Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel topik
- Yettel topik
Aktív témák
-
mira72
őstag
válasz
dragon1993 #2597 üzenetére
és mit keresett a fürdőbe a telefon? vagy kifele jövet összefutottál vele, mert ott várt rád?
vagy zuhanyzás közben vártad a fontos hívást?
nagydologra is magaddal viszed?
vannak dolgok amiket nem értek , de valószínű bennem van a hiba -
ouzohuto
senior tag
-
spence225
aktív tag
Kezdek afelé hajlani hogy egyenlőre megtartsam a cm7 n35-öt.
Esetleg ellenjavaslat, aki próbálta milyen hibákat vélt felfedezni ? Eddig csdak a gps-t nem használtam még.
Csak azért kérdezem hogy miket teszteljek le még(#2597) dragon1993: Én tok nélkül jártam így. Leszedtem marketről egy láncfűrészes appot, ami elvileg a gyroszenzort használva "be lehet rántani". Na ez össze is jött csak akkora erővel rántottam hogy kb 3 métert repült szegényke. Megállt benem az ütő, mondtam is magamnak hogy "na gyerek volt egy telefonod", aztán csodák csodája semmi baja.
Egy biztos többet nem nagyon rángatom(#2599) ouzohuto : Én a helyi t-mobil-ban vettem hozzá egy zipzár-os tokot. Belülről ilyen bársony szerű anyagból van, azóta is azt használom.
-
dragon1993
őstag
-
spence225
aktív tag
válasz
ZSOOLT2 #2590 üzenetére
Csatlakozom az előttem felszólalóhoz.
Ugyanakkor lehet kapni nagyon jó kis tokokat hozzá.
Nekem pl tegnap szállt ki a kezemből elég szépen, hátlap le is esett de semmi baja nem lett (hála égnek) persze ez nem azt jelenti hogy lehet dobálni a telót és nem lesz baja. Az árához képest elég masszív. -
Ronam
addikt
válasz
ZSOOLT2 #2590 üzenetére
2.2ből van stabil verzió,persze még nem a T-s hivatalos,de ez is működik rendesen. 2.3-as rom is van,de még nem stabil verzió,bár szerintem már arra sem kell sokat várni.nekem december óta van meg a teló,se karc,se kopás nincs rajta,de ha nagyon félted 2300 ft-ért lehet hozzá venni tok-ot és kijelzővédő fóliát,szerintem simán megéri
.úgy tudom a fehér színűre jellemző hogy nagyon kopik,de azt itthon elvileg nem is lehet kapni szolgáltatóknál
félreolvastam kicsit a kérdésedet
szóval hivatalos egyenlőre 2.1 van,de főzött 2.2, 2.3 van már
-
ZSOOLT2
tag
Üdv!
Két kérdésem lenn, Androidos okostelefon vásárlásán gondolkodom:
Melyik az aktuális legfrissebb hivatalos Android verzió erre a telefonra?
Mennyire jellemzőek a kopások/karcok ezen a típuson?
-
spence225
aktív tag
-
Croraykin
csendes tag
Üdv.!
A következő kérdésem lenne a vérprofik felé:
- a kelzsoca féle SS_RLS3_lite-ban a gps miért kapcsol be minden újraindításnál
automatikusan, mikor azt a telepítés után egyből kikapcsoltam?!?!? FLB-ben tökéletesen működött.
THX.
-
spence225
aktív tag
Most én vakultam meg vagy tényleg nem látok feladatkezelőt a cm7 nightly 35-ben ?
(#2584) szezso15: Akkor megnyugodtam, tehát íme az első hiányosság. Vagy az is lehet hogy csak nekem hiányzik.
-
kelzsoca
félisten
Nah, mi folyik itt már megint
Ne öljétek egymást a hülye romok miatt.
A témához hozzászólva:
Az összes FLB-s rommal , mint általában a custom romokkal voltak gondok, és tényleg nem csak user error problémák voltak.
Most a Svéd rom egész jó, mire kijön a T-s 2.2 addigra már a CM-es srácok is elkészülnek a 2.3-al.
-
Fireman67
aktív tag
Ha esetleg valakit érdekel, mert bárki járhat hasonlóan!
Néhány napja behalt a Blade - m érintő kijelzője.
Visszavittem a T - mobilhoz, ahol le ellenőrizték, hogy tényleg rossz és közölték, hogy ezt a készüléket nem javítják, így ha a 3 nap letelt volna, akkor is csere garanciás.
Vagyis, akár 3 hónap múlva is kicserélik, ha elromlik. Kína ezt vállalta a garancia helyett.
Használjátok az infót egészséggel.... -
spence225
aktív tag
válasz
Fail3D! #2572 üzenetére
nekem tökéletesen fut 2.2-őn is meg 2.3-on is. Igaz a proci kicsit meg van húzva (min:245 max: 691). Én 2,3-on azt tapasztaltam pl Gangstar Miami Vindication esetében hogy jobban fut mint 2.2-őn. De lehet hogy csak így elsőre tűnt úgy
(#2571) kmisi99: bocs előző hsz.-emet nemtom valamit nagyon félre olvastam
-
Acsifun
aktív tag
Még egy kérdés: ha megcsinálom az összes wipe-ot, formatot rom felrakás előtt, ami kötelező, minden adat törlödni fog az SD-ről? képek, videók?
-
Razor_alpha
tag
Terminal Emulator induláskor váratlanul leáll (jackpal.androidterm) marketes ZTE Terminal szintén, friss install és ez az előző rendszeren is ugyanezt cselekedte nálam (mindkettő SS3)
Android terminál működik normálisan. Ötletek, hogy a hiba nálam van-e és ha igen, hol? -
sonar
addikt
Vicces fiú vagy
Pont az a lényeg, hogy nem akarom kivenni a sim-et még egy félpercre sem.
A telfon az enyém. A pin kódot is tudom
T610-em volt előtte és abban pl meg tudtam nézni a szerviz menüben, hogy lockos-e vagy sem.Csak próbálgattak már rajta ROM-okat és ezért szeretném tudni, hogy mi a helyzet.
Nem kell egyből a legrosszabbat feltételezni. Ez amúgy is csak a privát keveset használt telefonom -
Glatius
őstag
válasz
sunahunter #2567 üzenetére
Igen... és az OFFTOPIC flag is kiakad egyeseknél
-
sunahunter
senior tag
Látom a szerkesztés gomb lefagy néha pár embernél
-
Ronam
addikt
szerintem nem én vagyok az egyetlen aki az r10 helyett a svédet ajánlja,de megsúgom halkan még flibble is ezt írja:r11 is the last version of this ROM. Times have changed and we have a brand new official ROM to build upon. FLB was built upon the leaked Chinese ROM with it's many bugs and whilst I've tried my best to fix everything, a lot still remain. Since I don't have the time to rebuild FLB from scratch using the new Swedish ROM I'm calling it a day.
If you want to update to a rom that has all the features FLB provided without the bugs then I really recommend installing Swedish Spring. It's great!
talán félreértettem?
(#2564): egy bizonyos rom-ot fikáztam,nem ugy alles cuzammen a munkáját,az ő svéd romját használom,szerintem ez mindent elárul.....
-
-
mira72
őstag
nem csodálkozom hogy zsoca már meg se szólal...
kötöd az ebet a karóhoz.. de nincs igazad.
R8 R9 nekem is ment rendesen ( ha neked FC-zett akkor biztos user error volt ! ) .., R9-be voltak számomra apróbb hibák, de semmi FC , semmi restart, semmi fagyás, R10-el megvagyok, és mint írtam lehet marad 2.3 használhatóig, kivéve ha csoda 2.2 jön ki.
akku időm-re rákereshetsz, egyik nap még screenshotot is tettem ki.... pl.. de mind1...(#2563) Ronam : igen, pedig R8 jó volt, R9-et nem ajánlotta zsoca se... de mind1
de pl megmagyarázni nem tudod hogy "Kis Pista" miért cserélje le R10-ét egy svédre, mit nyerne vele, miben kapna többet szebbet jobbat stabilabbat... -
Ronam
addikt
válasz
Acsifun #2553 üzenetére
ha olyan tökéletesen működik akkor hagyd fenn,senki nem kötelez arra hogy rom-ot cserélj.ajánlottam egy jobbat,de ahogy érzed. "kivétel az akksi időt és ezt GPS problémát"(ezt te magad írtad)meg az fc-ket,meg még egy pár dolgot
de ha neked ez teljesen megbízható,mint mondtam hagyd fenn nyugodtan
(#2561): legyen elég annyi hogy volt elég
-
mira72
őstag
nekem semmi,
de ha az enyém a teló és a sim, tudom a pin.t, akkor kiveszem a kártyát, beleteszek egy másikat és kiderül független-e vagy nem
na most semmi más nem jutott az eszembe hogy erre miért van szükség, mint hogy a telefon "talált", és ezért az volt a válaszom.
ennyi.
valószínű hasonló gondolatok miatt nem kaptál választ rá. -
sonar
addikt
-
pista59
őstag
Melyik roszabb, R8, Vagy R9?
Nekem R9 volt, semmi bajom nem volt vele. -
Acsifun
aktív tag
Még egy kérdés: ha megcsinálom az összes wipe-ot ami kötelező minden adat törlödni fog az SD-ről? képek, videók?
-
spence225
aktív tag
válasz
hjanos1 #2547 üzenetére
Most fogok feltenni egy játékot aztán letesztelem, és leírom, mert még nem próbáltam.
Végülis csak tesztelés szempontjából tettem fel, (1-2 játékot akarok kipróbálni ami csak 2.3 alatt indul elvileg), de ha megfelelőnek tartom akkor lehet fent hagyom.
Wifi működik, kijelző nem fagy (eddig
)
-
warezxts
senior tag
ezek szerint senki nem vagja hogy hogy tudom 2gs memoriakartyarol az ext2-t mondjuk egy 8g-ra masolni...
Masik kerdes akkor: van egy regi backupom ClockWorkMod-dal. a data.img-bol kellene atmentenem egy filet a mostani rendszerbe, SEHOL nem talaltam ra megoldast hogy lehet bemountolni a data.img-t. Egy felmegoldas volt konzolos paranccsal (mount -o loop /sdcard/data.img data"de nem jott beotlet?
-
mira72
őstag
lehet, de az R9 még rosszabb
szerintem az R8 és R10 működik úgy ( nekem még R10bfull van fent ) hogy nem kell nekiesni frissíteni svédre....
ha eget-veregető csoda nem lesz 2.2-vel már, akkor én várok egy stabil 2.3-at...
ugye ma már vki írta, nem játék, munkaeszköz ... stabil, jól működő kell...
akinek meg van ideje követni a romokat, azt irigylem.. ( ezt nem fejtem ki, mert abból háború lenne )ja, maga a blade már elavult volt amikor megjelent, akkor nem mindegy milyen a rom ha jól működik?
(#2546) warezxts : szerintem bár mi ami olvassa és írja az ext partíciót , simán megoldja..
pl egy linux live lemez? de lehet h winfos alatt is megoldható.. nem hiszem hogy google nem segít -
Ronam
addikt
(#44110) hsz. talán nem úgy lett megfogalmazva hogy fos,de érthető hogy nem épp a legjobban sikerült...teljesen mind1 hogy a modacos eredeti rom-ról vagy a zsoca féléről van szó....na mind1 szerintem a lényeget lehet érteni.elavult már az a rom a svédhez képest....nem véletlen ajánlottam az újat
-
spence225
aktív tag
Próbálta már valaki a cm7-ből a 35-ös nightly-t ?
Csak azért kérdeztem mert én most feltettem és még nem találtam benne hibát (launcher-t lecseréltem Launcher Pro-ra)
Ha valaki próbálta milyen hibákat észlelt ?
(a gps-t és a wifi-t még nem próbáltam) -
sto1911
veterán
Utolso utani utolso Android Tools!
-
Feltettem a sved romot nagyon szuper! Minden működik benne,gps wifi,blutooth.Az eredeti őszi hátteret hogy lehet visszatenni?
-
Xmodule
őstag
Megjött ma a Nillkin szilikon tok kepernyö foliaval. Nagyon jo! Föleg a folia. Alig latszik rajta az ujjlenyomat. 2k -t szerintem siman meger. Ajánlom.
-
Glatius
őstag
válasz
Micka21 #2534 üzenetére
Rootolt készülék esetén a root-explorerben tötölheted az APK-t, a system/app mappában találod meg.... de ha ezt eddig nem tudtad, nem javaslom hogy törölgetéssel kezdd a SU pályafutásodat!
Ronam
Nem szokásom kötekedni, ha valakinek bele akarok mászni a képébe, megteszem kerülőút nélkül... a tények tények, de a stílusod tényleg egy kalap fos. Csak hogy értsd mire gondolok -
Ronam
addikt
válasz
Glatius #2533 üzenetére
szeretem nagyon az ilyen kötekedő formákat mint te.nem ajánlgatnám a rom-jait ha nem lennének jók,az az r8 tényleg szar lett,ő maga is megmondta,de ha nem hiszed járj utána
(#2536): részemről itt be is fejeztem,olvass vissza azt megtudod,hogy nem mondtam hülyeséget,ilyen 1xrű
-
Micka21
tag
kérdés:
fel szeretnék rakni olyan docs to go-t ami fullos, van is rá intallerem, csak nem tudom leszedni azt ami gyárilag rajta van, romhoz nem nyúltam, nem is szeretnék, minden gyári
tudtok valami megoldást?/ha van vmi törés a gyárihoz az is érdekel priviben is/
-
laca.1
aktív tag
RLS3 csinálok ezt ,azt a telón -aztán olyant csinál hogy nem működik a fényképezö,meg szaggatnak a videók ,mindent leállítok se javul ,csak egy restart aztán minden ok-miért???
-
Ronam
addikt
válasz
Acsifun #2526 üzenetére
elég régi az az r8,magyart használod belőle?szerintem az 1 rakás fos lett
.ha már van a kártyádon partició az nem fog eltűnni,szóval nyugodtan rakhatsz fel új ROM-ot.zsoca féle svéd rom-ot dobd fel,egyik legjobb,van benne magyar nyelv is....r10et meg felejtsd el,van r11 is,sokkal jobb.de én azt mondom a svédet teszteld meg,érdemes.töltsd a lite-ot,a full-ban lehet lesz pár olyan program amire nem lesz szükséged azt törölgethetsz ezerrel
(#2528): ott írja hogy már van partició a kártyáján..
-
Acsifun
aktív tag
Ezzel megvagyok elégedve, kivétel az akksi időt és ezt GPS problémát, romcserében csak az a gond hogy el vagyok veszve mihez milyen particionálás kell valamint az én SD-m már formázva van fat32 512 re, nemtudom h formázni vagy csak puff fel az új. Meg nemtudom miben jobb pl az R10 valamint a Svéd mint az R8.
-
Ronam
addikt
de negatívak vagytok
.én nem látom hogy azt írta volna,hogy a szomszéd routerének pass-át felejtette el,azt már más tette hozzá.....resettel elvileg megtudod oldani Lac
-
-
Swedish Spring Rls3-mal megy a vitamaxos mms küldés/fogadás is, vagy megint át kell írni az apn-t? Ahogy látom, megint nem tudom még csak megnézni se benne az apn adatokat.
-
lac14548
aktív tag
Sajnos elfelejtettem a router jelszavát amivel csatlakozni tudok hozzá...
van erre valami androidos megoldás? -
kelzsoca
félisten
Látom folyamatos az "ehhez és ehhez a romhoz kell ext partíció?" kérdések, ezért leírom világosan:
Ux1, Keeperv85 és én szoktunk úgynevezett full romot készíteni, amihez kötelezően kell az ext partíció, különben problémák lépnek fel használat során.
Az általunk készített full romok felépítése más, ílyen megoldást ZTE Blade-re más nem készít.
Tehát:
Minden egyéb romhoz, legyen az hazai vagy Modacos, esetleg Cyanogenmod-os rom NEM KELL kötelezően EXT partíció!
Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Napelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- BMW topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest