Hirdetés
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kihívót kap a Red Magic?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
hr2
őstag
válasz
Pantok #30496 üzenetére
Nekem is van 1-2 codec amit nem szeret, de általában viszi simán az xvid-eket.
Múltkor a Blade-en néztük meg a Unkown (Ismeretlen férfi)-t ami 1,34GB B-rip volt, tökéletesen vitte végig, semmi lassulás vagy hang csúszás nem volt.
A codec-en múlik minden.Nézd meg a Scarce-t már vagy 10 éve nem láttam ilyen jó filmet, igaz feliratos, de nem is lessz hozzá szinkron.
-
Pantok
aktív tag
Na megint ittvagyok mert csak nem hagynak ezek a készülékspecifikus problémák...
Látom másnak is meggyűlt a baja a jack-el, érdekes nekem a sony fülhallgatóm régebbi verziója masszívan beleszorul, míg az újabb verziója (változás kb annyi hogy vékonyabb a kábel) folyamatosan kiugrál. Rendeltem nemrég egy új fülest, nagyon szomorú leszek ha azt is kiköpdösi.
Nagyobb problémám viszont még mindig a videólejátszás, fentvan ez a moboplayer a codecje meg minden, de amint 10 másodpercnél tovább néztem egy filmet azonnal észrevettem a folyamatos lassulást, szagattást, deszinkront.
Kipróbáltam minden formátumot amire rátudtam tenni a kezemet, ocsmány alacsony felbontású xvid avi, psp-re csinált .mp4 ami már erős 480x272 felbontást jelent. Vagy le se játsza vagy szenved vele.
Úgy gondoltam hogy a retek minőségű divx avikat azért tudok majd nézni a telón, ez ennyit tud videókba vagy az enyémben nem stimmel valami? -
kungzi
veterán
ux1
a warmingup20 nem megy fel a
system: 136Mb
data: 260Mb
cache: 38Mb felosztásra???????????mert nekem hibát ír ki telepítésnél. md5 ok!
kelzsoca várható tőled cm7 alapú rom mostanában?
-
Csabi95
tag
Feltettem a szezso15 féle cm 7.1 alapuló romot. Csináltam partíciót, a 8GB-os memóriakártyámmal, ez a leírás segített. Beállítottam, mint ahogy az oda le is van írva, hogy a partíció 500mb-al legyen kisebb. Nem tudom, hogy ez-e az oka annak, hogy amikor áthelyeznék appokat az sdre, kiírja, hogy megtelt a memóriakártyám annak ellenére, hogy 6gb szabad hely van. MyBackup Root-al lementettem az appjaimat a legtöbbjük működik, a speedx3D enyhe idegbajt okozott hogy kezdhetem előlről de túl tettem magam rajta. Amit mybackupp-al ugy mentettem le, hogy az SD kártyára volt a legtöbb app mentve, most telefonon "működik". A handcent sehogy, a galériában pedig errort ír ki amikor beállítani próbálom a hátteret (igaz ezt megoldottam). na mind1 a lényeg:
Miért írja ki azt, hogy nincs elég hely, ha 6gb szabad helyem van? -
MxM19
aktív tag
Ha valaki próbálta ezeket bladen (SweetDreams romokon/CM7 en akkor írjon pü-t)
Fast & Furious Five HD
N.O.V.A. 2 - Near Orbit Vanguard Alliance
Backstab
Asphalt 6
Gangstar: Miami Vindicatio
nAvatar
NOVA
Shrek Kart
Spider Man -
kungzi
veterán
igen 1 db szürke
olyasvalaki, aki tud paypalon utalni pénzt, mert én sajna nem tok
-
Tonchi
aktív tag
válasz
Psychonaut #30483 üzenetére
Hát nincs szerencséd...
Egy időben akciósan árulták az ebay-en (mondjuk hol máshol) Most viszonylag drága nem szánnám újra magam rá ennyiért
szerk: Igen Szingapúr város-országból jön, elég lassú, azt hiszem 3hét volt (lehet több)
-
kungzi
veterán
ilyen nekem is kellene
ami a videóban van, olyan színben
megbízhatóságom ellenőrizhető
-
Psychonaut
veterán
válasz
marcusa #30484 üzenetére
Nem, az a promo kereteben ingyenes. Egyebkent Szingapurbol jon.
SZERK: ugyanannyit tudok mint te, ugyanazt a weboldalt nezem. En nem latom, hogy lehetne negy szettnel tobbet rendelni. A helyedben irnek nekik egy emailt, ha nagyobb tetelben akarsz vasarolni.
SZERK2: egyelore igy lennenk:
Oldbiggy: egy darab, szin kerdeses
marcusa: szin es darabszam is kerdeses
kungzi: gondolom egy darab, sotetszurke
Psychonaut: ket darab, atlatszo-sotetszurkeAkkor mar csak az a kerdes, ki volna hajlando elintezni a rendelest.
-
marcusa
addikt
válasz
Psychonaut #30483 üzenetére
És a posta mennyi lenne Angliából?
4 darabnál van a legnagyobb kedvezmény?
Mondjuk 15db is 2,575 fejenként?(#30483) Psychonaut
Benéztem ezt az Angliát
Az jól hangzik akkor, én azt hittem, hogy az többezres tétel lesz külföldről... -
Psychonaut
veterán
Sofiz tok:
1 darab: 5 euro
2 darab: 7 euro (3.50 fejenkent) mai arfolyamon: 942 forint
3 darab: 8,80 euro (2,93 fejenkent) mai arfolyamon: 788 forint
4 darab: 10,30 euro (2,575 fejenkent) mai arfolyamon: 693 forintValaki megrendelne a sajat cimere, es mikor megerkezik, tovabbkuldi a tobbieknek, vagy szemelyesen odaadja. En megrendelnem, de ugye fent emlitett okok miatt kiesek. Viszont mindenkeppen benne vagyok, megbizhatosagomat meg lehet nezni, akarki is rendelne, en biztos, hogy kifizetem neki, akar szemelyesen, akar bankszamlara befizetessel.
SZERK: linkkel kiegeszitve.
-
marcusa
addikt
válasz
Psychonaut #30455 üzenetére
Lehet engem is érdekelne 1 vagy 2, de ez forintban mennyi is lenne végül szállítással?
-
Oldbiggy
tag
válasz
Szia. Ha lehetne én is beszállnék.
Üdv: Oldbiggy
-
SchiSa
tag
válasz
Psychonaut #30470 üzenetére
tehát ha alvó állapotból feléleszted a telefont, a wifi nem kapcsolódik automatikusan, csak ki- és bekapcs után?
-
marcusa
addikt
válasz
Psychonaut #30474 üzenetére
Nem, abban sem.
De mondjuk én már rég CM7-et használok, és még sosem éreztem ennek hátrányát... -
marcusa
addikt
válasz
Psychonaut #30472 üzenetére
2.2 ROM-oknál teljesen normális, eddig egyedül az új kiszivárgott 2.3.4-ben oldották meg.
-
M0RGI
őstag
válasz
Psychonaut #30470 üzenetére
Beállítások, alkalmazások, alkalmazások kezelése, klikk az appra, eltávolítás
Idézem: "MINDEN ANDROID rendszernél alvó módban kikapcsol a wifi! Nem ártana más készülékek androidos fórumait is olvasni...."
-
Psychonaut
veterán
Na meg ket gyors kerdes: alkalmazasokat hogy tudok torolni? Termeszetesen nem gyari, altalam telepitett.
Masik: eldobja allandoan a netet, miutan kikapcsol a kepernyo, ez normalis? Ujra ki- es be kell kapcsolnom a WiFi-t, hogy mukodjon. -
No, csak küzdök ezzel a névjegyzékkel. Valahogy csinált egy olyan vcf fájlt, amiben minden másik benne volt, ezért duplázta. Na mondom ok, akkor rom újratelepítés, mostmár talán rendben lesznek a névjegyek. Kitöröltem mindent a gmailből, és telefonon is első dolgom volt a szinkronizálás kikapcsolása. Most nézem a gmailt, megint megjelent minden névjegyem.
Szinkronizálás ki van kapcsolva, azt is most néztem. Király.
Ha most kitörlöm a gmail címjegyzéket megint, akkor lehet törli a telefonból is amikor legközelebb levelet olvasok rajta??
-
M0RGI
őstag
Kérlek benneteket segítsetek!
Már írtam, hogy hívások után nem működik a kijelző elsötétülése.
Meg szokott javulni, ha pl.: bekalibrálom a *983*0#-ből, vagy újraindítom a telót. Másik hívásra is meg szokott javulni, de az random.Mindez azonban nem tart sokáig, kis idő elteltével, hívás után ismét előáll!
Hívás közben viszont szépen működik a szenzor.
Mi a túró lehet a baj? Nagyon zavar a dolog és tele van vele a törpöm.
-
-
TRob1
veterán
válasz
Psychonaut #30458 üzenetére
Ahhoz képest hogy még kölök vagy, elég sokat beszélsz (8k hsz)
(#30463) umek7: "Getto repper"
(azok is sokat lökik a rizsát)
(#30464) Psychonaut: Nemám megsértődni, csak viccelődöm
-
Psychonaut
veterán
válasz
DIEGO15 #30459 üzenetére
Ah, ok meg direkt olyan kartyat csinaltattak, amivel NEM lehet interneten fizetni. Nem tudom oket meggyozni arrol, hogy biztonsagos teljesen.
umek7: mentem volna, de sajnos kutba esett a terv. En sajnalom a legjobban, nem is szerveztem miatta semmit nyarra, es megsem tudok menni.
-
umek7
őstag
válasz
Akkor nyáron a bő szabadidődben mehetsz diákmunkára, szeptembertől pedig mehet tovább a tanulás
-
DIEGO15
őstag
válasz
Ilyenkor kell elővenni a talomból a szülőket
-
TRob1
veterán
válasz
Úgy látom nem kell PayPal, lehet dombornyomott kártyával is fizetni.
-
-
mira72
őstag
Hígulás elkezdve újra
-
Mr X
veterán
Tesztelgettem kicsit. Two Face V rom, Quadrant teszt. Minden beállítással 3 kör teszt, az eredmények ezek átlagai.
604MHz: 936 pont
691MHz: 990 pont
729MHz: 1096 pont
768MHz: 1133 pont
806MHz: 1169 pontEz nem stressz-teszt, szóval azt, hogy hosszútávon mennyire bírja, még ki kell tapasztalnom.
-
nfranto
csendes tag
Sofiz tokot innen érdemes rendelni: http://www.sofiz.co.uk/promote/
-
MxM19
aktív tag
válasz
infectedmann #30439 üzenetére
Tudsz 800x480 felbontásba felvenni videót?Jó képminőségben CM7 en?
Fontos lenne
ekem nem tiszta valami ezekkel a pogikkal
LayerPro Equalizer DSP Manager Poweramp
L
Lyaer pro van fent dsp manager +Equalizer.És meghülyült......Meg van olyan ha DSP t használok akkor Equalizer nem működik.Meg halottam arról hogy valami van az equalizerekkel hogy külön van a playerpronak amit használ meg a powerampnak. VALAKI PLS FOGLALJA ÖSSZE!
És még annyi hogy a WINAMP Progi milyen?Equ van benne?stb.. -
pChriss
tag
Kérdés.
Valaki már találkozott olyannal, hogy főzött rom után hol lehet telefonálni hol nem, csak a néma csend ? minden más oké a telefonon csak ez nem, néha restart után magához tér, de 2-3 hívás után ugyan az. Eléggé bosszantó és nem tudok vele mit kezdeni -
M3oH
addikt
válasz
bicajoskema #30414 üzenetére
Az lehet, de en konkretan a linkelt ebayes dologra irtam. Mivel Singapurebol jon, azert kicsit tovabb tart
-
infectedmann
őstag
Feltettem a Two Face V-öt, mert valamiért SD III-on nem tudok videót felvenni lgcamera -val
CM7-en alapuló romokon meg tökéletesen megy. Legfrissebb van fent Marketből, aminél már külön ikon van a fényképezőhöz meg a videófelvevőhöz.
-
Lacka89
aktív tag
A motorola defynek a galériáját át lehet valahogy rakni? Vagy esetleg létezik Bladere hasonló? Köszi
-
Mr X
veterán
válasz
baal-amiga #30436 üzenetére
Valamiért úgy rémlik, hogy a CM126-ban volt market és google fiók. De lehet, tévedek.
-
Mr X
veterán
CM130 rom, telepítés után nem tudok hozzáadni gmail fiókot, nincs market. Csak exchange mail-t adhatok hozzá. Restart után ugyanez. WTF?
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Psychonaut #30400 üzenetére
Nekem van ilyen sofiz. Jó, mert elég merev, passzentosan tartja a telót, s nem is csúszkál. Az alakja meg tetszik is, sokkal jobban mutat benne, mint magában (alapból a pléd olyan "keskenyke").
(#30421) vzaza clockworkkel teljes rendszert mentesz, ami ugye jó, ha behal a teló, mert nem kell romot feltenned a visszaállításhoz, elég a recoverybe menni, s visszatesz mindent akár app2sd-stül. A titanium másra jó, azzal a progikat, beállításokat célszerű menteni (pl. egy esetleges frissítés után, ha vmelyik app nem jó, könnyen vissza tudod rakni az előzőt). De ahhoz kell működő os is a telóra.
-
sto1911
veterán
válasz
Psychonaut #30420 üzenetére
A root a linux rendszereken a mindenhato. Rootolassal root jogot adsz programoknak, vegre tud hajtani olyan parancsot is, amit egyebkent nem tudna, pl. hozza tud ferni egy fajlkezelo a /system mappahoz.
-
Psychonaut
veterán
-
sto1911
veterán
válasz
Psychonaut #30387 üzenetére
Felesleges tanulas miatt felrakni a gyari ROM-ot. A modositottakban ugyanaz van, csak ujabb, gyorsabb, mindegy melyiket lakod be. 2.3.4-hez gen2-esiteni kell, linkeltek mar elottem, viszont az veszelyes, elobb ismerkedj, es ha kevesnek gondolod, akkor lehet ovatosan nekikezdeni. De ne azert upgradelj, mert masoknak az van.
-
szezso15
addikt
Kérdezem:
Lenne-e igény arra, hogy a Sense és Dell témáimat portoljam az SD/VS kettősre?(A TouchWiz téma nem ügy, az a Vanilla Suprise II.-ben benne lesz!
)
-
Psychonaut
veterán
Igen, Hardverapron is lehet kapni, irtam az eladonak, sajnos jelenleg ki van fogyva belole, de azt irta, hogy vagy meg ezen a heten, vagy jovo heten lesz remeli.
-
Lacka89
aktív tag
Van egy .xls fájlom képekkel és szöveggel valahogy megtudom nyitni rendesen, h a képek is látszódjanak?Milyen progi kéne hozzá? Előre is köszi
-
M3oH
addikt
válasz
Nekem is ilyen van, celnak tokeletesen megfelel, 2-3het meg ide er.
-
Psychonaut
veterán
Koszi a tippeket, akkor lehet egy ilyen Sofiz tok mellett dontok. Igazabol hosszu tavra terveztem ezt a telefont, nem akarok sporolni a vedelmen, tartson ki nekem sokaig.
-
umek7
őstag
A Sofiz tok tényleg jó, rokonomnak rendeltünk egyet, nincs vele panasz.
-
DIEGO15
őstag
válasz
Psychonaut #30404 üzenetére
a legtöbb ilyen "zselé tatyó" hoz adnak fóliát is
-
bicajoskema
tag
válasz
Psychonaut #30404 üzenetére
Szia én is ilyen sofiz tokot használok, nekem nagyon bejvált, itt vettem hardverapro-n. Ami tetszik benne, az hogyha veszel melle egy kijelzo foliat, akkor szinte teljesen le van védve a mobil.
-
Tonchi
aktív tag
[link]
Ez mióta optimus??Azt hittem az az LG sorozata...
(#30400) Psychonaut
Én is használok ilyet, inkább túrákra. Kifejezetten ajánlott -
ktmt
aktív tag
válasz
Én ezt vettem, nekem bevált. Gyors posta.
-
DIEGO15
őstag
válasz
Igen én ilyet használok, a védelemben nagyon jó, csak elég vaskos lesz tőle a teló.
(#30401) TRob1
őszintén sigalmam foncs, lehet h az ágybetétet nem csípte mert h nem dormeo
(#30402) vzaza
A clockworkmod képes rá
-
M0RGI
őstag
Melyik program képes rá, hogy mindenemről biztonsági mentést készítsen és biztonsággal vissza is tudja állítani azt?
(rom, beállítások, appok beállításai, appok mentései, ikonok, widgetek ahogy kint voltak, telkönyv, sms-ek, stb.)
Köszönöm! -
TRob1
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Energiaital topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Íme az új Android Auto!
- Külpolitika
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest