Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
csonkadavid
tag
válasz
Razor_alpha #3695 üzenetére
Az alja nem igazán érdekel, inkább a felső sáv.
Eddig ez néz ki a legjobban. -
dipeti
senior tag
Ti tudtok Swedish Spring 3-on VPlayerrel avit lejátszani? Nálam egyszerűen nem visz semmit. A RockPlayer jó.
-
B-L-A-C-K
titán
Na, felraktam ma egy másik romot, nem tetszett letöröltem, visszaraktam az én mentettemet, és van mikor behülyül és nem érzékeli a kijelzőt, azóta felraktam egy régebbi mentett romomat és ennél is előjön ez...
Ötlet?
-
Razor_alpha
tag
válasz
csonkadavid #3694 üzenetére
Szerintem a Launcher2-t módosítja részben, szóval az SE Launcherrel talán nem lenne ugyanilyen az alja.
De mint külön témafile engem is érdekelne, hozzád hasonlóan. -
csonkadavid
tag
Sziasztok!
Ezt a Blue témát fel lehet tenni valahogy az előző RLS3 full verzióra?
Nincs kedvem megint romot cserélni, viszont ez a téma nagyon tetszik.
Se launcher is(kövezzetek meg de nekem bejön.) remélem tudna működni a kettő együtt. -
rharta
tag
Köszi a linket, feltettem. Csak egy valami,hogy nem lehetne a betűtipust az erdetire visszaváltoztatni?
-
pista59
őstag
válasz
Sir Riccio #3687 üzenetére
Röhej!
És ha nem azt mondod, hogy ellopták, hanem, hogy elvesztetted, akkor nem lehet egyből letiltatni? (ekkor ki van hagyva a rendőrség) -
Razor_alpha
tag
válasz
Nah igen, pont ilyen példáktól hemzseg az ország, de talán tényleg lenyomozzák, jó hogy felírtad az IMEI-t.
-
catroot
veterán
válasz
Erről én is tudnék mesélni, rablást követően, aznap leadott IMEI-számmal, a bűncselekményt követő 3 hónap (!!!) után felhívtak, hogy adjam már meg újra az IMEI-t, mert elkezdenék körözni a készüléket...
-
Lenry
félisten
válasz
nevetséges
-
Sir Riccio
addikt
Köszi mindenkinek!
A szolgáltató nem tehet semmit amíg a rendőrség nem kéri. A rendőrség még NYOLC NAPIG VÁR mert addig lehetősége van az elkövetőnek visszaadni a készüléket, és nem követ el bűncselekményt, mivel addig kórházba kerülhetett stb...szerintük.A nyolc nap letelte után küldenek egy levelet a szolgáltatónak, hogy ha fellép egy készülék ezzel az IMEI számmal akkor küldjék el a koordinátákat(amit hálózat alapján, majd a szolgáltató ha fellép a készülék akkor kiháromszögel a cellainformációkból kábéra) akkor küld egy levelet a rendőrségnek, hogy ekkor és ekkor itt és itt volt kb. a készülék, persze mire a levél odaér addigra elkövetőnk huszonhatmilliószor elmegy máshova így esélytelenné válik a készülék keresése és megtalálása. Így védenek minket a saját törvényeink...vagyis így védik az elkövetőket.
Köszönjük szépen! -
Lenry
félisten
válasz
Speeedfire #3683 üzenetére
értem
mindegy, nekem most ez van fönn, aztán meglátom, hogy lesz-e vele gond...
-
Acsifun
aktív tag
Aki nem tudja vagy hogy mi a jobb az RLS3-ban mint a FLBR8-ban vagy csak simán nem akar cserélni vagy leszarja....akkor annak mondom, hogy a videokodeket 3gp-ről mp4 re lehet állítani-->sokkal szebb a felvett anyag...
(csak egy személye pozitiv tapasztalat amin meglepődtem ) -
sto1911
veterán
Megnezne nekem, aki igy hasznalja a romjat, hogy ha tmpfs-re van mountolva a cache, akkor a market tolt/telepit-e? Nekem nem
-
Cimi86
tag
Valaki tudna adni egy linket a DELL XCD35-öshöz kiadott windowsos pc suite szerű cucchoz?
Elvileg jó Blade-hez is,mivel ugyanaz,csak Dell néven lett kiadva. -
csibusz0314
aktív tag
Hmm nem értem a legújabb recovery van fent és amikor particionálni akarom az SD kártyát ezt írja ki:An error occurd whie partitioning your SD card. Pleas see /temp/recovery.log for more details
-
mira72
őstag
-
Speeedfire
félisten
válasz
barnam_ #3671 üzenetére
Na akkor meg is válaszoltad a gondomat.
Nekem is folyamatosan 600-on megy szinte egyfolytában. A legtöbb esetben 600 vagy 652. Pedig a 652-t nem is állítottam be, gyárilag a rom elvileg meg csak 600-ig ment. Lehet, hogy csak az rls3-ban volt így, vagy csak a lite részben, de nekem ez így gáz volt eléggé. Most felraktam a light blue-t, remélem ez már jobb lesz. -
JackFeryll
őstag
Üdv!
djuice-tól rendeltem a telefont
elolvastam az első hozzászólást
egy kezdőnek milyen Froyo (2.2) ROM-ot ajánlanátok? (többek közt a simább, gyorsabb működésért szeretnék 2.2-t)
Nem szükséges, hogy magyar nyelvű legyen, az angol is tökéletes. -
barnam_
nagyúr
válasz
Speeedfire #3665 üzenetére
Nem pörget az semmit
Közel ugyanannyit bír, mint R10b-vel. Mondjuk nekem 122-600Mhz, conservative.Egyébként jobb a smartass akku szempontjából? Az egyik RSL3-t próbáltam, amiben még az volt az alapértelmezett, na annál "mindig" 600Mhz-en ment a cpu.
-
szezso15
addikt
válasz
kelzsoca #3662 üzenetére
Zsoca!
Ez überkirály sirályul fasszányosan kibaszott jó az a blue rom! Áldjon Allah!
Csak találtam egy furcsaságot,amikor az elején van az a beállító cucc,ott elkezdett fc-zni,de nagyon keményen,lehet hogy user error,de mind1 már megoldottam(#3669) rharta: Bezony,bezony itt van:[link]
-
rharta
tag
Oh wow! Jól néznek ki ezek a képek. Kiadtátok már azt a romot ami igy néz ki?
-
csibusz0314
aktív tag
Swedish rls 3 vagy a 2.3 a jobb rom MOST? Mert nagyon megoszlanak a vélemények.
-
rmikee
csendes tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy telenoros blade-re van-e használható rom amitől nem száll el az érintőkijelző?
-
kelzsoca
félisten
Nos uraim!
==================================================
A Vodafonei problémát sikeresen javítottam, még tesztelem, és hamarosan érkezik a kis update Vodafone-os társaimnak.
==================================================
-
DnBHun
csendes tag
Hali!az utan erdeklodok,hogy a wifi-m eleg gyengusz sved rom alatt...ezt lehet orvosolni valami progival?
-
pista59
őstag
válasz
Speeedfire #3642 üzenetére
Ha nem jó a kép, változtasd meg a heap-ot. Utána vissza is lehet állítani.
-
B-L-A-C-K
titán
Nem tudom letölteni ezt a bootképernyőt sehonnan, és kéne, akinek megvan töltse már fel, vagy dobjon egy normális linket pls...(kékbe, vagy más színben nem érdekel...
)
Előre is köszi...
-
csaresz002
senior tag
válasz
Razor_alpha #3656 üzenetére
Hallelujja
-
Razor_alpha
tag
válasz
csaresz002 #3652 üzenetére
Átváltásnál veszik el, mind ilyen
-
spence225
aktív tag
Ha esetleg valakit érdekel ha már az ikonokról beszélünk. Mivel a pack-ban én nem találtam ezekre kifejezetten ikon így csináltam :
-
törölt tag
A lite ROM is használni fogja az ext-t.
(#3637) theltroi: A root explorer nem olyan fontos, bár jó ha van. Superuser a root miatt van, ha rootot igénylő progit indítasz el, az fogja majd megkérdezni, hogy megadod-e neki a root jogokat. CPU control nem szükséges, ha nem akarod húzni a procit.
(#3643) kungzi: Nem fogja elrontani, de nem érdemes csak azért feltenni a fullt, hogy ext-t használja SD-re telepítéskor, megy az lite-tal is. Húzni addig lehet, ameddig kiteszteled, nálam mindennemű órajel állítást (overclockot) restartokkal jutalmaz a telefon, tehát egyáltalán nem tudom húzni a sajátomat.
-
madgie
titán
válasz
leszvigasz #3650 üzenetére
Épp egy +20-as hue-t nyomok rá batch-ban, hogy ne ilyen ciános,hanem mélyebb kék legyen
-
csaresz002
senior tag
az normális hogy egy 4gigás sdből csak 3.6-ot lát a tel + a win is? előtte le volt formázva ext2+fat32-re, de mint utóbb kiderült,a cm7-nek ugye nem kell ext2,ezért töröltem, és csak fat32 formáztam le. csak kicsit keveslem a 3.6ot, olyan 3.8 még ki is békülnék. mintha még mindig lenne ext2 vagy nem tom,pedig nincs
ötlet?
-
Glatius
őstag
válasz
leszvigasz #3650 üzenetére
Van már. Témázgatunk?
-
Speeedfire
félisten
-
Acsifun
aktív tag
megvan Swedish_RLS3_kelzsoca_lite feltettem, oké !
-
Razor_alpha
tag
Egy fokkal könnyebb, ha full ROM-ot szeretnél feltenni, tényleg alaposan olvasd el amit leírnak az első hozzászólásban és az adott ROM oldalán és pontosan kövesd a telepítés útmutatást.
Kelzsoca SS rls3 például min: 122mhz, max: 600mhz - attól függ melyik éppen hogy bírja, tpikusan a 710-et még elviszik, bár azt már megérzed akku időben is.Mazsika: a baleset általában úgy kezdődik, hogy a "tehetsz bele appokat" data/app mappa csurdultig szóközös alkalmazásokkal amik méretben is tetemes mennyiséget foglalnak, system/app mappából kitörölve néhány "ha nem tudom micsoda akkor tuti nem is használom" program, nem recoveryből, hanem valami egyéb third party programmal formázott SD amitől fel sem megy a ROM mert nem látja. Vagy nem nullás zip tömörítővel módosított rom zipek. Voltak itt már variácók.
-
Mazsika
őstag
válasz
kelzsoca #3613 üzenetére
na de uram...
az ext partíció létrehozása meg nem fog gondot okozni, nem is értem mi nehézség van benne itt egyeseknek!
-
vampire17
addikt
válasz
Speeedfire #3642 üzenetére
Hmm akkor itt valami mas gond lesz... Esetleg masik ROM?
-
Speeedfire
félisten
válasz
vampire17 #3324 üzenetére
Nincs bekapcsolva a StageFright.
spence225: 32MB, szóval nem kell akkor megváltoztatni a VM Heap-et.Más: Nagyon felszokott menni a cpu órajele, 3x jelzett már a watchdog a mixzing-re. Pedig elég sokan használják a market szerint.
Illetve nem akar sohasem visszaállni, miért lehet ez? Van valami program ami ezeket lelövi? Valami auto task killer? -
Acsifun
aktív tag
Akksi ki -akksi be megoldotta. Most elindult.
-
Acsifun
aktív tag
válasz
Razor_alpha #3634 üzenetére
Megcsinálta, frissitette a recovery-t, aztán kikapcsoltam a telót és hangminusszal be de a zöld droidnál megállt és nem jön be a recovery...
Miért? :S:S -
theltroi
csendes tag
válasz
#19617792 #3633 üzenetére
Értem, viszont a sim kártyát most vettem a telefonnal előfizetéssel (2év hűséggel) tehát az nem lehet régi. Ezek szerint most fogok inni egy kicsit a Blade olcsó levéből, de ha ezen múlik akkor majd iszok rá egy kis kólát.
Egyébként olyan alkalmazásokat szeretnék kivenni, hogy: superuser (életemben nem használom és azt se tudom mire jó), CPU control, root explorer. Ezeket akkor ki szabad szedni?
Razor_alpha: Igen, azokat is próbáltam de nem sikerült ezekkel sem. Tényleg mindent kipróbáltam szinte de sajnos nem működött.
-
kungzi
veterán
akkor én is felrakom majd a full romot
nem azért csináltam ext2 partíciót
-
Razor_alpha
tag
válasz
Acsifun #3625 üzenetére
Az bizony, de annál frissebbet is tehetsz fel, kelzsoca tett valahova ki linket a 3.2.4-hez, de a rom installhoz neked mindkettő megfelelő.
Keeper: Nem pontos, de teszt jelleggel megnéztem az enyém sacc 10-30 méter pontosan lő be.
Amúgy vannak időseknek szánt SOS képes mobilok, azok is előbb hálózati poziciót küldenek és csak az után GPS műholdakkal, persze a GPS vevő csak a drágábbakban van benne.
Különben pont OpenGTS-hez fejlesztgetűnk ipari GPS-ekhez comm servereket, megnéztem és van hozzá android kliens is ami jelent, elvileg ez is képes csak GSM cellásan jelenteni, nálam elég pontos volt, pedig nem volt állandóan bekapcsolt GPS.kungzi:
full: alapból kell neki ext partició (a2sd be van kapcsolva), van data/app könyvtár ahova a saját .apk-id teheted
lite: nem kell ext (a2sd csak opció)theltroi: Ki be lehet kapcsolni, hogy mutassa-e a sim contactokat, menü gomb pl, import exportban azokat is betöltetheted, a pontos módja, contacts.apk-tól függően változhat.
Earl 007: Ha írni tudja, és nem enged két azonost menteni akkor olvasni is, csak a megjelenítésnél lehet a hiba, az pedig beállítás kérdése, legtöbb rom/contacts meg alapból kikapcsolva tartja.
-
törölt tag
válasz
kelzsoca #3631 üzenetére
Sőt, ha több torony van a közelben, annál pontosabb. Pl. mikor suliban vagyok, és rálesek a Maps-re, GPS nélkül is 5-10 méteren belüli pontossággal megtalál.
(#3632) theltroi: Custom ROM-ok esetén nyugodtan kiszedegetheted a nem kellő appokat a zip-ben lévő system\app mappából, de van, amit nem szabad kiszedni, különben nem fog működni.
A SIM kártya kezelése a Bladenek nem túl fényes, ha régi és kopott a SIM, akkor nem teljesen működik. Ezzel én is szívtam, ezért fogtam a régi telefonomban lementettem vcf fájlba az összes kontaktot, majd még abban a telóban letöröltem a SIM-ről mindent, majd Bladebe már az üres SIM került és importáltam a kontaktokat az előbbi fájlból és azóta már a Google-ön tartom a kontaktokat, syncel automatikusan.
-
theltroi
csendes tag
Sziasztok!
Végre rászántam magam, hogy regisztráljak mert lenne egy kis problémám. Még pedig az, hogy az ÖSSZES custom rom feltelepítése után nem tudok a sim kártyára létrehozni új bejegyzést. Kénytelen vagyok emiatt a gyári romot amitől néha az agyamat eldobom, mert olyan lassú. Egyébként azt írja ki, hogy hiba történt a sim kártyára másolásra. Viszont rá rakja, csak a névjegyekbe nem kerül be, mert pl. ha beírok két új névjegyet akkor az a simen rajta lesz, ha csodazippel visszarakom a gyári szoftvert, de a custom romok esetén nem látom akkor se ha újraindítom a cuccost. És még azt szeretném kérdezni, hogy kelzsoca romjaiban vannak számomra olyan alkalmazások amik nekem nem kellenek. Ezeket én ha kivenném a romból (kitörölném) akkor nagy gond lenne? Vagy van valami olyan kis lista, hogy a romban lévő programoknak mind meg kell lennie? És olyat tudok csinálni, hogy csak a nekem szükséges alkalmazásokat raknám bele Zsoca egyik romjába?
Előre is köszönöm!
-
kelzsoca
félisten
válasz
Keeperv85 #3627 üzenetére
Én meg úgy tudom hogy 3 torony metszetéből 5 méteres sugárban meg lehet határozni hol található a készülék, bár erről a volt szomszédom kellene megkérdezni, miért kopogott nála 1x a police egy talált telefon miatt.
Persze ha nem lép fel a készülékkel a hálózatra akkor esélytelen
-
Akos2110
tag
Mi annak a billentyűzetnek a neve ami flb10ben van?
-
Keeperv85
nagyúr
Valaki majd kijavít, ha hülyeséget mondok, de úgy tudom, hogy a GSM rendszer nem tartalmaz pontos hely infókat. Azt lehet tudni max, hogy egy adott cellába van éppen a cucc, de az a cella elé jó nagy terület is lehet. Innentől kezdve, ha pl nem megy a GPS, akkor cseszheti az ember a cuccot, az életben nem találják meg...
-
Acsifun
aktív tag
válasz
Razor_alpha #3621 üzenetére
Flash clockworkMod recovery vagy melyik menüpont frissíti a recoveryt?
-
kungzi
veterán
èn is elévédett vagyok 100%-ig, várjuk a 2.3-as romot is. a full rom mitől full rom? mivel tud többet mint a Lite?
-
Razor_alpha
tag
válasz
Acsifun #3616 üzenetére
ROM Managert leszeded marketről, megynitod update-t nyomsz neki és tesz fel 3.1.4-est, de lehet, hogy lassacskán 3.2.4-est a legfelső menüponttal.
Hallerlaller: Ha törlök valamit a telefonon akkor a gmail contact listájában is búcsút mondhatok neki ha felszinkronzálja.
Lehet véletlenszerű is, szóval a gmail contact listájából exportáld ki névjegyzéket, biztonsági tartaléknak jó leszfrozzyZTE: IMEI számot szépen felírni, káreset bekövetkeztekor szolgáltatónál "kinyirathatod" vele a telefont, vagy a rendőrségen -elvi szinten- lekereshető vele, sajnos gyakorlatban szeretnek olyan szépeket és aranyosakat mondani ilyenkor, hogy az elkövető személyiségi jogait sértené, ha bemérnék - hozzá sem teszem, hogy még miből tapasztaltam azt, hogy kicsi hazánkban jól védik az elkövetőket (Azért volt ismerős akinek a rendőrség segített.).
-
Frozzy
őstag
valaki nem tud valami jó lopás elleni progit a telóra?
Sim Checker Pro nem igazán jó.. mert regelem. és küldenek e-mailt hogy nemjó.. és vegyem meg..
:S ha meg a litet használom nincs értelme.. mert a gps-t nem kapcsolja be...:S:/ simet ugyanugy kiveszik azt lekukázzák.. :S kéne valami jókis progi.
-
hallerlaller
addikt
Szevasztok,
Apám panaszkodik hogy tűnnek el a névjegyek a telefonkönyvéből, nememlékszem biztosan de mintha olyat olvastam volna régebben hogy ez google sajátosság és nem rom/telefon hiba, kérlek erősítsetek meg..
Már három is eltűnt neki, nekem még egyse, a rom flb10.
Megnéztem a gmail fiókját és onnan is eltűntek a névjegyek, akkor ez kizárja hogy véletlenül törölte volna ki, nem?
Lehet valamit amúgy ez ellen tenni? -
kelzsoca
félisten
Na ha itt mindenki elégedett akkor megyek besegítek a modaco-s srácoknak a 2.3.3-as CM rom csupaszításában.
-
spence225
aktív tag
Most nézem milyen jól passzol a power amp lejátszó widget-jének kékes skin-je ehhez a blue editionhoz.
-
Tonchi
aktív tag
válasz
kelzsoca #3606 üzenetére
Kérdés framework-res.apk-ból
Melyik stat_sys_..._signal.png-ket kell módosítani, melyek kerülnek használtba, mert ugye több van:
1. 3g
2. gsm
3. r
4. evdo
5. aminek nincs külön neve
jaj a cmda majdnem lemaradt:
6. cmda(#3606) kelzsoca
jójó, de akkor a többi miért nem kell, egyszerüen minek vannak??
más hálózatokra vagy mi? -
kelzsoca
félisten
válasz
Acsifun #3603 üzenetére
Azért javítgat, hogy lássák dolgozik a cuccal, így mennek az adományok is.
A legfontosabb javítás most az volt hogy a CPU fesz. vissza van alapra téve, meg tett be vmi. kis extra funkciót kallt, de hát ezek miatt átírni a romot csak a hozzászólás első sora miatt érdemes.
(#3604) madgie
-
spence225
aktív tag
Érdekesség: nálam Zsoca új blue edition-jában a feladatkezelőben, az alkalmazások között kétszer szerepel a tárcsázó. De nem baj engem nem zavar.
(#3601) kelzsoca: Nem tettem fel mellé semmit. A régi appokat is csak most teszem majd vissza.
Eddig el voltam foglalva a Launcher pro-val.
Lehet egy újratelepítés után már nem látnám, sőt az sincs kizárva hogy újraindítás után már nem látom. Mind1 így marad. Működik az a lényeg.
Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Lightyear - befektetési app
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest