Hirdetés
- iPhone topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Aktív témák
-
alfaromeo33
aktív tag
Szerintem teljesen leszarják mivel Én folyamatosan zaklatom őket heti 2-3 alkalommal.Mindig csak a türelmem kérik,de az már teljesen beszart.Jelenleg napi 4-5 újra indítás mert állandóan kifagy,pedig alig tettem föl 5-6 programot direkt ez miatt.Volt olyan amit le kellett szednem mert a belső memót használta.Valószínűleg addig várnak amíg a szerviz háttér beindul.Akkor megkezdődik a labda dobálás.Vagy végső megoldásként marad a fogyasztóvédelem.Azt viszont jó lenne tudni,hogy az újra rendelhető készülékek jó ki osztással vehetők vagy még azok is a csökkent memóriával rendelkeznek.Mindenképp megvárom a hétfői napot mert akkor megy vissza dolgozni egy jó ismerősöm a helyi voda üzletbe Ö a tulajdonos és azt mondta okosban kicserélteti.Egyébként állandóan a szervizzel szarakodnak küldjem be majd megcsinálják,kérdeztem vajon,hogy akarják megcsinálni amikor nincs rá javított SW.Na jelenleg ez van.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eFootball
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen monitort vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Megújult a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB mobiltelefon
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest