Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pudingstyle
tag
Üdv fórumtársak!
Csupán arra lennék kíváncsi, hogy az ux1 féle "ZTE 2.3.5 GingerBeer-G3-r2-xTRA" rom után, ami elméletileg "gen3".. szóval egyszerűen recoveryből feltehetem a Godfathert, vagy voltak következményei a "gen3-asításnak"? (Gen2-es pengére dobtam fel a romot, nem gen3-asítottam külön)Nexus 5 D821
-
pudingstyle
tag
Idéznék.. " Az alábbi metódus csak Gen2 vagy Librásított Blade-en (Gen3) működik!!! "
Szóval gond nélkül felment, és működik is.. csak épp a Godfather meggyőzőbb volt..Nexus 5 D821
-
pudingstyle
tag
Már nem először találkozok ezzel a problémával, ami nem is igazán komoly, de picit mégis zavaró.. szóval mint látható a lenti képen, a színek árnyalatai nincsenek tökéletesen összemosva..
CM romot használok, felület összemosása be is van kapcsolva, szóval nem értem ezzel mi a gond. Vagy ez ennek a kijelzőnek spec. problémája? ( 2 másik droidos telefonon is megnéztem ezt a képet, semmi gond nem volt )[ Szerkesztve ]
Nexus 5 D821
-
pudingstyle
tag
Boldog, Békés Karácsonyt kívánok minden kedves Fórumtársnak!
Nexus 5 D821
-
pudingstyle
tag
Kipróbáltam Apeelme Ice Armor romját, és azt vettem észre, hogy az alap adw launcher szinte használhatatlan a menüben (app drawer), még ha ki is kapcsolom az animált programtárat, így legalább a belépés nem lesz rossz, de bent a programtárban akkor is kegyetlen lassú, és nehézkes az oldalak közti lapozás..
Nem egy nagy probléma, de kíváncsi lennék, hogy csak az én szemem akadt-e meg ezenNexus 5 D821
-
pudingstyle
tag
Az egyik barátom telefonját akartuk gyári köntösbe bújtatni, viszont a TPT közben 26-28% körül Errort írt ki, 3x. Ugye azóta be sem kapcsol, megáll a fehér ZTE képernyőnél. És itt megállt a tudásom. Valaki, aki okosabb segíthetne.
Nexus 5 D821
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Honor Magic V2 - origami
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Android szakmai topik
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Realme 13+ 12/256GB
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest