Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One UI zápor esett a hétvégén
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
bigdadylaci
tag
Ok, köszi
Ezek a custum romok annyi hogy át van buherálva a gyári hogy jobb és gyorsabb legyen?
Tudtok mondani egy példát.Illetve ha holnap veszek egyet mindenhol azt olvasom rögtön próbáljam ki. De mit nézzek rajta? elindul.e? Vmi pixelhibát is keresnem kéne?
-
kelzsoca
félisten
válasz
bigdadylaci #29398 üzenetére
Először ismerkedj az Androiddal, erre tökéletes lesz a gyári rom, aztán majd hetek-hónapok múlva a megfelelő alap (és haladó) ismeretek után, lehet nézelődni custom romok után, de addig felesleges.
-
bigdadylaci
tag
Vagy egyből kezdjek 2.3-ra frissitéssel? Azt hogy?
Minél frisebb a verzió annál gyorsabb jobb? Vagy itt is várni kell még kiforr, mint nokiáéknál (akik egyre gagyibbak etéren) -
Mr X
veterán
válasz
bigdadylaci #29396 üzenetére
Ha nem tudod, mi micsoda, inkább ne rakj rá romot. Használd, ami rajta van.
Olvasgass utána a dolgoknak, tanulj, aztán ha úgy érzed, érted az alapokat, akkor lehet továbblépni.
-
bigdadylaci
tag
Sziasztok!
Teljesen vakon vagyok de érdekel ez az androidos dolog. Holnap vennék is egy blade-et a vodánál (vagy media marktba mert olcsóbb ha jól látom).
Mit javasoltak mivel kezdjem?
Vmi romot rakjak rá stb.(egyelőre az se tudom mi az). Ha igen azt mivel és mire jó?Egy volt nokia fan
thx -
törölt tag
válasz
sing1ep1ayer #29384 üzenetére
itt nem kell külön app és nem fog meghülyülni tőle, ha nem ész nélkül gyomlálod.
egy akármilyen launcher és bill legyen benne.
-
Psychonaut
veterán
Keresek elado Orange San Francisco-t, csak OLED-es valtozat erdekel, es csak karcmentes kijelzovel es osszes tartozekaval. Doboz, papirok elony, ahogy budapesti atvetel is. Harmincezer folotti osszeget lennek hajlando andi erte. Ha valakinek esetleg lenne ilyen feltetelek mellett elado telefonja, dobjon nekem egy privatot. Koszonom.
-
ktmt
aktív tag
válasz
joestone #29364 üzenetére
Szia!
GT540-nél azért alapból nagyobb a fényereje, kocsiban navigációhoz egészen jó, tűző napon persze nem.
Igen, rootolás után feltehető a CWR, de érdmes előtte a gyári recovery-vel módsítani a partíciók méretét, mert a system meglehetősen nagy alapból.
Ja és van teljesen jól működő 2.3.4. (leaked ROM) a telefonra. -
Pumika1975
senior tag
válasz
Pumika1975 #29388 üzenetére
na... egy hülye válasszal ezt a fórumot is kinyírtam!
-
Pumika1975
senior tag
válasz
sing1ep1ayer #29384 üzenetére
mire gondolsz? Arra, hogy másik launchert akarsz feltenni? akkor telepítsd a launchert és mikor kérdi, hogy melyik legyen az alapértelmezett akkor az kiválsztod az újat...
-
ux1
addikt
válasz
barnam_ #29382 üzenetére
2 felettébb lényeges dolog hogy legyen a rendszer alatt.
1. Launcher
2. Billentyűzet(#29383) RtgLaci
Nincs ilyen hiba... A kiszivárgott ROM felettébb stabil
(#29384) sing1ep1ayer
Tehetsz mást, csak ki ne felejtsd
Különben gyönyörű bootloop a végeredmény.
Itt elég egy rootexplorer
-
sing1ep1ayer
őstag
SGS-en ezeket az eredeti kérdésemben említett segédprogival (Nitrality) gond nélkül ki lehet gyomlálni, gondolom akkor a Blade-en is kivitelezhető lenne. Ezért érdekelt volna, hogy létezik-e olyan app, amely anélkül távolítja el ezeket, hogy a rendszer meghülyülne tőle. Mindegyik helyére raknék mást, de az eredetire semmi szükségem.
-
RtgLaci
tag
Így jártam: SD III., repülő módba állítottam a telefont délben (nem akartam, hogy hívjanak). Három órakor visszaállítottam és csak letettem. Legközelebb nézem, hogy nincs hálózat, nyilván nem írtam be a PIN kódot. Újraindítom, soha véget nem érő boot animáció, eltűnik és sötétség. Nem reagál semmire. Telep ki-be, ugyanaz...Rádugtam a töltőkábelt, megjelent a képernyőzár, de nem reagál érintésre. Telep ki-be, a recovery bejött, legalább. Ott volt a rom az SD-n, lesz ami lesz, minden wipe nélkül ráeresztettem. Reboot, siker! Szinte minden megmaradt, a blue témát kellett újra feltenni.
Kérdésem lenne: ha nem pötyögöm be időben a PIN kódot és továbblép a program és minden betöltődik, be tudom-e utólag írni a PIN kódot? -
phantom88
tag
Hi,
Probléma a következő:
- Tegnap felraktam Eugene féle gingerbread launchert SD 2-re.
- Ma volt egy full fagyás (böngésző indításakor), semmire sem reagált egyszer csak nagy nehezen újra indult a telefon (értsd full boot).
- A launcher visszaállt az eredetire, az eugene féle eltűnt a telefonról. A market viszont azt jelzi, hogy fent van. de az uninstall gomb nem jelenik meg.
- root exporerrel szintén nem látom az apk-t.Ötlet
Egyelőre a program apk-ja is megfelelne (sehol sem találom, mindenhol a modacos féle van...), újraraknám hátha felmenne és a market is észrevenné.
Remélem nem a korábban említett sd kártya beszaródás közeleg
-
ux1
addikt
válasz
sing1ep1ayer #29376 üzenetére
Nyugodtan töröld csak ezeket a rendszerprogramokat. Lesz ám érdekes effekt.
-
jano_77
nagyúr
válasz
sing1ep1ayer #29376 üzenetére
Én is Veled értek egyet a napsütésben való használatot tekintve. sosem látom a kijelzőt, el kell takarnom, árnyékolnom a kezemmel, hogy lássak bármit is rajta
-
pike1
csendes tag
Sziasztok!
Most venném első Androidos telefonom.
Az oka az, hogy elég messze fogok dolgozni így PC-t nem akarok vinni, laptopot meg nem veszek csak ezért. Munkahelyen állandó WIFI van így a net nem gond.
Sokat olvasgattam és ami a legjobban tetszett az a Defy illetve ez a készülék.
Ha nem lesz elég pénzem és sürget az idő ezt szeretném megvenni.
Olvasgattam, hogy kicsit lassú és egyebek. A rom frissítés sok macerával jár? Soha nem csináltam még ilyet.
Játékra is használnám, de leginkább az Angry Birds érdekel, illetve, hogy zökkenőmentesen tudjak chatelni, netezni stb...
Valami Win Live vagy Ebuddy féle van hozzá?
Előre is köszi! -
sing1ep1ayer
őstag
válasz
#19617792 #29345 üzenetére
Kizárólag felhasználói programokat törölnék (service-eket nem). Magyarul olyan dolgokat, amelyeket ki lehet váltani, valamilyen alternatív alkalmazással (lásd: böngésző, billentyűzet, launcher). Gondolom ezeknek nem létszükséglet a futása... vagy megorrolhat miatta a rendszer?
Szerk:
@joestone
Én nem osztom az előttem szóló véleményét. Szerintem erős napsütésben szinte semmi nem látszik a kijelzőből még maximális fényerőn sem. Ez nem Super-Amoled megjelenítő, nem kell tőle csodákat várni. -
Sztlaci
aktív tag
SS5-nek van olyan verziója amelyik a hardveres kikapcs gombra bontja a vonalat.
(SS4) bontotta, de nem találom a telepítőjét. -
-
kelzsoca
félisten
Félreértettél, minden rom csere esetén törlődik a batterystat.bin fájl, ezért kell (ene) minden rom felrakás után elvégezni párszor a teljes merítési és feltöltési fázist, hogy az android "megtanulja" a dolgokat.
(#29364) joestone
Itt gyakorlatilag mindent meg lehet csinálni, ha elküldöd téglára a készüléket, még jó eséllyel az is feltámasztható
-
jano_77
nagyúr
válasz
Winner_hun #29296 üzenetére
ugyan ez a ROM van fent - még - nálam is, de mondom, nekem sosem volt elhúzogatós.
nem lehet, hogy ez launcher beállítási opció? /remélem nem mondtam nagy hülyeséget/Nagy OFF!
Van esetleg vkinek otthon Kinect-je?!? Kaptunk egyet 7végére, hogy kipróbáljuk, játszunk vele, de elfelejtettek adni hozzá vezérlőt! Az lenne a kérdésem, ha tud vki segíteni, hogy vhogy vezérlő nélkül tudom-e tovább léptetni a kezdeti beállítós részt, elindítani játékot. Mert ugye, ha már a játék elindul, akkor nincs szükség a vezérlőre, mert az érzékelő segedelmével, a kezem mozgatásával tudok navigálni a játékokban. Vagy nem
Szal a kérdésem, hogy vezérlő nélkül el tudom-e indítani a játékot vagy sem, ne is görcsöljek vele?Köszi a HELP-eket előre is!
-
joestone
addikt
válasz
#40993792 #29361 üzenetére
Ha sikerül a csere .
Gt540 -et már nem akarok , Egyéb telefonnak van egy pulse mini is a Nexus S mellé.
Sőt LG -t sem akarok .
Amiket hallottam a bladeről az alapján szimpatikusnak tűnik.Mennyire gáz a kijelző napsütésben ?
Recoveryt akkor rootolás után a flash_image segítségével a gyári rom cseréje nélkül le lehet cserélni cwm -re ha jól értem. -
Mr X
veterán
válasz
kelzsoca #29362 üzenetére
Túl vagyok rajta, az egy hét alatt volt már vagy 5 ilyen feltöltés-lemerítésem. Az eddigi romok és a használat együtt nagyon ették az akksit. Konkrétan a Cyan Surprise állóhelyben sem bírt ki másfél napot.
Persze még idő, mire pontosan látom, ezzel mennyit bír, de így első blikkre fényévekkel jobb az energiafelhasználása.
-
kelzsoca
félisten
válasz
joestone #29360 üzenetére
A második generációs Blade készülékeknél már nem megy a fastboot, tiltva van.
Recovery van gyárilag, de az csak a saját gyári szoftverrel tud "beszélgetni"
Egyébként ClockworkMod Recovery és Amon_RA recovery-k érhetőek el rá.(#29359) Mr X
Azért 1-2 teljes feltöltési-merülési fázis nem ártana még.
-
joestone
addikt
Kérdés :
Blade -ben alapból van fastboot mód (gyári rom módosítások nélkül) vagy tiltott , mint a gt540 esetében ?
Recovery van gyárilag vagy moddolt cucc kell hozzá ?Ma szállt el a negyedik alaplap a gt540-emben és cserét akarok kiharcolni a vodából.Gyári rom gyári szofverfrissítés közben elszállt.
-
Mr X
veterán
Jelentem, 16 órája megy a telefonom a SD III Remastereddel, pár telefon (kb. 10 perc, pár sms, kis turkálás, satöbbi. 97%-on vagyok. Most megvárom, mit bír így, aztán megnézem, mennyit megy leterhelve. De úgy látom, megtaláltam a nekem való ROM-ot.
Köszönet az alkotónak.
-
dragon1993
őstag
válasz
szezso15 #29352 üzenetére
Sajnos a Glowball nem fog akkor sem elindulni , sajnos ahhoz tegra 3 kell ami 4 magos
(#29355) ux1
Módosítások:
Hardveres bill aktiválva.
7 mag feloldva
7775mb ram feloldva.
SLI + 2x Quadro 6000 feloldva.
4"-os kijelző feloldva.A rom nem törődik a fizikával , folyamatosan egyre több áramot termel.
-
umek7
őstag
@kelzsoca
A múltkor belekezdtél az SD ROM-ba, de végül csak egy remastered lett belőle. Abból várható még valami, vagy teljesen félbeszakadt és elölről kell kezdened? Még mielőtt valaki letámadná akkor jelzem hogy ez nem sürgetés, csupán érdeklődöm.
-
-
törölt tag
válasz
sing1ep1ayer #29344 üzenetére
nem kell külön program a ROM kigyomlálásához, megnyitod TC-ben a ROM-ot és a system/app-ból azt szedsz ki, amit akarsz, de jónéhány app kell, hogy működjön is.
-
sing1ep1ayer
őstag
1.) Blast Monkeys fut valakinek Blade-en? Nálam CM120-ra látszólag gond nélkül feltelepül, de indításkor hibaüzenettel azonnal leáll és érdekes módon a Market sem látja a My Apps fülön.
2.) Tudtok olyan progit Blade-re mint SGS-en a Nitrality, amivel kigyomlálhatom azokat a programokat, amit a ROM alapból feltelepít? (pl: gyári keyboard és launcher... stb.). Vagy az alkalmazások menüpontban gond nélkül törölhetem ezeket?
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Olybá tűnik, hogy nyár végéig boldogítani foglak titeket, addig biztos megmarad a telefonom, mivel az akciót lekéstem inkább gyűjtök még pénzt azt veszek valami kétmagos cuccot
Mivel most nyaralok ezért 15-e után várható tőlem újabb ROM, addig csak kibírjátok valahogy kelzsoca ROMjaival is
-
Glatius
őstag
válasz
Firstaye #29335 üzenetére
Nem nehéz, épp ezért könnyelműségre ragadtathatja magát az ember, és még maximális odafigyelés mellett is történhet baj, mert a program írója(írói) nem tesztelhetett mindenféle konfiguráción. Ha meg tudod oldani T-pontban, az a legegészségesebb.
Igényesebbeknek és nagyobb tudásúaknak (és nagyobb önbizalműaknak) léteznek más kiosztású partíciós táblák, amik a T-mobile érthetetlenül pazarló 220Mb-os /system partícíójából 80-90MB-ot átrak a /data-partícióba, égy nagyobb a belső, telepítésre használható tárterület.
-
spence225
aktív tag
válasz
kelzsoca #29329 üzenetére
Üdv !
Olvastam a most kidobott romod specifikációját és látom hogy agps... Az agps a Twoface IV-ben is benne volt ?(#29338) kelzsoca : Értem, köszönöm a választ, akkor felteszem ezt mert most a IV van fent és volt hogy nehezebben talált a gps jelet, és azt hittem hogy az árnyékolások végett (ami persze lehet) de akkor ebben benna van.
Egyébként gratula a twoface romokhoz, ezeket használom és nagyon jól mennek.
-
Glatius
őstag
válasz
Firstaye #29332 üzenetére
Hónapok óta van T-mobile-os frissítés, 2.2-es (Froyo) ROM-ot tesz fel. Szolgáltató oldalán elérhető, de okosabb egy T-pontban felrakatni, mert nem veszélytelen, elsőbálozóknak nem ajánlott, egyetlenegyszer elvégezhető művelet. A ROM verzióval új firmware is felkerül a készülékre, ami másfajta készülék partíciós táblát követel. Az IMEI-t tartalmazó állományt is át kell helyezni, így a művelet során keletkezett bármilyen sérülés vagy hiba végzetes lehet. Jó gépen, stabil és tiszta operációs rendszerről, jó USB kábellel, szünetmentes táppal és maximális odafigyeléssel otthon is elvégezhető, saját felelősségre. (Mivel a frissítő működőképes, minden meghibásodást felhasználói hibának tekintenek, és garanciavesztéssel jár.)
-
Firstaye
tag
Van már hivatalos t-s frissités? Mit takar ez? Netán 2.2?
Honnan lehet szedni? Ha magam rakom fel, és mondjuk úgy gariztatom, akkor nem piszkálhatnak miatta ugye?Sok lett picit a kérdés, nem?
-
Glatius
őstag
válasz
trialboy #29330 üzenetére
Természetes. Már ugye akkor, hogyha valóban sikeresen Gen2-esítetted... inne ez a pálya már elég síkos, ugyanis nem tudod eldönteni bootolható ROM nélkül, hogy Gen1, vagy Gen2.
Úgy kell tenned mindent, mintha jó lenne, Gen2 recovry fel az első lépés. Ezzel további kárt nem okozol. Ha nem működik, akkor egy Gen1-essel kell folytatni. -
kelzsoca
félisten
===========
Two-Face_V
=========== -
Glatius
őstag
válasz
trialboy #29322 üzenetére
Ilyenkor ez a normális. A recoveryben ismét fel kell flashelned a ROM-ot, (install zip from SD card/choose zip from sdcard) utána pedig elfelejteni a recoveryt! Ha nem éred el a recoveryt, akkor az már kellemetlenebb akkor a fastbootos megoldást tudom elképzelni, mert lehet, hogy a recoveryt magát takarítottad le....
-
TRob1
veterán
válasz
#19617792 #29319 üzenetére
+1 pipa a Titaniumnak.
Én is akárhányszor használtam, teljesen jó visszaállított minden appot adatokkal együtt.(#29323) baal-amiga: Nekem a 2.1 az kimaradt (volt vagy 3 órát a pengémen mikor megvettem), de 2.2-től szépen ment minden mind1ik romra, 2.3 is. Rendszerdolgokat term. én se mentek/állítok vissza.
-
Keeperv85
nagyúr
Annnnyiirrra úúútttálllom... mikor valaki a kicseszett mondatvéri írásjeleket sem ismeri, de recovery-vel szarakodik....
-
baal-amiga
senior tag
-
trialboy
tag
válasz
dragon1993 #29320 üzenetére
De olyan bajom van, h a zöld android logó után megáll a telefon, hiába nyomom úgy h fel vagy le gombokkal. Tegnap megcsináltam a gen2-s frissítést és utána telepíteni akartam a sd3 rom-ot és előtte formáztam valamit a recoverybe véletlen, azthiszem format boot vagy format system nem tudom már mit és azóta ezt csinálja...
-
dragon1993
őstag
válasz
trialboy #29318 üzenetére
Android alól (rootolt rom kell hozzá) felteszed Terminal emulatorral.
Zte Blade Recovery Telepítése,
Ha főzött romot használsz akkor nem kell a z4root. -
-
trialboy
tag
Hogy kell gen2-es bladre recoveryt feltenni memóriakártyáról, mert valamit elrontottam tegnap és nem tudok gépről rátenni recoveryt és semmilyen billentyűkombinációra nem reagál a telefon!!!???
Előre is köszi!
-
dReFiX
senior tag
sziasztok, a t-mobilnál újonnan vásárolt Blade-ek már alapból 2.2 rom al vannak ellátva ?
-
barnam_
nagyúr
válasz
kelzsoca #29191 üzenetére
A svéd rls5 egy széthackelt rom, az minden csak nem gyári állapotú
Tudom mindig a Mybackup-al, és AOSP dialer-el jövök, ezért elnézést kérek
A kérdésem az lenne, hogy miért van az, hogy SS RLS5-ön gond nélkül vissza tudja állítani a Mybackup a programokat, HF_T1-el viszont nem.Az utóbbi tökéletes lenne, ha ez működne, de így nem jó, mert egy rom cserénél elveszik minden adatom.
-
kelzsoca
félisten
~1 óra múlva Two-Face_V, ha esetleg valakit érdekel.
-
sto1911
veterán
válasz
dragon1993 #29309 üzenetére
Sot, ha a space-t felfele swypeolod, akkor elojon negy nyil
-
dragon1993
őstag
válasz
stefi68 #29306 üzenetére
A 2.3-as romokban van egy narancssárga valami amivel be tudod mozgatni a hova kell.
Én Smart Keyboard PRO-t használom. -
stefi68
addikt
Még én sem találtam meg az ideális billentyűzetet....
Az Anysoft-ban valóban kicsik a betűk, van amelyikben nincs balra dőlő ékezet (SMS íráshoz), van amelyikben nincsenek kurzor mozgató nyilak (igen hasznos pozicionáláshoz)...
Szóljon aki tud olyat, amiben minden kívánalom benne van...
ui: A hosszú nyomásra történő ékezet nem minden betűnél működik, mert pl. az "o" betűnél eleve 3 van: ó, ö, ő
-
törölt tag
válasz
FoBCRaistlin #29300 üzenetére
minden esetben marad némi maradék a belső tárhelyen.
-
hekmi
tag
válasz
Mkalocsa #29299 üzenetére
Szinkronizáld össze a gmail-os fiókoddal, aztán ott a címtárban kipipálod ami nem kell. Mondjuk ez duplánál még elmegy, meg nem olyan sok kontaktnál, de többnél lehet kicsit időigényes
(#29300) FoBCRaistlin
Kell egy ext partíció a kártyára, és az a2sd odapakolja a programokat, de mindig marad valamennyi a telón is.
(#29302) TRob1
Annyira mélyen nem merültem bele
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest