- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Montiii
csendes tag
Sziasztok! Új romot szeretnék feltenni, de még kezdő vagyok. Gen2-es Bladem van. Olvastam többféle leírást recovery telepítéssel kapcsolatban. Jelenleg ez alapján próbálom megoldani: http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=110&t=78
fastbootal való újraindítás után ott figyel a zöld robot. ekkor beírom a fastboot-windows flash.. parancsot, de csak annyit ír folyamatosan, hogy "waiting for device". A leírás szerint ilyenkor nincs fent minden driver, és ott van mellé egy link, ahol drivereket találok. Először is felraktam az exe-s telepítővel elálltott drivert. Azzal is ugyanezt írja. Van még ott 2-3 csatolmány, de azokat a fájlokat nem tudom hova kell másolni.
Szívesen vennék egy kis segítséget a részetekről, hogy mégis mi lehet a gond.
Üdv.: Lóri!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest