- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
nananuka #7863 üzenetére
reggelt a Zakadémia Tudoméányos munkatársainak....
Két pálinka a mérleg eddig ma reggel, és indítom a harmadikat...aztán ülök bringára.....
Téteket kérem megtenni,,,elesik/nem esik,,,,betöri az arcát avagy megússza maradandó sérülés nélkül
Segítek a döntésben...mindezt üres pocakra...... -
Luissimo
veterán
válasz
nananuka #3824 üzenetére
olvasokén, sőt Zeuszföldre is magammalhoztam postaládám kulcsát, merthogy a gméles postásbácsi azonnal kiabál, ha késlekedek egyegy levelem elolvasásával :-)
már válaszoltam is, kérlekalássan :-):-)jah, egy nagy baj forog fenn,eltűnt a környékről a Mythos ser,elfogyott.
hogy ez a zeusznépe mennyire megbízhatatlan , basszus:-)maviszont egy jo pólót láttam a strandon:-)
"SAVE WATER, DRINK BEER !"
azonnal elkezdtem követni a mukit, rögtön találtam még dugisört az uszomedencénél , a bárpultban :-) -
kelzsoca
félisten
válasz
nananuka #1448 üzenetére
Köszönjük
Bár ma is csak felidegesítenek
(#1450) pista59
Mióta aktív a másik fórumban Keeper kollega őt is gyorsan megtalálják
Nekem naponta ~100 körüli privi érkezett naponta ez mellé még emailben is zaklattak, sőt volt olyan pofátlan ember is aki telefonon felhívott hogy ugyan segítsek már neki a Blade-el kapcsolatban.
-
Luissimo
veterán
válasz
nananuka #663 üzenetére
Karaktert cseréltünk.
(Vodkára)
Kaptam a minap egy Comfort Taa fontot, ha jólemléxem a nevére. azt a FontChanger nevú pogrommal (Markecről való) lecseréltem(tük) és akkómán jóvót.Mondjuk érdekes, mert az eredeti ÍDroid fonttal is kellettvolnamennie, de ugye a BillGeci se érti ezt a hülye ámítástechnikát...
-
Luissimo
veterán
válasz
nananuka #151 üzenetére
@Tariattila:
Én megittam egy üveg Rosét, hatásosabb, mint a miatyánk Roséfüzérrel.
Felvagyokoldozódva !ajjjajaj, Nanu, odáig elhallatszott a fejemretörténő hamuszórás.
azjó, mert állítólag a viták viszik elébb a világot.csak most kicsit inkonzisztenciában vagyok a fórumszabályokkal.
Mostha nemoffolni odaát, akkor miért van ott az offgomb?
és miértvan ott a nemtémábavágó beállítás pl.
ésakkor mitkeresnek ott az eddigi offok, amik tegnapelőtt előttig elhangzottak.
nemisbeszélve a személyeskedésekről.Mindegy , megigértem a Házigazdának, hogy csakis illedel,esen fogok viselkedni.
Indi, örülök, hogy Téged nemlepett meg a habitusom.
Énis jobbanszeretem az olyanfélefajta fórumokat, ahol nagyobb a baráti közösség, mégha néha sárkányoknak is látszanak.
viszont , hogy neoffoljunk annyit, sorolom a nyűgjeimet:
r8 ROM van fent , Launcher Pro-val megspékelve.1,Opera mini, néha restartolja a kütyüt, teljesen kiszámíthatatlan időközönként. Nemértem
2,a Gmail aplikáció kétnapja nyöszörög, hogy nemindul el.
Ilyenkor az appmonsterből felülirom ujra a 2.3.4-el, ( ha jólemléxem a verziojára) és akkor egy darabig kezesbárányként viselkedik. aztán ujrakezdi.
3,skype-ot nemlehet lelőni, csak kill-el. (mondjuk az opera minit is.)
4, a többit majd később...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tomato firmware
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest