- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Scythianus
csendes tag
válasz
leszvigasz #10161 üzenetére
Na, nálam ugyanez a helyzet, jobban mondva, elsőre se csatlakozik. Bementem reklamálni, mire a hölgyemény már fordítja is felém a saját blade-emet, és rajta a Vodás WiFi-n a gép. Kipróbáltam a városban vagy 10 nyílt WiFi-t, egyikre se ment rá, pedig mindet látta, jelezte is, hogy hoppá van lehetőség, majd kapcsolat bontva azonnal, ezután folyamatosan keresés, kapcsolódás, kapcsolat bontva. Még egyetlenegy hálózatot találtam amire fel tudtam menni az úgy tűnik, hogy a városé Szeged PH free akármi, a röhej az, hogy a Vodás központ ajtajában fogható az is, eddig ott töltöttem le, ami kellett. De ezt óriási hátrányként élem meg, nem ülhetek horgásszéken a Széchenyi téren órákig. Linksys a routerem, két notebook is veszi a házban mindenütt, és a zte is látja...
Gen2-es, Vodás, gyári 2.2-es a cucc, le se merem takarítani, hátha garanciális a gond, de a 72 órát, már ügyesen hárították, ugye. Amúgy, imádom a gépet...
-
Doze
aktív tag
válasz
leszvigasz #10161 üzenetére
Hogy érted hogy először sikerül? Megy is a net a telón?
Aktív témák
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest