó+e2fschk, vagy TestDisk&Photorec páros...
-
Mr.Grincs
veterán
Kompatibilis MAC OSX-el a ZTE Blade? Elvileg 25 be lesz egy új bladem, ha nem akkor nézek másikat.
-
sadista
csendes tag
válasz
eladogeppc #8308 üzenetére
neked megvan a fájl amit a telenor oldaláról lehetett letölteni?? el tudnád nekem is küldeni, mert én is szeretném frissíteni 2.2-re, de akárhol kerestem iszonyúan bonyolult.
egyébként az oldalról nekem nem tölti le, azért kérem tőled
-
palika!
csendes tag
Sziasztok!
Kelzsoca SD IV Romját használom szeptember óta, elégedetten. A hely szűkösségét EXT partíció (Primary) alkalmazásával oldottam meg a Rom felrakása óta. Ma délután egy szándékos újraindítás után az ikonok alapnézetre váltottak, a widgetek helyén pedig a "Probléma van a widget betöltésével" szöveg olvasható. Csak azok az ikonok maradtak normál kinézetűek (illetve azok működnek is), melyek a Romba építve kerültek fel a telóra (pl. Üzenetek, Névjegyek). Az SD kártyára Root Explorerrel rálátok, a FAT32-es partícióról file-ok mind a telefonnal, mind PC-vel megnyithatóak (pl. kép, zene), megfelelően működnek. Az SD particionálását annak idején EASEUS-szal végeztem, a program most az EXT partíciót "Other"-ként (file system) jelzi.
A telefon újraindítás, aksi ki-be és SD ki-be után sem volt hajlandó az EXT-et használni, onnan adatokat elérni.
Hogyan tudnám megjavítani úgy, hogy az EXT-et a jelenlegi tartalma mellett tudja a teló használni, ne kelljen újraformázom vagy Romot újratelepíteni.
Köszi a segítséget, és boldog karácsonyt! -
xlife11
senior tag
Hogyhogy abbamaradtak a nightlyk?Nem látok frisset a cyan oldalán.
Amúgy valaki emlékeztetne megint hogy csont 2.2-ről hogyan nyomjam fel a cyant mert amióta cserélték 2hónapja a blédet teljesen elfelejtettem mindent.
-
spuros
őstag
Az egyik itthoni telefonra (Nexus S) kijött a ICS.. Nagyon jó.. Meg kell szokni ugyebár mert teljesen átdolgozták a rendszert..
Többek között a jól megszokott mozdulatok teljesen mást eredményeznek.. -
sphad
csendes tag
válasz
hodostamas #8337 üzenetére
köszönöm, siker!
-
Deeday
senior tag
Utána olvastam ennek én néztem el ki van szedve godfather romból a music.apk ezért nem volt zene lejátszó
Ezt a gyári lejátszót nem lehet pótolni valahogy ? feltettem most a player pro-t de szeretem pl csengőhang válogatásnál a gyárit amit fájlkezelőből nyit meg.
-
Deeday
senior tag
Hello
Feltettem a Godfather rom ot és feltettem hozzá egy steel blue témát olyan gondom lenne hogy eltűnt a zene lejátszó a telefonról és nem játsza le az mp3 at találkozott már valaki ezzel a problémával ? -
Dover
tag
Helló, Boldog Karácsonyt!
Pár nap nem voltam itt a fórumon... és azt szeretném megtudni mi a helyzet, játékok és romok terén?
Az ICS hol tart jelenleg? -
M4L@y
tag
Új romnál ugye nincsenek számok a telefonkönyvben, aztán importálom a SIM kártyáról. Utána mikor módosítgatom, törlöm a neveket vagy hozzáadok, az a telóban változik, de a sim-en nem ha jól sejtem. Mert ha így van, nekem kéne olyan progi amivel a sim-en lévő mentéseket tudom módosítgatni. (majd használom a google-t a keresésre
)
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
-
törölt tag
válasz
Psychonaut #8336 üzenetére
illetve AOSP tárcsázó, mert a ZTE-ssel nem megy.
-
sphad
csendes tag
tudnátok segíteni abban, hogyan tudnám a telefonkönyv adatokat összehozni facebookos képekkel?
azt szeretném elérni, hogy aki fent van facebookon és benne van a telefonkönyvemben, annak a képe jelenjen meg a listában/híváskor.
külön progi kell hozzá?előre is köszi a segítséget és boldog karácsonyt!
-
apeelme
addikt
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
pudingstyle
tag
Boldog, Békés Karácsonyt kívánok minden kedves Fórumtársnak!
-
Deeday
senior tag
Sziasztok ! Vettem egy használt Blade -et szeretné kérni egy kis segítséget. 2.2 van rajta de nemtudom függő volt e vagy nem melyik hálózathoz tartozott azt sem lehet gyári független. szeretnék romot frissíteni rajta mi az amit ajánlotok és hogyan mi módon lehet frissíteni. Volt Galaxy S em meg Tab om meg Minim valamennyire jártas vok Android terén csak hirtelen nem merek nekifutni tudnátok segíteni egy rövidke leírással esetleg linkel nekem ? Olvasgattam ezt a CM7 godfather romot esetleg megpróbálni ilyen mókolt romot is feltenni ha segítene valaki . Előre is köszönöm! Boldog Karácsonyt Mindenkinek !!!
-
tboldi
nagyúr
Karácsonyi Doodle Jump!
Főleg szezso15-nek! -
greenmaur
tag
Köszönöm a segítséget, a ROM-okat a szakácsoknak és Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
tlac
nagyúr
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
eladogeppc #8311 üzenetére
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
eladogeppc #8308 üzenetére
Nagyon rég láttam már CM7 alatt FC-ket, nálam pedig (az én telóm tipikusan nyűgös változat...) ez nagy szó.
Fel tudod tenni alap partíciókiosztás mellé is, így egyszerű visszatérni a gyári állapotra, ha mégis baj lenne vele
@tlac: Pontosan extra funkciókat nem szeretne "eladogeppc", akkor szerinted érdeklik benne az újítások? Amúgy: nem, nincs benne semmi olyan, amit felhasználói szinten észrevennél igazából. A legnagyobb előnye az ext fájlrendszer támogatása a yaffs2 helyett, ami a Blade esetén nem játszik.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
eladogeppc #8306 üzenetére
Szia!
"Természetesen olyan 2.3 érdekelne, ami nincs agyonbuherálva, hanem
csont tiszta."Akkor miért másik rom? Ha nem kell egyedi opció, akkor megfelel a csont tiszta 2.2 is, pont olyan a 2.3 is, nincs értelme piszkálni.
"A második kérdésem az lenne, hogy a Telenoros progi amit letöltöttem képes lesz-e
később visszaállítani az eredeti állapotot ?"Ez csakis attól függ, hogy milyen mély beavatkozás történik a készülékkel. Amennyiben csak a felhasználó által látható partíciók kerülnek felülírásra, akkor igen a válasz, tehát képes leszel vele visszaállítani. Ahogy viszont megváltozik a FW, ezzel akár a partícióméretek is, abban a pillanatban észreveszi a gyári program a beavatkozást és elhajt. Léteznek olyan telepítők viszont, amelyek nem ellenőriznek, csak hordozzák a veszélyét annak is egyben, hogy esetleg az adott FW nem kompatibilis az előzővel és legyilkolják a készüléket...
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Új kolléga szeretnék lenni nálatok, asszonynak most szereztem be egy
ilyen ZTE Blade nevű telefont.
Előzőleg Galaxy S, Commtiva Z71, Alcatel One Touch, Motorola Defy, Xperia Neo telefonjaim voltak.
Nagyjából képben vagyok a recovery, meg cyanogenmod meg ilyeneknek.Az új ZTE gép Telenoros csomagban jött hozzánk.
Ennél a telefonnál mit javasoltok, melyik ROM-ot érdemes rárackni ?
Természetesen olyan 2.3 érdekelne, ami nincs agyonbuherálva, hanem
csont tiszta.A második kérdésem az lenne, hogy a Telenoros progi amit letöltöttem képes lesz-e
később visszaállítani az eredeti állapotot ?Köszönöm a segítségeteket előre is !
Üdv, és Kellemes Ünnepeket !
-
ux1
addikt
Hogy ki ne maradjak
-
tboldi
nagyúr
válasz
darthdenes #8295 üzenetére
Igen
-
ouzohuto
senior tag
Boldog Karácsonyt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Renault, Dacia topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest