- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
tboldi #15777 üzenetére
Nem. Csak elég. Nem tökéletes. Az árában elég és kielégíti azt a szintet. Ez a Samsung telekommunikációs vonaláról nem mondható el. Ha hozzá veszem a Samsung telókhoz a hibáikat is, akkor nem érnek fel az árukhoz. Lehet, hogy más fejlődő országokban van olyan
hülyeelfogult rajongó, aki 4-szer annyit fizet értük, mint más készülékért, de nem tudnak ennyivel többet...@kutkut:
A MIUI szimplán olyan, mint az a bizonyos csoki. Ronda és finom. Ocsmány egy fos az egész felszín, de amiket felvonultat, az kéne...
-
Glatius
őstag
válasz
tboldi #12740 üzenetére
Ne legyél ennyire negatív, a szar is jó valamire....
A cumcungok pedig féláron egészen barátságosak lennének, de gáz, hogy ugyanolyan betegségeik vannak, mint az alja-androidoknak. Az egyik butafonjukon pedig van led, de nem párhuzamos a kamerával... a többi platformról semmit sem tudok. (És nem is akarok)
)
RazorGTR1
Akár szórakoztató is lehet.,... -
Sulthekk
aktív tag
válasz
tboldi #11541 üzenetére
Mondjuk én akkor olvastam el, mikor már éppen formáztam, úgyhogy egy jókis rémálomba csöppentem... Tegyek fel egy linuxok kézzel, egy livecd és egy csomagolt fájl segítségével, aztán a live rendszerről fordítsak kernelt, amivel majd bootolom a "telepített" rendszert. Na a 10 éves laptopon kernelt fordítani hogy dögöljön meg aki ezt kötelezővé tette azt én ki nem várom! Hát csak azért nincs saját romfordításom, mert napokig tartana mire lefordul,
majd akkor minden egyes frissítésnél fordítsak?! Aztán még minden alkalmazást ( gnome-ot és libreoffice-t is ) ugyanígy forrásból...
Ez már nekem is sok.A buguntu meg a másik véglet... Maradok a Debiannál, meg az Arch-nál...
-
nggabi
félisten
válasz
tboldi #10885 üzenetére
modacora nincs regem
An Error Occurred
Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.
[#10245] You are not permitted to view member profiles.
(oda csak a csóró blédesek meg szánfrászcikszóiak járnak
)
-
pista59
őstag
Nálunk (zakadémián) eztet a személyi igazolvány mellett kötelező tartani, hordani, alkalmanként másoknak bemutató serfőzést prezentálni vele.
(A kanadai Nemzeti Egyetem által szabadalmaztatott eljárás egyesíti a házi sörkészítő eszközök előnyeit és biztosítja a soha nem tapasztalt minőséget. --- innét lopták a szabadalmat
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- ÚJSZERŰ! HP ProDesk 600 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / ÚJ! 512GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- Minőségi üzleti! HP EliteDesk 705 G1 SFF - AMD A8 7600B / 8GB DDR3 / 128 SSD + 500 HDD / Radeon R7
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest